کدام مارک تلویزیون بهتر است ؟ سونی یا ال جی یا سامسونگ یا پاناسونیک یا شارپ یا فلیپس یا هایسنس یا …
اولین سوالی که ذهن همه ما را در انتخاب و خرید یک تلویزیون هوشمند به خود مشغول میکند، کدام مارک تلویزیون بهتر است ؟ سونی ؟ ال جی ؟ سامسونگ ؟ یا … و چرا.
هر کدوم از ما مطمئناً با توجه به نیاز و بودجه ای که داریم در ابتدا تصمیم به تهیه یک محصول متناسب میکنیم که سلایق و توقعات ما نیز بر اساس اولویت نقش مهمی در این تصمیم گیری دارند؛ عمده محصولات هر برند طیفی متفاوت از نیاز های کاربر و توقعات آن را پوشش خواهد داد و بهتر است که ما باید ابتدای انتخاب محصول مورد نظرمون، اطلاعاتی کامل در مورد خصوصیات رایج برند های تولید کننده آن بدانیم و سپس به سبک سنگین کردن انتخاب های موجود با توجه به نیاز خود بپردازیم. در این مطلب ما تصمیم گرفتیم تا به پرسش های اصلی کاربران در مورد انتخاب یک برند برتر تلویزیون با معیار ها و شاخص های اختصاصی محصولات هر برند در رینج های مختلف برای بهترین نتیجه ممکن در شناخت بهترین برند و مارک تلویزیون بپردازیم و امیدواریم تونسته باشیم در انتخاب شما کمکی کرده باشیم.

سهم بازار نشانگر محبوبیت و فراروانی تلویزیونها و تولیدات هر برند در سراسر جهان میباشد که تا حدود زیادی در انتخاب تلوزیون از برند مطمئن با درصد سهم بالا خیال کاربر را راحت میکند اما به هر حال سهم هر برند از بازار آن دسته محصولات نمیتواند به طور ۱۰۰درصدی انتخاب مارا تضمین کند و ما باید بعد از شناخت برند های برتر باید معیار های خود را از یک تلویزیون و برند در نظر داشته باشیم و با رسد کردن ویژگی های کلیدی و ضعف های محصولات هر برند انتخاب خود را نهایی کنیم گرچه در این مطلب ما به شناخت کلی برند های تلویزیون ساز و ویژگی های آنها، سپس برترین برندهای هر دسته از معیار ها و شاخه های کیفی خواهیم پرداخت و اینجا نیز قصد ما معرفی دقیق مدل ها و پیشنهاد تلویزیون خاصی نیست.
برای اطلاع از 0 تا 100 اصطلاحات و راهنمای جامع تلویزیون مطلب قیمت تلویزیون را مطالعه کنید و انتخاب بهترین تلویزیون هوشمند متناسب خود بعد از شناخت برند ها مطلب راهنمای خرید تلویزیون را مطالعه بفرمایید
راهنمای خرید تلویزیون
در اینجا ما تمام فاکتور های کیفی تلویزیون های هشمند برای یک انتخاب کاملا متناسب با سلیقه انتخابی کاربر را ذکر میکنیم سپس در هر معیار بهترین برند ها رتبه بندی میشوند با توجه به محصولاتی که باعث شده اند تا آن برند در آن رتبه و در آن معیار قرار بگیرد.
بهترین برند تلویزیون از لحاظ
قیمت

قیمت تمام شده یک محصول شاید در نگاه اول مهمترین معیار برای انتخاب محصول مورد نظر میباشد و قطعا جایگاه ویژه ای دارد؛ اما ما اینجا نمیخواهیم که صرفا برندی که قیمت کمتری را در محصولاتش شاهد هستیم رو برتر قرار بدیم بلکه معیار ما اینجا برای قرار دادن یک برند و تولیداتش در رتبه بالایی در معیار قیمت، نسبتی بسیار مهم به نام پرفورمنس به ازای قیمت “Money Per Performance” يا “MPP” را بدقت بررسی کرده و برند های برتر را با این تناسب قرار میدهیم.
1. ال جی | LG

ال جی سال هاست که در تمام بازه های کیفی تلویزیون هایی بسیار کامل، زیبا، باکیفیت و صد البته خوش قیمت تولید میکند. این رتبه بندی در یکی دو سال گذشته به سامسونگ نسبت داده میشد چراکه با سری 7000 عملا یک تلویزیون تمام امکانات در قیمت یک تلویزیون FHD داشتیم و در در بالارده ها نیز KS های خوش قیمت روو داشتیم اما الان قضیه متفاوت هست با اینکه هنوز سری 7000 سامسونگ در قیمت خودش بیرقیبه اما چه در بازهی پایینرده تر و چه بالاردهتر ال جی تلویزیون های بسیار کامل و خوش قیمتی دارد که اصلا رقیب ندارن برای مثال تلویزیون LK5730 در سایز و قیمت های پایین بدون شک ارزشمند ترین و بهترین هست چه از لحاظ امکانات هوشمند با پلتفرم ایدهال WebOS و چه طراحی زیبا و صدای بسیار خوب با قیمتی کمتر از تمام رقبای خوب در زمره FHD ها میدرخشد؛ در خصوص میانرده های 4K ما چندین مدل UHD و SUHD بسیار خوش قیمت و باکیفیت با بهرهمندی از تمامی استاندارد ها و تکنولوژی های روز رو شاهد هستیم برای مثال سری شش Uk6300 و UK6700 سری هفت Uj752v و SK7900 رو شاهد هستیم حتی Sj800 که بسیار محبوب و پرفروش نیز بوده اند از طرف دیگر SK8500 رو داریم از سری 8 که برخلاف مدل های پیشین یک نسل واقعی بالاتر است با نمایشگر IPS بسیار شفاف و خوش رنگ با زاویه دید عالی “نانوسل نسل 2“، چیپ آلفا 7 و هوش مصنوعی ThinQ به علاوه طراحی پرمیوم و صدای بسیار باکیفیت کتر شده توسط Haman & Kardon و صد البته اولین تلویزیون IPS جهان با نمایشگری مجهز به بکلایت تمام آرایه نوردهی موضعی که در سایز 55اینچ وارد رقابت با بهترین ها شده در حالی تا 50درصد از رقبای خود مانند Nu8000 سامسونگ و X9000f سونی ارزانتر است.
در مدل های بالارده نیز B7 بشدت میدرخشد و ما یک تلویزیون بسیار لوکس و بالارده با نمایشگر OLED شاهد هستیم که تنها چند درصد قیمتی بیش از SK8500 دارد و هنوز از آن دو رقیب میان رده دیگر قیمت پایینتری دارد با پرفورمنسی معادل 90٪ بهتر
8.5
3. هایسنس | شارپ
هایسنس چند سالی هست که لایسنس شارپ را برای استفاده تجاری از نام شارپ خریده و در اختیار دارد. این شرکت چینی بزرگ و قدرتمند سیاست و هدف آن قیمت کمتر از تمامی رقبای آن طیف محصولات خود را دنبال میکند اما این همیشه به نفع مشتری تمام نخواهد شد برای مثال شما میتوانید با قیمتی حدود 480دلار مدل H8F را تهیه کنید که ULED بوده و کیفیت تصویر بسیار قابل قبولی با تکنولوژی نسبتا انحصاری هایسنس را در نمایش طیف وسیع رنگ ها را دارد، 4K بوده و HDR را هم پشتیبانی میکند اما به محظ تهیه آن متوجه کیفیت ساخت پایین آن میشوید. نمایشگر نور پایینی داشته و پرفورمنس HDR ان ضعیف است و اصلا قدرت آپاسکیل محتوای بیکیفت به 4K را ندارد، سخت آن نسبتا کافی و خوب است و رابط کاربری و پلتفرم هوشمند اندروید آن بسیار خوب و روون در نسخه 8 اجرا میشود با اینکه تمام ویژگی های رقبا هم دارد اما شما میتوانید در همین رینج قیمت کمی بیشتر حدود 550دلار هزینه کنید و Nu7100 سامسونگ را تهیه کنید ولی در حالت کلی H8F به Nu7100 برتری داره با اینکه کیفیت صدا و ساخت و بزرگنمایی دیجیتال و پخش شبکه های خانگی پایینتری نسبت به سامسونگ داره اما بکلایت تمام آرایه آن موجب شده تا عمق مشکی بیشتر، مور بیشتر و پرفورمنس تماشای فیلم 4k بهتری در محیط تاریم داشته باشه اون هم با این قیمت ولی خب شما باید بین ویژگی های مورد نیازتون در هایسنس انتخاب کنید چراکه همه چیز با هم را هایسنس ندارد.
مدل هایی از شارپ نیز هستند که محبوب هم هستن اما قیمتشون در این یک سال به شکلی نجومی افزایش پیدا کرد مانند مدل بسیار محبوب و باکیفیت UE630x و UA6800x اما قیمت گذاری ای معادل همتا های سونی خود را دارند و قطعا در اون حد ارزش ندارند. رقیب قدرتمند قیمتی این برند تی سی ال است به تازگی وارد بازار شده و ارزش بیشتری دارد.
7.5
2. سامسونگ | SAMSUNG
سامسونگ در سال های گذشته به راحتی توانسته بود رتبه اول ارزش قیمت به کارایی را در لیست ما داشته باشد که این رده بندی مربوط میشد به زمانی که در میانرده ها با قیمتی بسیار استثنایی 49/55 Ku7000 را داشتیم و در خصوص بالارده ها نیز KS 8500/9500 را داشتیم که قیمتی بسیار رقابتی داشتند و از تمام رقبای خود قیمت گذاری پایینتری داشتند درحالی که کیفیت ساخت، طراحی، صدا و بخصوص تصویر آنها که نسل اول نمایشگر های کوانتومی به قول خود ما نورافکنی داشتند 🙂 “یعنی بسیار روشن بودن و به راحتی تا 1500نیت روشنایی داشتند”
حال نیز تلویزیون های پایینرده مانند M5000/5300 در زمره FHD ها قیمت مناسب در کنار کیفیت قابل قبولی داشته و در زمره میان رده ها نیز Nu/Ru7100/7300 را شاهد هستیم که هنوز هم در رینج های 43اینچ تا 65اینچ در قیمت خود بیرقیب هستند و کیفیت کارایی بسیار مناسبی در قبال هزینه پرداختی دارد و این نسبت در این تلویزیون بیشتر از تمام رقبای این تلویزیون میباشد حتی با وجود رقبایی مثل هایسنس H8F و H9E چراکه برخلاف این مدل ها که در معدودی از معیار ها خوب هستند سامسونگ سری 7 در تمامی معیار ها متوسط رو به بالا بوده و همه قشر را راضی نگه خواهد داشت اما در انتخاب مدل های هایسنس بسیار دقت باید به خرج بدید و این حدود 3 الی 4 سال است که سری 7000 سامسونگ این جایگاه رو دارد؛ در خصوص بالارده ها نیز با قیمت نسبتا خوب ما Q6FN و Nu8000 و حتی Q7 را شاهد هستیم که دو مورد اولی بسیار ارزشمند و باکیفیت هستند بخصوص Q6fn که نمایشگر کوانتومی نسل دوم را در اختیار دارد و طیف رنگ و حجم رنگ فوقالعاده ای دارد، این تلویزیون پرفورمنس بسیار خوب و قدرتمندی دارد و SUHD و سری X های زیر 9000 سونی به هیچوجه نمیتوانند با آن رقابت کنند. سامسونگ نسبت کیفیت و کارایی به قیمت بسیار مناسبی در محصولاتش دیده میشوند بخصوص کیفیت تصویر که در رینج های قیمتی خود بیرقیب هستن
8.0
4. فیلیپس | PHILIPS
محصولات فیلیپس قیمت گذاری مناسبی ندارند خصوصا تلویزیون البته با توجه به پرفورمنسی که ارایه میدهند. برای مثال Pus7803 را شاهد هستیم که رقیبی برای Q6FN و B7 به حساب میاید اما به هیچ وجه پرفورمنس تصویر، هوشمندی، امکانات و ارزش قیمت به کارایی دو مدل رقیب را ندارد اما به هر حال با آمبیلایت نوری تعبیه شده در مدل های بالارده و میانرده فیلیپس به علاوه طراحی بسیار زیبای محصولات فیلیپس محبوبیت جهانی پیدا کرده و کیفیت ساخت بسیار خوبی نیز دارند اما نسبت قیمت به پرفورمنس ضعیفی به رقبای خود دارند و از این بابت فیلیپس رو در رتبه 4 میشه جای داد.
7.5
5. سونی | S.O.N.Y
سونی محصولات صوتی تصویری اش به طرز باورنکردنی ای باکیفیت (صدا و تصویر) هستند اما نسبت قیمت به کارایی در آنها به چشم نمیخورد مثلا X9000F تصویری عجیب خوب دارد اما صدا، ظاهر و پلتفرمی هم دارد که درخور آن نیست با این حال قیمتی بالاتر از رقبای خود مانند B7 دارد که در تصویر هم حتی بالاتر از این مدل قرار میگیرد با این تفاوت که صدا، پلتفرم، امکانات و قابلیت های هوشمند و پلتفرمی بیش از چند برابر بهتر از سونی را ارايه میدهد و این ارزش قیمت به کارای تلویزیون های سونی را بسیار پایین میاورد اما حداقل میتوان بدون هیچ سوالی به تصویر سونی اعتماد داشت.
7.0
6. پاناسونیک | PANASONIC
پاناسونیک حتی پا را از سونی نیز فراتر گذاشته و تقریبا هیچ احترامی برای نسبت قیمت به کارایی قائل نیست 🙂 مثلا در میان رده ها ما DX650 را از آن شاهد هستیم و بودیم که پلتفرم بسیار ضعیف فایرفاکس را دارا بودند در کنار آن نمایشگر بسیار متوسطی هم داشتند این برند به ئایینرده و میانرده اعتقادی ندارد. مصحولات بالازده آن از جمله LED هایی مثل GX940 و اولد هایی مانند GZ2000 بسیار باکیفیت هستند و پلتفرم جدید و بهتری هم از همان نوع فایرفاکس دارند. جنس بدنه و کیفیت قطعات آنها هم بشدت بالاس اما قیمت، محدودیت عرضه و خدمات بسیار ضعیفی دارند.
6.5
کدام مارک تلویزیون از لحاظ طراحی بهتر است ؟

امروزه توجه بسیاری بر روی طراحی و دیزاین دیوایس ها و دستگاه های هوشمند گذاشته شده بهطوری که هم کاربر با تمام وجود دوست دارد که گوشی هوشمند، لبتاب، تبلت و بخصوص تلویزیون هوشمندی که قصد تهیه آن را دارد طراحی وو دیزاینی گیرا و با جذبه داشته باشد، هم تولید کننده های این دستگاه ها بسیار روی این موضوع حساس هستند البته بعضی از این تولید کننده ها هنوز خیلی به دیزاین در تمامی محصولات خود اهمیت نمیدهند اما این موضوع در برند های برتر به وضوح دیده میشود که تولید کننده بسیار روی آن کار کرده است. دیزاین شکیل یک تلویزیو شاید در صحبت و مشخصات کاغذی چیزی رو اثبات نکند اما به محض اینکه چشمتان به تلویزیون بعد از جعله گشایی بیوفتد یا احساس بدی دارید که عهه این چرا اینجوریه قیافش یا اینکه میگویید واووو فوقالعادس و طراحی خاص و زیبا و با ظرافت یک محصول در همان نگاه اول به ما ثابت میکند که تولید کننده هم به محصول خود و هم کاربر احترام بسیاری گذاشته و این دقت و ظرافت رو در آن بهکار برده است.
طراحی یک تلویزیون شاید دلیل خیلی مهمی برای تهیه یک تلویزیون نداشته باشد اما قطعا بی تاثیر نیست و اگر تلویزیونی همهکاره وجود داشته باشد که طراحی بینظیری هم داشته باشد پس چی بهتر از این میتونه باشه ؟؟؟ اینجا ما برند هایی که بیشتری توجه را به طراحی شکیل و منحصر به فرد محصولات خود میدهند لیست میکنیم که بر حسب ظرافت، دقت ساخت، زیبایی، گیرایی و جذبه محصول به علاوه المان های کاربردی تعبیه شده در دیزاین محصولات به منظور استفاده سهل تر میباشد.
1. ال جی | LG

ال جی در طراحی محصولات خود شاید بهجرعت بیشترین هزینه و سلیقه رو یه خرج میدهد و این موضوع که باعث شده تا ال جی را به راحتی در رتبه اول برند از لحاظ طراحی قرار بدیم برمیگرده به طراحی هر 4 بازه تولیدی محصولات ال جی یعنی پایین رده، میانرده، بالارده و سری سیگنچر، پرچمدار های خود که در بهترین حالت ممکن قرار دارند و ظرافت و سلیقه در تمامی محصولات ال جی به شکلی محسوس به چشم میخورد و این علاوه بر این که به بازه خاصی خلاصه نمیشه و همه بازه های کیفی ال جی حس پرمیوم بودن را بهراحتی القا میکنند، سری میان رده به بالا های ال جی طراحی ظاهری بینقصی داشته یعنی از سری SK8000 ال جی که رقیب سری 7 سامسونگ و سری 8 سونی هست بسیار طراحی پرمیوم و خاص تری را با جلوه ای بسیار یکنواخت ارایه میدهد که در مدل های SK8500 و SK9500 به اوج خود میرسند اما باز هم به هیچ وجه سامسونگ و سونی را نباید دست کم گرفت چراکه در مدل های بالارده هرکدام به نوبه خود فوق العاده هستند بهخصوص سامسونگ که تصمیم را برای ما بسیار سخت کرد اما سری اولد های بینظیر ال جی که یک قدم از نسل و رقبای خود جلوتر هستنند مانند اولد رول شویِ R9، اولد کاغذ دیواری W7 و اولد های سری G، Z، E و حتی C الجی که در یک کلام بینقص و بینظیر طراحی شدند اوج خلاقیت الجی را در تولید نسل بعدی تلویزیون ها به ما نشان میدهد که البته هنوز جزو بهترین طراح های ظاهری تلویزیون های بالارده LED نیز جای میگیرد اگر که شما SJ950 سال 2017 ال جی رو ملاحظه کنید خواهید دید که این نازکی نمایشگر آن هم از نوع ال ای دی که هم لایه کریستالی ال سی دی داره و هم یک لایه عناصر کوانتومی معروف به نانوسل به علاوه بکلایت که مهمترینش هم هست به اندازه یک پنل اولد نازم باشد چقدر میتواند مشکل و حساس باشد که برای مثال سونی و سامسونگ هیچوقت ریسک ساخت چنین پنلی را نکردند … قبل از عرضه SJ950 رقبای دیگر بهخصوص سامسونگ که از تلویزیون های بسیار نازک و ظریف اولد محروم است اما تبحر خاصی در طراحی تلویزیون های LED خود دارد به الجی طعنه هایی میزد از جمله اینکه ساخت تلویزیون نازک اولد تبحر نیاز ندارد ولی یک تلویزیون LED اینطور نیست که الجی با مدل SJ950 حرفی باقی نگذاشت، چرا هایسنس یه کم مزه ریخت و H9E رو با یکی دو میلیمتر ضخیمتر با پنل VA عرضه کرد اما اگر این دو مدل رو کنار هم قرار بدید بلافاصله از کیفیت بچگانه هایسنس خندتون میگیره و ممکنه با یک انگشت فشار اضافی نمایشگر هایسنس خم شود و آسیب ببیند 🙂 …
درضمن این را هم در نظر بگیرید که تلویزیون های سری سیگنچر ال جی به همراه یک ساندبار مخصوص آن مدل طراحی و عرضه میشوند که در برخی مدل ها ساندبار زیر تلویزیون نصب است جزوی از طراحی خیره کننده اولد های ال جی به حساب میان و در برخی دیگر اینن ساندبار مجزا و زیر تلویزیون نصب میشود
9.5
2. سامسونگ | SAMSUNG
سامسونگ در طراحی تلویزیون های سری 8 به بالای خود فوقالعاده اهمیت میدهد و هیچجیز در طراحی آنها کم نمیگذارد از حاشیه های نمایشگر بسیار نازک تا رکورد 0.7 میلیمتر در KS8500 تا جعبه اتصالات اکسترنال “One Connect Box” که تمامی پورت های تلویزیون رو به بیرون از ظاهر تلویزیون میاورد و عملا با یک نمایشگر بسیار شکیل بدون هیچ درگاه و شیار و حفره ای طرف بودیم که هم در زیبایی تلویزیون تاثیر بهسزایی داشت هم در سهولت استفاده و راحتی استفاده نصب آنها بر روی دیوار بدون کوچکترین نگرانی در مورد ورت های ورودی.
سامسونگ با Ks8500/9500 اوج خلاقیت خود را روی اولین سری تلویزیون های نور افکن “بسیار روشن” خود پیاده کرد و این دو مدل سری 8 و 9 هم مدل های منحنی داشتند و تخت و بر خلاف نظر دگر کمپانی ها که مدل های منحنی دیگر جذابیت ندارند سامسونگ با قدرت ثابت کرد که اشتباه میکنند و آنقدر این دو مدل محبوب شدند که سامسونگ از سال 2016 به بعد خط تولید و نام تجاری جدیدی تحت عنوان QLED برای رقابت با OLED ها و بهترین های جهان معرفی، ثبت و محصولات بینظیری تحت این عنوان عرضه کرد که از نمونه های آنها میتوان به Q7Cn یا Q9Fn اشاره کرد که یک اثر هنری هستند …
طراحی تلویزیون KS9500 با ترکیبی بینظیر از ظرافت و فلز و پلاستیک بسیار باکیفیت جلوه ای عجیب جذاب به ین پرچمدار دادند سوای اینکه مدل منحنی آن نیز بینهایت زیبا به نظر میرسد و پرفورمنس بینظیری هم داشت که امروز این مدل خیلی کم ممکنه پیدا بشه چراکه خط تولید آنها 2سال هست که متوقف شده …
سامسونگ در مدل های میانرده نیز مانند سری 6 و 7 که 4K هستند و حتی پایینرده های سری 4 و 5 نیز طراحی بسیار متفاوتی و باکیفیت تری نسبت به همتا های بی نام و نشان خود دارند … سامسونگ در سری 9 های خود سنگ تمام گذاشته و در کنار قرار دادن سیستم مدیریت کابل حرفه در پایه ها و نمای پشتی تلویزیون های بالارده خود توانسته تا این غول های پیر LED-VA را بکلایتی که نهایت تکنولوژی تمام آرایه نوردهی موضعی را با بیش از 480 نقطه نوری شامل میشوند به گونه ای بینقص در قالبی بسیار شکیل زیبا جای دهد …
سامسونگ تقریبا تنها تولید کننده تلویزیون های منحنی در حال حاضر نیز میباشد و به قدری محصولات منحنی سامسونگ محبوب، زیبا و خوش ساخت هستند که پایاپای مدل های تخت خود حتی بالاتر قرار میگیرند برای مثال در مدل های خوش قیمت حدید 2019 سامسونگ Ru7300 رو شاهد هستیم که در کنار پرفورمنس و قیمت بسیار خوب و تکمیل، طراحی منحنی بسیار جذاب و خوش ساختی دارد. از سری 8 نیز Q8C رو شاهد هستیم که طراحی یکنواخت و بسیار زیبایی دارد و در زمره منحنی ها میدرخشد
9.2
3. سونی | S.O.N.Y
سونی را میتوان خیلی راحت بعد از الجی و سامسونگ در رتبه 3 جای داد؛ دلیل اینکه سونی را نمیتوان جلوتر از سامسونگ و ال جی محسوب کرد این است که سونی در طراحی تلویزیون های پایینرده خود که هیچ، در طراحی تلویزیون های میانرده به بالای خود که رقیب سری 8 های سامسونگ و ال جی هستند نیز هیچ گونه سلیقه ای را هدر نداده و فقط خواسته تلویزیون مد نظرش تولید شده باشه 🙂 برای مثال ما میتونیم خیلی راحت از محبوب ترین تلویزیون سونی سری 9 یعنی X9000 ها یاد کنیم که در سری B طراحی نسبتا خوبی داشتند اما از سال 2014 بعد که ما شاهد سری E و F این تلویزیون ارزشمند بودیم با تصویری استثنایی متاسفانه طراحی بسیار ابتدایی کارشده و تقریبا فرقی از نظر نمای بخصوص پشتی با یک ال سی دی یا ال ای دی 10 سال پیش ندارد البته منکر این نیستیم که بکلایت بسیار خوب FALD ضخامت چند برابری نسبت به نمونه های Edge-lit را میطلبد اما در همین بازه ما شاهد سری 8 های QLED سامسونگ و سری 8500/9500 ال جی هستیم که همین بکلایت رو در قالبی بسیار شکیل تر ارایه میدهند …
از طرف دیگه هم نمیشه اون رو یه هیچ وجه در رتبه های پایینتر قرار داد چراکه اختلاف طبقاتی بین مدل های سونی زیاده مثل ایران میمونه 🙂 مثلا از 9000 وقتی به 9300 برسیم میبینیم که زمین تا آسمون از نظر تکنولوژی های انحصاری سونی در طراحی و پرفورمنس با یکدیگر متفاوت هستند با اینکه از نظر کیفیت تصویر اینقدر تفاوت ندارند اما طراحی ال ای دی های سونی در سری X94 و X93 ها با بکلایت اسلیم درایو سونی که فوقالعاده است هم از نظر پرفورمنس هم از نظر نمای ظاهری و زخامتی بینظیری که به تلویزیون در کنار یکپارچگی آن میبخشد و از این مدل نیز بگذریم به سری Z سونی میرسم در نهایت تکنولوژی LED ها که متریال ساخت آنها به قدری بالاست که از دور متوجه میشید با یک دیوایس پرمیوم طرف هستید … ولی مهمترین عامل رتبه بندی سونی در این جایگاه قطعا اولد های سری A سونی هستند که طراحی انحصاری و بینظیری دارند برای مثال اگر شما A1e یا A8g رو بتوانید از نزدیک ملاحظه کنید تقریبا تلویزیون دیگری را نمیتوانید هیچجوره هضم کنید و بالاتر قرار بدید این سری طراحی بسیار خاص قاب عکسی داشته و کیفیت ساخت و نمای بینظیری دارند و سونی از هیچ تلاشی برای زرق و برق آنها دریغ نکرده تا این مدل ها با پرچمی بالا از اسم سونی با افتخار دفاع کنند؛ سونی در این سری قاب عکسی های خود به دلیل وجود پایه ای بزرگ، در آن ناحیه سیستم صوتی ای تعبیه کرده که کمتر از لقب هیولا نمیتوان به آن ها نسبت داد به طوری که سیستم صوتی آن با تلویزیون های دیگر مقایسه نمیشود و با ساندبار ها در رقابت است. تلویزیون های بالارده سونی در زمینه طراحی منحصربهفرد هستند و فقط مدل های میانرده آن کمی در این زمینه ضعیف هستند
8.8
4. فیلیپس | PHILIPS
فیلیپس در تمامی محصولات خود طراحی ظاهری نسبتا جذاب و باکیفیتی بهکار میگیرد و نمای محصولات فیلیپس تماما از پایین رده تا بالارده های آن حس پرمیوم بودن را القا میکنند اما باید در نظر داشته باشید که فیلیپس در بیش از 90درصد تلویزیون های خود هنری در طراحی به خرج نمیدهد و پیرو سادگی و زیبایی تلویزیون هایی با نمای بسیار ساده دارد اما شکیل و باکیفیت برای مثال تلویزیون Pus7803 رقیب تلویزیون های سری 8 سامسونگ و الجی است اما از نظر طراحی وزیبایی ظاهری عملا حرفی برای گفتن ندارد گرچه از سری 8 های سونی نمای نسبتا بهتر و پرمیوم تری دارد البته اینجا سلیقه شرط اول خواهد بود …
فیلیپس به دلیل بهکار گیری سیستم نورپردازی محتوا محور آمبیلایت “Ambilight” در نمای پشتی تلویزیون های بالارده خود توانسته به محبوبیت بسیار بالایی برسد و این سیستم نوری جذاب در سری های 7 و 8 و اولد های فیلیپس وجود دارد که بسیار جذاب هست اما همچنان برای مثال بالارده ترین اولد آن 904 طراحی ای یکسان یا ساده تر از ساده ترین مدل اولد ال جی یعنی B8 یا B9 دارد
8.5
5. پاناسونیک | PANASONIC
پاناسونیک در زمینه طراحی تلویزیون های هوشمند پیرو سیاست فیلیپس بوده و با طراحی ساده، شیک و یکپارچه تلویزیون های بالارده خود طرفدار های دو آتیشه جذب کرده. پاناسونیک در مدل های بالارده خود یعنی ال ای دی های سری 900–940 و اولد های 950–2000 طراحی و متریال به کار برده شده بسیار قابل قبول و پرمیومی دارد اما با حدود قیمت دوبرابری این سری تلویزیون ها نسبت به رقبای سونی و سامسونگ و ال جی خود از ارزش کیفی و ظاهری ساده تر و ضعیف تی هم برخوردار هستند برای مثال شما میتونید Gx940 رو با Z9d سونی مقایسه کنید یا Z9f که در تمامی ابعاد ظاهری و ریزهکاری ها کمکاری پاناسونیک به شکل مشهودی مشاهده میشود … در مورد تلویزیون های بالارده اولد نیز همینطور به هیچ وجه نمیتوان تلویزیون های بسیار باکیفیت G9 یا A9f رو با Gz2000 مقایسه ظاهری و کیفی کرد درحالی که اگر 3برند اول رو در نظر نگیریم پاناسونیک با اختلاف در خصوص اولد هایش از دو رقیب فیلیپس و هایسنس جلوتر هست همینطور ال ای دی های بالارده بسیار باکیفیت و پرمیوم ذکر شده
8.0
6. هایسنس | شارپ
هایسنس همانطور که گفته شد از هیچ تلاشی برای حفظ قیمت پایینترین و رقابتی ترین و بهصرفه ترین بودن محصولاتش دریغ نمیکند و این امر موجب تا ULED ها و بالارده های این کمپانی نیز در حد میانرده های رقبایش به نظر برسند با اینکه بالارده های هایسنس قیمت خیلی پایینی هم ندارند اما ظاهر مطلوبی ندارند و اهیچگونه خلاقیت و جذابیت خاصی در طراحی پایه ها و بدنه و سیستم مدیریت کابل ها یا درگاه های ورودی در آن ها به چشم نمیخورد. هایسنس به تازگی ال ای دی نسبتا میان رده به بالارده و ارزشمند H8F رو عرضه کرده که در طراحی ظاهری واقعا المان جذابی ندارد و فقط میشه به حاشیه های نسبتا نازک آن و نمای پشتی مشکی و حدودا یکپارچه آن اشاره کرد هایسنس H9E هم هست که ضخامت بشدت کمی دارد اما غیر از ضخامت کم هیچ المان زیبای دیگری ظاهر پلاستیکی و ساده و ارزان قیمت آن نداشته و هدف هایسنس خیلی قابل درک نیست در این خصوص با این حال سعی کرده در هر یک از مدل ها یک حرکتی بزند و یک شکل و شمایل جدیدی را بوجود آورد. هایسنس ضعیفترین طراحی را دارد
7.5
کیفیت ساخت کدام برند بهتر است ؟

کیفیت ساخت قطعا یکی از مهمترین معیار های سنجش ارزش یک محصول الکترونیکی مانند گوشی، لبتاب و بخصوص تلویزیون میباشد که اینجا ما به 6 برند برتر در این معیار میپردازیم. کیفیت ساخت مقوله ای متفاوت با عمر و دوام قطعات است و کیفیت ساخت به ما میگوید که این تلویزیون با چه دقت و مهارتی، اسمبل و طراحی آن شکل گرفته و متریال به کار رفته در آن به چه اندازه تناسب با سایر قسمت های دیگر تلویزیون دارند؛ حفره و فضای خالی و جایگیری پرس ها و پیچ ها، جنس به کار رفته و حتی نوع رنگ بندی جابه جای تلویزیون، سیستم مدیریت کابل تعبیه شده به چه شکل تعبیه شده و در کل اهمیت دادن کمپانی به مشتری در چه حد بوده. کیفیت ساخت بین طراحی ظاهری و عمر و دوام قطعات (کیفیت واقعی) قرار میگیرد و ارزش بسیار بالایی در تعیین سطح کیفی یک تلویزیون دارد. محصولی با کیفیت ساخت بالا قطعا در تمامی موارد کیفی دیگر نیز در سطح بالا قرار دارد و بالعکس اما دیگر معیاری وجود ندارد که با بیشترین احتمال سایر ویژگی های کیفی دیگر یک محصول رو گویا باشد. مطمئناٌ هر کس دوست دارد تا از نگاه کردن و لمس کردن به محصول و انتخاب خود مانند تلویزیون لذت ببرد و تمجید کند که عجب کیفیتی عجب ظاهری و عجب دقت و مهارتی که در این تلویزیون هزینه شده … اینجا ما رده خاصی از بازار بودجه ای یا بالارده و لوکس رو در نظر نداریم بلکه برند ها را با پرچمدار های پرحرفشون با یکدیگر مقایسه و رتبه بندی میکنیم
1. سونی | S.O.N.Y

سونی همانطور که قبل تر گفته شد و بعد تر نیز گفته خواهد شد، خیلی به قیمت تمام شده تلویزیون اهمیت نمیدهد، میانرده و بخصوص پایینرده های خود را بههیچ وجه توجه خاصی نمیدهد و حتی میانرده های خوب آن نیز دو قابلیت و معیار رو عالی هستند و 4تای دیگر رو ضعیف؛ اما و اما، تلویزیون ها و تولیداتی که قرار است تا از اسم قدیمی و مثال زدنیه سونی دفاع و پرچم سونی را در سقف نمایشگاه ها و رتبه های اول در تیتر های مقاله ها نگه دارند بحثشون کاملا جداس و سونی بینهایت به سری X های پرچمدار و بخصوص اولد های سری A و ال ای دی های بینهایت باکیفیت و لاکچری سری Z خود اهمیت میدهد …
در سال های اخیر بخصوص از بعد عرضه Z9D سونی توانست دهان تمامی کمپانی های پر معای دیگر را در زمینه کیفیت ساخت یک محصول ببندد، سونی به قدر در سری A و و Z خود حساسیت به خرج داده است که به هیچ عنوان نمیتوان این دسته تلویزیون های سونی رو با بقیه محصولات رقیب از دگر برند ها مقایسه کرد نه کیفی و نه قیمت؛ سونی در Z9D بکلایتی به کار برده از نوع تمام آرایه نوردهی موضعی آن هم در 3 سال پیش که تمامی تلویزیون های بالارده LED از ال جی و سامسونگ بکلایت Edge–lit یا همان گوشه ای دارند که نهایت 6 الی 12 نقطه نوری و لامپ ال ای دی در بکلایت آن هم تنها در قسمت پایینی نمایشگر به کار برده اند در حالی که Z9D بیش از 600 نقطه نوری و لامپ در سراسر پنل جایگذاری نموده که وظیفه نوررسانی به پیکسل های ال سی دی را بر عهده دارند و پرفورمنس نوردهی موضعی این تلویزیون بلند آوازه در حدود نمونه های اولد بالارفت در حالی که بیش از 4برابر نمونه های اولد پر نور تر بود؛ بدنه و شاسی، مدیریت کابل و پایه ها، حاشیه های فلزی چند لایه آلیاژی و تلفیق رنگ طلایی فلزی و مشکی سیقلی بدنه در حد بینهایت با کیفیت بوده و امروز نیز ما شاهد Z9G، اولد A9G و A8G هستیم که در طراحی و کیفیت ساخت هیچ حرفی باقی نگذاشته اند و به محض اینکه چشم شما به آنها بخورد شمارا طلسم خواهند کرد اولد هایی مانند A1e و A8G با پایه هایی شبیه به قاب عکس رومیزی شمایل بسیار خاصی دارند و این باعث شده تا این محصولات بسیار خاص باشن و تمام چیپست و ورودی ها و سیستم صوتی در آن جای گرفتهاند و نمایشگر یکدست نازک تقریبا جدا از پایه قرار گرفته اند و بهشدت باکیفیت هستند …
شاید هرکسی نتواند به سری Z و A های سونی راحت دسترسی داشته باشد حتی در نمایشگاه ها و نمایندگی ها؛ به همین سبب لازم بود تا نمونه های باکیفیت دیگری از سونی که قابل دسترسی هم باشند نامبرده بشود که میتوان بدون شک X9300e را نام برد؛ این تلویزیون بالارده پرچمدار تلویزیون های سری X و 2017 سونی بود که به بازار جهانی عرضه شد، بکلایت این تلویزیون از نوع Edge–lit گوشه ای برای اولین بار در تاریخ تلویزیون های هوشمند بود که به این حد پرفورمنس عجیب و باور نکردنی در هر 3 معیار روشنایی، عمق مشکی و یکنواختی مشکی و نوردهی موضعی که هیچوقت امکان نداره شما در یک بکلایت Edge–lit این 3معیار رو در کنار هم با پرفورمنس بالا داشته باشید اما صبر کنید چون X9300e در هر 3 این معیار ها با این بکلایت ساده که تنها 8 لامپ ال ای دی نوری در پایین نمایشگر تعبیه شده بینهایت عالی هستند و حتی بهتر از X9000f که تمام آرایه نوردهی موضعی با بیش از 24 لامپ ال ای دی در سراسر پنل است و این ویژگی X93e به گفته سونی تکنولوژی انحصاری سونی یعنی بکلایت اسلیم درایو میباشد که فقط خاص سری 93 و سونی است و شاهد هستیم که همیشه سونی چیزی برای قافل گیری جهان دارد
9.5
2. سامسونگ | SAMSUNG
سامسونگ نیز از بعد 2016 با سری کوانتوم خود شروع به تولید تلویزیون هایی بسیار باکیفیت و بالارده در سری 8 و بهخصوص سری 9 های خود برای رقابت با بهترین های سونی و … کرده و در این میان ما شاهد Q9fn هستیم که به واقع غیر از اسم سامسونگ چیزی از Z9D در کیفیت ساخت و اهمیت سازنده به جابهجای محصول کم ندارد و این مدل نیز به بکلایت تمام آرایه نوردهی موضعی با بیش از 480 نقطه نوری میباشد … سامسونک علاوه بر کیفیت ساخت محصولات بالارده اش به میانرده های خود نیز بسیار اهمیت میدهد برای مثال Ks8500 و Ks9500 یا Q6fn و Nu8000 و حتی میانرده های اقتصادی سری 7000 از کیفیت ساخت و ظاهر بسیار خوب و قابل قبولی بهرهمیبرند بخصوص از بعد 2016 مانند مدل های Ru7100/7300 و Nu7100/7300 که مدل های منحنی رو نیز شامل میشوند. مدل های پایینرده تر نیز مانند n5000 بد نیستند اما کیفیت ساخت و ارزشی به مراتب پایینتر از الجی دارند برای مثال مدل Lk5730
9.2
3. ال جی | LG
الجی هم با اختلاف کمی از سامسونگ در این خصوص رتبه پایینتری میگیرد آن هم بهواسطه نرسیدن کیفیت ساخت حتی سری های بسیار بالارده E و G و C اولد های ال جی به مدل های سری 9 QLED سامسونگ میباشد که با در نظر داشتن زیبایی وصف ناشدنی اولد های جدید الجی کمی حس نامطمینی به کاربر القا میکنند. اولد های سری B تا R ال جی اگر که سری A و Z سونی و سری 9 های سامسونگ رو در نظر نگیریم باکیفیت ترین تلویزیون های جهان با اختلاف زیاد از بقیه مدل ها از نظر ساخت هستند که میتوان به آن ها دسترسی داشت بخصوص سری C و B که قیمت گذاری ای در حد میان رده های سونی و سامسونگ را دارند …
محصولات پایینرده و میانرده الجی کیفیت ساخت بهتری نسبت به دو رقیب اصلی خود یعنی سامسونگ و سونی دارند برای مثال کیفیت ساخت Sk8000 از ٍX8000E و Nu8000 بهتر است و همینطور Uk770 از Nu7100 و X7000F بهتر بوده تا کیفیت ساخت در خصوص میان رده ها پاینرده ها در دست الجی باشد
9.0
4. پاناسونیک | PANASONIC
پاناسونیک در مدل های بالارده خود مانند Gz2000 کیفیت ساختی درخور اسم پاناسونیک به کارگرفته و براحتی به عنوان یک برند خوش ساخت ژاپنی کنار سونی قرار میگیرد اما این کیفیت ساخت مدل به مدل در پاناسونیک متفاوت است و مثلا پاناسونیک Dx900 ال ای دی بسیار باکیفیتی هست در حد سری 9 های سامسونگ و سونی درحالی که Dx650 و Dx700 پاناسونیک کیفیت ساخت و طراحی و تصویر بسیار معمولی ای دارند که بد نیست اما در حد ربای هم قیمت خود هم نیستند و حس خوبی به کاربر القا نخواهند کردچراکه پاناسونیک به وضوح اهمیت خاصی به مدل های میانرده و پایینرده خود نمیدهد
9.0
5. فیلیپس | PHILIPS
فیلیپس نیز مانند پاناسونیک بوده اما مشکل فیلیپس اینجاست که بالارده های آن نیز کیفیت ساختی برابر با رقبای پرچمدار خود ندارند و برای مثال اولد های POS904/903 فیلیپس در حد سری 8 های کوانتومی سامسونگ و B8/B7 ال جی هستند. فیلیپس در خصوص میانرده ها و پایینرده ها نیز پیرو سیاست پاناسونیک بوده و در مدل های رقابتی آن شاهد کییت بالا و طراحی خاصی نیستیم بهخصوص آنکه آمبیلایت محبوب فیلیپس نیز در آنها به چشم نمیخورد و طبق معمول قیمت بالاتری نیز نسبت به رقبای اصلی سامسونگ و الجی خود دارند. فیلپس در رتبه 5 کیفیت ساخت قرار میگیرد
8.5
6. هایسنس | شارپ
هایسنس به کل کیفیت ساخت را نمیداند که چیست … کیفیت ساخت بالای یک محصول مستقیم روس قیمت تمام شده آن محصول تاثیر میگذارد و هایسنس حاضر نیست رویه خود را تغییر دهد. همانطور که بالاتر گفته شد تلویزیون بسیار نازک نسبتا خوب H9E ممکن است با یککم فشار خم و معیوب شود، بدنه آن کاملا پلاستیکی و حاشیه های پنل نیز زیاد است در حالی که رقیب Ks8500 و Sj9500 میباشد و این مقایسه یهکم خنده دار میشه اما واقعیت داره. ما اینجا بهترین برند ها رو داریم و نمره پایین نمیتونیم بدیم ولی هایسنس رو واقعا نمیتوان در معیار هایی خاص رتبه بالا داد
6.5
بهترین تلویزیون از لحاظ
عمر و دوام

عمر دوام معیاری نیست که بشه خیلی راحت در موردش صحبت کرد چراکه هرچقدر هم که بگن فلان محصول و فلان برند مطمئن تر هست نمیتوان با اطمینان 100% اقدام به انتخاب و خرید آن کرد چراکه تنها به یک حرف بسنده شده و نمیتوان آن را اثبات هم کرد، اما برای دوام و عمر مفید ما فیدبک های بسیاری از انواع مختلف تلویزیون ها و استفاده ها داشته ایم که به بیش از 10سال تجربه کاربری رو از برند های مختلف شامل میشه، از میانرده ها تا پرچمدار های هرسالهی این برند های محبوب که در واقع اینجا ما میانگینی از تجارب کاربری را به میان میاوریم و ممکن است دقیقا اینطور که ما تجربه کسب کردیم نباشد اما ما به این ترتیب اطمینان داریم حداقل تا به این تاریخ …
دوام و عمر مفید وابسته به خیلی المان های استانداردی و تکنولوژی های مورد استفاده در نمایشگر هاو قطعات مختلف محصولات است و واقعا راحت نمیشه در موردش صحبت کرد برای مثال تلویزیون های اولد بالارده الجی متریال ساخت و تکنولوژی و استاندارد ساخت بسیار بالایی دارند اما تکنولوژی جدید پنل های اولد عاری از عیب و نقص نیست یا برای مثال پنل VA و بکلایت دایرکت یا تمام آرایه سری 9 های سونی تکنولوژی قدیمی ولی به روز شده با طراحی و متریال استاندارد و فاقد نوآوری را دارا هستند اما عمر مفید و فیدبک های سلامت بسیار خوبی از آن ها دریافت میشود و بسیار باکیفیت و محبوب هستند چه در کیفیت تصویر و چه در عمر و دوام و کیفیت ساخت به هر حال دوام و عمر علاوه بر توجه سازنده به متریال و خط تولید باکیفیت، به تکنولوژی های بهکار رفته در آنها نیز به طور مستقیم وابسته است و تکنولوژی جدیدتر عملا نشانگر دوام و عمر بیشتر نیست
1. سونی | S.O.N.Y

سونی مدتهاست در ذهنیت تمام ما به عناوان برند برتر از هر لحاظی که به کیفیت منتهی شود میباشد. سونی توانسته تا جلب اعتماد کاربر های خود حتی با یک بار خرید آنها را مشتری و متعصب دایمی و به اختیار خود دربیاورد؛ در سال های اخیر سونی با چالش های بسیار سختی در رقابت با رقبای کره ای خود روبرو شد و یکی در میون توانست با هم هردو رقیب را کنار بزند ولی در حالت کلی در سال 2016 و 2017 کمی ضعیف عمل کرد و در یکسری معیار ها بازی را به رقبا واگذار کرد، اما در سال 2018 و 2019 سونی با عزمی جزم پا به عرضه رقابت نهاد و با سری مستر “Master” خود استانداردی جدید در هر دو بازه تلویزیون های LED و OLED لحاظ کرد و همگان را انگشت به دهان واگذاشت تا دیگر سونی را به چالش نکشند 🙂
سونی برخلاف دیگر برند ها در وهله نخست تولید محصول خود هدف رضایت کامل مشتری از کیفیت محصول را در نظر میگیرد سپس به قیمت و امکانات آن فکر میکند به همین سبب تمامی تلویزیون های سونی کیفیت ساخت و عمر و دوام بالاتری نسبت به رقبای کره ای خود دارند در عین حال قیمت بیشتر و امکانات کمتری برای ارایه دارند.
مشکلات رایج بکلایت های نمایشگر ها جزو هراس های اصلی کیفیت ساخت و عمر مفید است که سونی در این باره بیش از چند برابر رقبای کره ای خود فیدبک های مثبت داشته و رضایت جلب کرده و به برندی مطمئن مبدل گشته …
تلویزیون های اولد کیفیت و تکنولوژی ساخت بالایی دارند و چشمان را مجذوب خود میکنند اما یک پنل اولد به دلیل عدم بهکارگیری بکلایت فشاری بیش از اندازه را به پیکسل های خود نور ده وارد میکند که عمر مفید این پیکسل ها را تا چند برابر پایینتر از دگر نمونه های LED، Plasma و LCD ها میآورد گرچه اتخاذ سیستم چینش پیکسلی جدید WRGB توسط الجی در این پنل ها کمک شایانی به بهود عمر مفید آنها تا دوبرابر و بهبود دقت در نمایش رنگ دقیقتر سفید کرد اما همچنان پنل های اولد پایینترین درجه دوام و عمر را از آن خود میکنند یعنی ضعف Burn–In یا سوختگی تصویر همیشگی ممکن است 1 الی 2 ماهه به سراغ تلویزیون شما بیاید و یا ممکنه تا 2 الی 3 سال هم نیاید بسته به نوع استفاده و شانستون اما دیرو زود داره سوخت و سوز نداره و حتما گریبان نمایشگر اولد رو میگیره؛ از طرف دیگر سونی این ضعف رو نسبت به تمام دیگر کمپانی های تلویزیون اولد ساز از جمله برند اولد مادر یعنی الجی نیز باکیفیتتر و با دوام تضمینی بیشتر و البته قیمتی نزدیک به دوبرابر عرضه میکند …
اگر اولد هارا استثنا بگیریم، ال ای دی های VA و IPS سونی در بالاترین درجه و امتیاز عمر و دوام نسبی در بین تمامی برند های دیگر جای میگیرند و این در سری های بالارده سونی سیری صعودی دارد
9.5
2. پاناسونیک | PANASONIC
پاناسونیک نیز همانطور که میشد پیشبینی کرد بعد از سونی با اختلاف ناچیزی یا اصلا بدون اختلاف در رده دوم کیفی و دوام محصولاتش قرار میگیرند تا این برند ژاپنی در کنار برند برتر هممیهنی خود پرچم ژاپنی ها را همچنان در کیفیت برتر بالا نگه دارد، گرچه هزینه بیشتر این کیفیت را هم راحت دریافت میکنند اما به وضوح کیفیت و عمر مفید این دو برند با فیذبک های بسیار مثبت آنها قابل مشاهده و شایسته ستایش است …
بند پاناسونیک درکنار سونی مطمین ترین برند های کیفی هستند که میتوان روی آن ها برای بیش از 10سال محصولی بدون افت کیفیت حساب باز کرد گرچه امروزه کمی اوضاع تغییر کرده و برندی مشاهده نمیشه که محصولی همیشگی تولید کند اما همچنان پاناسونیک و سونی در صدر این لیست جای میگیرند …
پاناسونیک نیز درقیقا مانند سونی میانرده هایی ساده از نوع پنل IPS و VA دارا است و بلارده هایی VA و OLED بسیار باکیفیت و صدالبته بسیار گران قیمت اما در تمامی انها المان کیفیت ساخت و عمر و دوام بالا لحاظ شده تا از اسم پرآوازه آنها دفاع کند
پاناسونیک نیز به مانند سونی سیر صعودی کیفی در تمامی معیار ها را در محصولاتش میتوان دید که پایین رده ها تا بالارده های پرچمدار این کمپانی سیر کیفی صعودی را دنبال میکنند و البته که همان پایین رده نیز کیفیتی تضمین شده و عمر مفید نسبی بالاتر از همرده های خود را خواهد داشت و این نتیجه دقت و احترام پاناسونیک به انتخاب مشتری میباشد
9.5
3. سامسونگ | SAMSUNG
سامسونگ را میتوان در منساب ترین شرایط کیفیت به قیمت پیدا کرد و از این بابت میتوان از آن قدردانی کرد که چنین محصولات باکیفیتی با فیدبک های بسیار مثبت آنهم در قالب قیمتی بسیار مناسب تر از دو برند سونی و پاناسونیک تولید و عرضه میکند و از طیف گستردهی کاربران خود در هر بازه قیمتی و استفاده ای پشتیبانی میکند و آنها را پوشش میدهد …
سامسونگ سال هاست که بر سر زبان ها افتاده بهواسطه محصولاتی بسیار باکیفیت و امکانات بالا در کنار قیمت نسبی مناسب که البته الان خیلی اوضاع فرق کرده اما باز هم همچنان سامسونگ را میتوان برندی باکیفیت و خوش قیمت دانست …
سامسونگ کمی شیب صعودی کیفیت ملایم تری نسبت به دو برند برتر پاناسونیک و سونی در محصولاتش دیده میشود برای مثال 4K TV های پایینرده سامسونگ از سری 7 و 6 سونی و پاناسونیک کیفیت بالاتر و قیمت و امکانات مناسب تری دارند اما در رده های بالاتر کیفیت به مراتب پایینتری دارند آن هم نه با اختلاف زیاد برای مثال Q9Fn سامسونگ به راحتی قطعات و ساختی برابر با Z9D سونی و Dx900 پاناسونیک دارد با این تفاوت که کیفیت ساخت و طراحی آن از DX900 پاناسونیک بالاتر و همرده Z9d هست با کیفیت تصویری بالاتر از Dx900 اما بنابر تجربه نمیتوان ورق و شکه را در عمر مفید روی سامسونگ در حضور این دو غول بالارده شرط بندی کرد اما میتوان مطمئن بود با برندی طرف هستیم که محصولاتش نسبت کیفیت به قیمت بسیار بالایی دارند و میتوان روی آنها بیش از هر بند دیگری بعد از سونی و پانسونیک حساب کرد حساب کرد
9.0
4. فیلیپس | PHILIPS
فیلیپس برندی بسیار خوشنام است و محصول بد و بیکیفیتی در تولیدات به چشم نمیخورد و از ان حیث در محصولات میانرده حتی بهتر از سامسونگ نیز عمل کرده و مورد اطمینان است با فیدبک های بهتر اما در مدل های بالارده درصد نارضایتی از محصولات سامسونگ به طرز بینظیری کم و پابهپای بالارده های سونی و پاناسونیک میآیند درحالی که بالارده های فیلیپس را بیشتر با میانرده های 3 برند برتر میتوان مقایسه کرد سیر صعودی کیفی در محصولات فیلیپس بسیار ملایم بوده یا اصلا سیری صعودی ندارد و در قالب کیفیت بالا ثابت است یعنی محصولات میانرده آن نیز درکنار بالارده هایش در رده کیفی خوب قرار میگیرند
9.0
5. ال جی | LG
ال جی و اما ال جی 🙂 این شرکت محبوب و دوست داشتنی آنقدر که در خیره کردن چشم مخاطب و کاربران موفق بوده در عمل موفق نبوده و همین حالا که درحال صحبت هستیم بیش از 30 الی 40درصد اولد های این کمپانی که سال های گذشته عرضه و بهفروش رسیده اند با فیدبک های بسیار تند به نظر عمر مفیدشون رو سپری کرده و به مشکلات احتباس دچار شده اند؛ محصولات اولد جدید الجی شرایط بهتری دارند به گفته الجی بهینه سازی هایی بسیار در آنه اصورت گرفته و منتظر فیدبک های جدید هستیم. LED های میانرده و پایینرده الجی نیز قیمت و امکانات بسیار خوبی دارند اما گزارش های خرابی بکلایت آنها بیش از سایرین است
8.5
6. هایسنس | شارپ
هایسنس از لحاظ کیفیت ساخت و عمر و دوام سیری برا سعود یا نزول ندارد هر محصول ان به محصول دیگر بسیار متفاوت بوده و در یک معیار عالی و در معیاری دیگر افتضاح است … اما جالبه بدونید فیدبک های رضایت آن بیش از ال جی بوده البته این را هم در نظر داشته باشیم که الجی بیشتر از سایرین فروش و کاربر دارد اما ما به درصد رضایت و نارضایتی اکتفا میکنیم که هایسنس را نسبتا برندی قابل اعتماد میداند …
هایسنس قیمت گذاری بسیار معقولی دارد و شاید رقیب جدی آن برند تازه وارد تی سی ال باشد که به ان هم بهزودی خواهیم پرداخت چراکه هنور در ابتدای فعالیت خود است
7.5
کیفیت تصویر کدام برند تلویزیون بهتر است ؟

به مهمترین بخش انتخاب یک تلویزیون یا برند رسیدیم که معیاری است به نام کیفیت تصویر که خود متشکل از زیرشاخه های بسیاری است که در تعیین کیفیت تصویر کلی نقش دارند. مطمئنا اکثر ما هنگام خرید و تهیه محصولی به خصوص تلویزیون 90درصد توجه مان به کیفیت تصویر نمایش داده شده توسط نمایشگر تلویزیون خواهد بود که کدام تلویزیون میتونه نیاز های من رو داخل بازیامو و فیلمامو شبکه های مورد علاقمو به بهترین نحو ممکن پاسخگو باشه که نتیجه گیری ای نسبتا سخت رو ما اینجا خواهیم داشت چراکه علاوه بر قیمت و برند های مختلف با ویژگی ها و تکنولوژی های تصویر خاص و منحصر به فرد خود ما شاهد تنوع پنل های نمایشگر IPS، VA و OLED خواهیم بود که هریک معایب و مزایای مخصوص به خود را دارند به طور کلی اولد ها کنتراست و مشکی و زاویه دید عالی دارند و بینظیر اما عمر فید نسبی کم؛ IPS ها زاویه دید خوب رنگ های درخشان و شارپی دارند اما کنتراست پایین و مشکی ضعیف یعنی معمولا برای تماشای فیلم در شب توصیه نمیشن اما مقاوم به ضربه هم هستن و رنگپخش شدگی برایشان پیش نخواهد آمد و VA پنل های که کنتراست و کیفیت تصویری عالی، طیفی گسترده از انتخاب ها در پایینرده تا پرچمدار های بیرقیب، تکنولوژی های متنوع و از مزایای آن میتوان به کنتراست بسیار بالا در مواقعی نزدیک به اولد ها و روشنایی و درخشندگی بشدت بالا البته وابسته به مدل چراکه این طیف پنل ها تلویزیون های گسترده ای رو شامل میشن و خوش قیمت هم هستن برای فیلم و گیم و کاربری روزانه نیز مناسب ترین شرایط رو دارند اما کمی ضعف در زاویه دید دارند، نه اینطور که با زاویه گرفتن شاهد سفید سیاه شدن محتوا مانند پنل های TFT و TN باشیم اصلا اینطور نیست اما با زاویه گرفتن کمی رنگ ها خواص غنی خود را از دست میدهند و کمی هم کنتراست پایین میآید مثلا اگر زاویه دید را نهایت 90درجه در نظر بگیریم چراکه وسط تلویزیون میشنیم و زاویه یک طرف تلویزیون برای اندازه گیری کافیه، پنل های IPS معمولا تا 45درجه خواصی از دست نمیدهند، پنل های اولد تا خود 90درجه فقط ممکنه کمی روکش بنفش یا هاله سبز روی نمایشگر به دلیل آرایش و سبک پیسکل گذاری و تلق ضد رفلکس نور آن به چشم آید و VA پنل ها که نهایت تا 35درجه دید خوب و بینقصی دارند و تا 60درجه نیز میتوان براحتی لذت برد اما بعد از آن کمی رنگ ها کم رنگ و کنتراست کمتر میشود اما باز هم قابل مقایسه با پنل های TN و TFT نیست و این دیدگاه زاویه دید بد VA رو از خودتون به جرعت دور کنید
1. سونی | S.O.N.Y

سونی با سری A و Z خود ثابت کرد کیفیت و دقت واقعی محصول کمیتی نیست بلکه تجربی است و تبلیغ نمیتواند آن تضمین را به کاربری بدهد که تجربه دارد و همچنان سونی عملی خود را ثابت میکند و الجی و سامسونگ همواره درحال تبلیغ تکنولوژی های نوین خود هستند که سونی با همان انواع قدیمی بهتر از آنها پرفورمنس میدهد برای مثال سونی نمایشگر اولد A9F و دگر اولد های خود را از الجی میگیرد و الجی در مدل C8 خود پنلی جدیدتر از آن استفاده میکند اما در کمال تعجب تصویری به وضوح برتر در تمام 7 معیار کیفی نمایشگر از رنگ و احتباس تصویر و روشنایی و … را در A9f شاهد هستیم و این واقعا عجیب اما به دست سونی باورکردنی میباشد و الکی سونی به این سری با چیپ بینهات قدرتمند X1 Ultimate لقب مستر “Master” یا استاد را نداده 🙂 قشنگ گفته بیاید یا بگیرید سونی در کمال تعجب در این مدل مستر اولد خود به نحو تحسین بر انگیزی مشکلایت رایج رو گرفته برای مثال حجم رنگ در نمونه های اولد اوضاع خوبی ندارد و در روشنایی های بالا رنگ پریدگی رخ میدهد اما در A9f به طرز عیجیبی شاهد حفظ رنگی در حد کوانتومی های بالارده LED سامسونگ هستیم که این نمونه های اولد بینظیر است و خیلی المان های دیگر که میتوانید در Rtings.com به دقت ببینید
سونی در پایین رده های خود کیفیت بالاتری نسبت به رقبای خود ارائه نمیدهد اما همین که وارد بازهی میانرده های به بالاتر میشویم سیر صعودی کیفیت تصویر سونی با استفاده چیپ های انحصاری تصویر X1 – X1 eXtreme و X1 Ultimate آن خواهیم بود که رقبای خود را تک به تک کنار میزنند گرچه معمولا قیمت گذاری بیشتری هم دارند؛ سونی X9000F میانرده همه تن حریف سونی با پنل VA و بکلایت تمام آرایه نوردهی موضعی میباشد که تا بیش از 1000نیت نیز روشنایی میتواند داشته باشد و نمایش دهد در عین حال که از دو استاندارد HDR 10 و Dolby Vision همزمان پشتیبانی میکند رقیب های این مدل Sk8500 ال جی و Nu8000 سامسونگ هستند در خصوص تصویر هیچ حرفی برای گفتن در مقابل این غول ندارند و نمایشگر 9000 سونی تا 3 برابر دو رقیب خود پرفورمنس HDR یکنوختی مشکی با نوردهی موضعی تمام آرایه خود دارد با اینکه الجی نیز Sk8500 با نوردهی موضعی تمام آرایه عرضه کرده هردو 24نقطه نوری سراسری اما پنل IPS و همواره عقب تر سونی قرار میگیرد پرفورمنس فیلم، HDR، گیم، فوتبال و ورزش و شبکه خانگی و بزرگنمایی محتوا به 4K همگی در 9000 سونی به واقع بهتر هستند اما ظاهر و امکانات این مدل سونی بسیار ساده تر و ابتدایی تر از دو مدل رقیب خود است … سونی از تکنولوزی X–Wide–View در تلویزیون های LED بالارده خود مانند X950g و سری Z جدید استفاده میکند که زاویه دید عالی را نیز به کنتراست و روشنای نمونه های VA خود اضافه کنند …
در ضمن سونی های بهرهمند از چیپ X1 به بالا تماما پنل 120Hz داشته و در UpScaling محتوای پخش شبکه خانگی و دیجیتال به 4K را به بهترین نحو ممکن در مقایسه با رقبا دارند حدودا 15درصد بهتر از سامسونگ و 30درصد بهتر از الجی …
در مدل های بالارده نیز همانطور که گفته شد رقیبی ندارد و بسیار باکیفیت و منحصر به فرد است، هنوز تلویزیونی با پرفورمنس بهتر از X9300e با چیپ X1 eXtreme برای محتوای HDR عرضه نشده به جز چند مدل محدود سامسونگ و سونی دیگر که در بازار داخل یافت نمیشوند همواره بهترین تلویزیون HDR موجود در بازار داخلی X9300e است که در سال 2017 بهترین جهان، در سال 2018 سوم جهان و سال 2019 پنجم جهان است
9.5
2. سامسونگ | SAMSUNG
سامسونگ نیز بسیار نزدیک به سونی در زمینه تلویزیون های LED با کیفیت تصویر محصور کننده و درخشندگی بالا به خصوص در QLED های عمل میکند ولی از نمونه های اولد بی بهره است اما دز عین حال LED های بلارده کوانتومی این برند توانستند بعد از دو سال سخت تلاش در توسعه، به کیفیت تصویری غیر قابل مقایسه با اولد ها برسند از نظر شفافیت تصویر، روشنایی و رنگ های چه طیف رنگی چه عمق رنگی و چه حجم رنگی، از طرف دیگر با نوردهی موضعی تمام آرایه بینقص حدود 480–600 نقاطه نوری پرفورمنس یکنواختی مشکی و نوردهی موضعی در حد یک نمایشگر اولد را به ارمغان بیاورند و با تکنولوژی ها Q–Wide–Viewing–Angle زاویه دید را نیز در همین حدود گشسترش دهند و ضعف زاویه دید را بگیرند تا Q90r و Q9fn در کنار مدل های پایینتر Q80r و Q80fn بینهایت درخشان و باکیفیت باشن و انتخاب بین آن ها و بهترین های مستر سونی نیز سخت باشد و حتی برتر باشن …
سامسوگ علاوه بالارده های بینقصش در میان رده های اقتصادی و باکیفیت نیز عالی عمل کرده و ما شاهد بهترین نسبت کیفیت تصویر به قیمت در این بازه ها در مدل های سری 7000 و 8000 هستیم …
دلیل محکمی که سامسونگ را توانستیم جلوتر از بقیه بعد از سونی قرار بدیم استفاده نکردن از پنل IPS در بیش از 98درصد محصولاتش است و این یعنی میانگین کنتراست بالاتر و پرفومنس مشکی بیشتر نمایشگر های این برند نسبت به هر برند دیگری برای مثال سری 7000 سامسونگ رقیب ال جی Sk7900 و سونی X7500f سونی است IPS پنل هستن و سامسونگ VA پنل با کنتراستی بیش از 5 برابر بالاتر از دو مدل یعنی پرفورمنس فیلم و مشکی 5 برابر بهتر
جالبه بدونید که کوانتومی های سامسونگ روی معیار حفظ حجم رنگ در درجات روشنایی بالا بسیار مانور میدهند و برای مثال در بهترین آنها برای مثال Q7fn شاهد هستیم که در درجه روشنایی بکلایت نهایت یعنی 50 رنگ های به نمایش درامده به طور واقعی 90درصد حجم رنگ دارند درحالی که تلویزیون های اولد حدود 70درصد و ال سی دی های دیگر رقیب مانند 9000F سونی تنها 60درصد حجم رنگ را حفظ میکنند و این یعنی انگار خود رنگ با نهایت وضوح و دقت میدرخشد نه اینکه پشت آن چیزی روشن باشد و این تبحر منحصر به فرد سامسونگ در QLED هایش است که در سری های جدید به اوح رسیده و در این خصوص یکهتاز است و رقیبی ندارد که بخواهد در حجم رنگ و ترمیب آن با شدت روشنایی بالای 1000 و 1500نیت رقابت کند؛ تلویزیون های سامسونگ استاندارد تصویر HDR10+ رو پشتیبانی میکنند که لایسنس انحصاری سامسونگ است و متادیتای بسیار بالاتر از HDR و HDR10 معمولی رو پشتیبانی میکند و نمایش میدهد که به گفته سامسونگ از دالبی ویژن رقیب بازدهی بهتر و پرجزییات تری دارد و مانند آن عمق 12بیتی دارد
9.2
3. ال جی | LG
ال جی در خصوص اولد هایش میتوان گفت که کیفیت بسیار قابل قبول و ایدآلی دارد اما باز هم نمیتوان به آنها لقب بهترین را داد نه تنها در رقابت اولد ها بلکه بدتر از آن نمیتوان لقب بهترین رو حتی در مقایسه با LED های بالارده سونی و سامسونگ به آن نسبت داد اما در حالت کلی اولد های الجی بسیار باکیفیت و در رقابت تنگاتنگ با بهترین ها هستند …
چیزی که اینجا باعث میشه تا کیفیت تصویر کلی برند الجی رتبه پایینی داشته باشد تلویزیون های پایینرده، میانردهو حتی بالارده های LED این برند هستند که همگی از نمایشگر LED با پنل IPS بهره میبرند و این یعنی بیش از 80درصد تلویزیون های الجی کنتراست پایین و مشکی ضعیف دارند با شدت نور متوسط رو به پایین و رنگ هایی خوب اما نه بهترین؛ برای مثال تلویزیون اقتصادی Sk7900 الجی رقیب ارزان قیمت تری به نام Nu7100 از سامسونگ دارد که حدود 30درصد ارزانتر است، آرایش پیکسلی تلویزیون های سری 8 به پایین تلویزیون های الجی در 90درصد موارد WRGB بوده و این در نمونه های LED یک ضعف هست که فقط در نمونه های اقتصادی الجی دیده میشود و این یعنی به جای 4K واقعی سابپیکسل های اصلی ما یکچهارم فضای خالی به نام W در بین پیکسل های اینگونه پنل ها داریم و نهایت نسبت واقعی این نمایشگر ها 3k واقعی است نه 4K و این به وضوح در محتوای پخش 4K یا ورودی PC و توجه دقیقی به فونت ها و نماهای پر جزییات با تاری قابل مشاهده است، علاوه بر آن نمایشگر های IPS کنتراست پایینتری دارند و مشکی ضعیفتری را نمایش میدهند با یکنواختی بد یعنی Nu7100 سامسونگ چه از نظر کنتراست با نسبت 1به5700 بیش از 5برابر بیشتر از 1به1100 الجی هست و هم دقت بیشتری در پنل واقعی 4K دارد و این به ال جی های سری Sj800، Sk7900 و مدل های پایینتر 2016 و 2017 ال جی منتهی میشود که تماما WRGB هستند، علاوه بر انها چیپ پردازش تصویر تمام رده های سامسونگ و سونی برای پخش محتوای شبکه های داخلی از LG عملکردی بهتر دارند و UpScaling محتوای بیکیفیت به 4K را با دقت بیشتری انجام میدهند. تلویزیون های اولد الجی نیز عالی هستند ولی برای مثال تصویری که QLED سری Q7fn سامسونگ میتوانید مشاهده کنید را در C8 نمیتوانید ببینید بخصوص محتوای HDR و علاوه بر آن حجم رنگ نمایشگر تلویزیون های اولد و LED الجی از نمونه های بالارده اولد سونی و QLED سامسونگ تا 30درصد کمتر است برای مثال مقایسهی Q7FN سامسونگ و A9f سونی با الجی اولد C9؛ تلویزیون های ال جی استاندارد تصویر DolbyVision رو پشتیبانی میکنند که مانند استاندارد HDR10+ متادیتای بسیار بالاتری از HDR و HDR10 معمولی رو پشتیبانی میکند و تنها استاندارد و محتوای با 12بیت عمق را پشتیبانی میکند و نمایشگر های مجهر به این استاندارد آن را نمایش میدهند
8.8
4. پاناسونیک | PANASONIC
تلویزیون های پاناسونیک در خصوص کیفیت تصویر عملکرد قابل قبولی دارند اما در خصوص بالارده های این برند باکیفیت این موضوع صدق میکند که هم استاندارد HDR10+ سامسونگ و هم DolbyVision ال جی رو پشتیبانی میکنند که میتوان به LED Gx940 و OLED Gz2000 اشاره داشت که تصویری فوقالعاده باکیفیت و شارپ دارند …
پاناسونیک در خصوص میانرده های خود از جمله سری 500 تا 700 اهمیت خاصی نداده و حتی با پنل VA ای که دارند پرفورمنس تصویر و قابلیت های شخصیسازی و کالیبره الجی و سامسونگ در آنها به چشم نمیخورد، این رده تلویزیون های الجی و سامسونگ کیفیت بالاتری دارند
8.8
5. فیلیپس | PHILIPS
فیلیپس در رده میانرده ها عملکردی ضعیف دارد و و مانند پاناسونیک امکانات مفیدی برای بهترین بازده و شخصیسازی در پلتفرم خود ارایه نمیدهد و کیفیت میان رده های سری 5 و 6 فیلیپس رو میشه با 6 و 7 الجی مقایسه کرد که قیمت پاینتری دارند و امکانات بیشتر …
سری 7 های فیلیپس کیفیت و استاندارد های بسیار خوبی دارند اما قیمت آنها رقابتی نبوده و با بالارده های الجی و سونی و سامسونگ هم طراز شده و ارزش کیفی ضعیفی در این بین بهش اختصاص داده میشه. اولد ها بالارده و پرچمدار فیلیپس با قیمت بالا یک نسل از الجی و پاناسونیک و 2نسل از سونی عقب هستند
8.5
6. هایسنس | شارپ
هایسنس در خصوص کیفیت تصویر عملکرد خوبی دارد اما در میانرده ها برای مثال کیفیت تصویر H8F از تمام رقبای خود بالاتر است سری ULED بوده و HDR نیز دارد از آنها مهم تر این تلویزیون نوردهی موضعی تمام آرایه با پرفورمنس مشکی و ذوشنایی بسیار بالاتر از رقبا دارد اما نهایت کیفیت هایسنس نیز همینجا منتهی میشود و بالارده تر در میان مدل های آن دیده نمیشود و بهترین هایسنس یک میانردهی ارزشمند از نظر تصویر است اما UpScaling بسیار ضعیفی دارند و نمیتوانند با هیچ یک از برند ها در این خصوص رقابت داشته باشند چون چیپی برای افزایش کیفیت ندارند در کل هایسنس برندی با محصولات بسیار دلربا اما بسیار ریسکی برای خرید میباشد
8.2
کیفیت صدا چه مارکی بهتر است ؟

کیفیت صدا نیز میتواند در تجربه بینظیر تماشای یک فیلم هیجانی، تشویق تیم فوتبال مورد علاقه و یا گیمینگی پر از هیجان یک کلید طلایی و معیاری بسیار مهم باشد، درسته که بسیاری از کاربران، سیستم های صوتی جداگانهی سینمای خانگی یا ساندبار های باکیفیت تهیه میکنند که صدایی قدرتمند تر و بهتری نسبت به هر سیستم صوتی تلویزیونی ای دارند اما اینکه خود تلویزیون چه سیستم صوتی باکیفیتی دارد بسیار مهم میتونه باشه چراکه شمارا از خرج های الکی و اضافی مبرا میکند و بهترین تجربه را نیز در اختیار شما قرار خواهد داد …
برخی تلویزیون های بالارده سیستم صوتی داخلی ندارند و سستم صوتی بالارده آنها به صورت ساندبار به بدنه و زیر تلویزیون متصل است یا جور دیگری اما داخلی به آنها نمیشه گفت و جایی بیرون از قالب تلویزیون اما کاملا متصل تعبیه شده و کیفیت بسیار بالا در حد ساندبار و سیستم صوتی سوا نیز دارند که اشاره خواهیم کرد …
معیار ما از سنجش و رتبه بندی برند ها در خصوص کیفیت صدا به این شکل هست که حجم خروجی صدا، اعوجاج در صداهای کم و بلند و تفکیک هوشمند صدا ها به اصطلاح دالبی اتمسی “Object Base” میباشد که باکیفیت ترین مدل های هر برند را مقایسه و برند برتر را انتخاب خواهیم کرد چراکه برای مثال تلویزیون های پایین رده سونی کیفیت صدای بسیار بد و بالارده های آن صدایی عالی دارند و یا الجی شیب کیفی ملایمی از خوب تا عالی در تمامی رینج مدل هایش یافت میشود، سامسونگ نیز همینطور از متوسط تا عالی در بین آنها یافت میشود
1. سونی | S.O.N.Y

سونی در پرچمدار های اولد خود که دو سه سالی است عرضه کرده در خصوص به کارگیری سیستم های صوتی بسیار باکیفیت با تکنولوژی های انحصاری مانند ‘Display Vibrant‘ که به صدای صفحه نمایش معروف شده مجهز هستند برای مثال از بهترین های سونی میتوان به اولین اولد پرچمدار سونی A1e اشاره کره که طراحی قاب عکسی داشته و سیستم صوتی آن در پایه های قاب عکسی آن قرار دارد و بینهات باکیفیت است، یاکیفیت تر از تمامی تلویزیون های عرضه شده تا به امروز حتی بهترین های اولد LG با ساندبار هایشان. سونی در A1e از 5 درایو 10وات در مجموع 50وات 5.1کانال استفاده میکند و بر مبنای استاندارد دالبی اتموس بوده و همچنین تکنولوژی جدید و انحصاری صدای واقعی لرزاننده و شی محور محتوا یعنی “Display Vibrant & Object Base” نیز در آن به کار گرفته شده است به طوری که اگر یک شخصی در حال فریاد باشد و فرد دیگری در حال تیر اندازی، صدای فریاد با هوش مصنوعی و کنترلر دالبی اتموس و قابلیت سیستم صوتی یاماها-سونی A1e دقیقا از دهان طرف از نمایشگر شبیه سازی شده و به بیروk منتشر میشود و صدای شلیک نیز دقیقا همینطور اما Vibrant Display اینجا صدای شلیک را با لرزش صفحه نمایش همراه میکند که نتیجه صدایی کاملا شبیه سازی شده و واقعی در نهیات تجربه ای به یاد موندنی مبدل خواهد شد این سیستم صوتی در A9f نیز دیده میشود و در مدل های طراحی سادهی اولد های سونی این سیستم صوتی کمی ضعیفتر خواهد بود اما همچنان در زمره بهترین ها خواهند بود …
تلویزیون های بالارده سونی یعنی پرچمدار های سری X مدل های X9300e و X9400e سیستم صوتی بسیار قدرتمندی دارند و فقط ال جی و سامسونگ در مدل های خاص میتوانند به عنوان رقیب کیفی مقابل آن ها ظاهر شوند که میانگینی از نمرات را اگر به A1e با آن عظمت 9.0/10 اختصاص بدیم نمره و امتیاز X9300e میشه 8.2/10 و X9400e حدود 8.0/10 خواهد بود …
تلویزیون های بالارده سونی از جمله Z و X950g پرچمدار حال حاضر سری X ها سیستم صوتی ها جالب و درخوری ندارند و میانگین نمره 6 الی 7 به آن ها میشود نسبت داد یعنی سری زد کمی بهتر از x950g خواهند بود و این تلویزیون مدافع پرچمداری سونی با وجود کیفیت بالا و استاندارد های کامل تنها جایگزین یک میان رده قوی یعنی X9000f هست و نمیشود آن را پرچمدار واقعی لحاظ کرد که در این حالت سری X سونی در سال 2019 بدون پرچمدار واقعی خواهد ماند؛ X9500g سیستم صوتی ای در حد پايينرده های الجی و سامسونگ دارد …
تلویزیون های میانرده و پایین رده سونی سری 9000 به پایین سیستم صوتی جالبی ندارند و از رقبای خود ضعیف تر هستند، سونی در خصوص سیستم صوتی تلویزیون های هوشمند خود سیری صعودی داشته و از بدترین سیستم های صوتی که از هایسنس نیز ضعیف تر هستند تا بهترین ها که از تکامل یافته ترین ساندبار های هارمن-کاردن نیز سرتر هستند را در کارنامه خود دارد
9.0
2. ال جی | LG
الجی با هارمن-کاردن معروف همکاری دارد و سیستم های صوتی خود را کاملا 0 تا 100 به این تیم خبره میسپرد که در 90درصد تلویزیون های آن شاهد حضور این تیم و سیستم صوتی هستیم و این یک پوئن مثبت است چراکه استاندراد های دالبی و دیتیاس بسیاری با محتوا و پهنای باند های مختلفی وجود دارند که سیستم های صوتی را به چالش میکشند و این تیم حرفه ای شناختی کامل با این استاندارد ها دارد. استاندارد های دالبی در تمامی محصولات الجی به جز پایینترین رده ها دیده میشود که در وضوح و تفکیک صدا و حتی تصویر تاثیر زیادی دارند …
تلویزیون های خانواده اولد های الجی که امسال خانپاده ای پر جمعیت شدهاند که متشکل از 7 عضو B, C, E, G, W, R و Z هستند به ترتیب سیستم های صوتی خوبی دارند و تقریبا اگر که مدل های سری G و بالاتر را در نظر بگیریم که سیستم های صوتی جدا به صورت ساندبار به همراه دارند باکیفیت ترین صدا ها را دارند اما بسیار ضعیف در دسرس هستند و تولید محدود و بازار های هدف مشخصی دارند پس بالارده ترین تلویزیون در دسترس عموم میتواند E8 باشد که سیستم صوتی سوا ندارد و مجهز به سیستم صوتی هارمن ماردن بسیار قدرتمند و باکیفیت است که تفکیک صدا و خروجی بسیار قوی ای دارد که نمره 8.8/9.0 میتوان به آن نسبت داد؛ تلویزیون های رده پاییتر تماما رقیب های سونی دارند و هر یک با اختلاف کمی از رقیب سونی خود صدای ضعیفتری خواهد داشت برای مثال اولد C7 صدای ضعیفتری از A9 دارد و B8 نیز از A8 صدای ضعیفتری دارد البته مقدار ناچیز و رقابت بسیار برابری رو شاهد هستیم …
در خصوص پرچمدار های غیر اولد نیز اوضاع به همین شکل ادامه خواهد داشت و تلوزیون های SUHD ال جی سری SK/SM9000 و SK/SM9500 سیستم صوتی ای به مراتب با اختلاف نسبتا زیادی از پرچمدار های سری X سونی مانند X9400E و X9300E دارند و نمره متعلق به سیستم صوتی بهترین SUHD الجی بر اساس تفکیک، قدرت صدا و میزان اعوجاج در حجم صدای 50٪، 80٪ و حداکثر برای مدل برتر ال جی Sk9500 امتیاز 7.8/10 است و مدل SM9500 نیز 7.5/10 در کنار این مدل های اگر وارد میان رده ها بشیم SK9000/8500 با نمره 7.2/10 عملکردی بهتر از X900f و X9500g با امتیاز 6.0/10 دارد و همینطور این سیر نزولی ادامه دارد تا پایینرده های سونی مانند سری R و W که سیستم صوتی ای ضعیفتر از سری L و U الجی دارند …
ال جی در میانرده ها و پایینرده ها عملکردی برابر با سامسونگ دارد و در پرچمدار هایش عملکردی بهتر دارد که آن هم 90درصد مدیون ساندبار های سوا و جدای مدل های بالارده، نمایشگر اولد بسیار نازک، بسیار نازک و جمع و جور میباشد که فضای بسیاری برای تعبیه سیستم صوتی خوب در اختیار سازنده میگذارد البته قافل نشیم که مدل هایی مثل E6 و E7 سیستم صوتی ساندبار وابسته به قسمت زیرین تلویزیون دارد و E8 در پنل پشتی با پرفورمنس حتی قویتر از نمونه های ساندباری چراکه الجی در سری E خود توجه ویژه ای به ضدای خروجی با بیشتری بهره و قدرت است
9.0
3. سامسونگ | SAMSUNG
تلویزیون های سامسونگ نیز از پایینرده ها تا بالارده های غیر پرچمدار باپهپای رقبای الجی جلو میآیند با اینکه اصتاندارد های پیشفرض دالبی و لوگوی همکاری هارمن-کاردن در نمونه های الجی بهوضوح دیده میشود اما شاهد کیفیت نتیجه صدای برابر هستیم مثلا N5300/5000 از سامسونگ در زمره تلویزیون های FHD/LED و پایینرده سامسونگ هستند که سری پایینتر هوشمند نبوده و مدل بالاتر آن هوشمند و اسمارت است دقیقا رقیب های Lk5730/lk5100 که نمره های سیستم صوتی 6.4/10 به مدل سامسونگ و امتیاز 6.5/10 به نمونه های ال جی اختصاص میابد که تقریبا در یک بازه هستند …
تلویزیون های 4K میان رده سامسونگ نیز پرفورمنسی تقریبا برابر با نمونه های الجی همرده دارند برای مثال امتیاز Nu7100 سامسونگ بهترین تلویزیون میانرده اقتصادی سامسونگ در صدا برابر با 6.8/10 درحالی که Sk8000 نمره ای پایینتر دارد و Uk7700 که سیستم صوتی ای برابر با Sk7900 دارد امتیازی برابر و 6.8/10 به آن اختصاص میابد.
تلویزیون های میانرده-بالارده سامسونگ یعنی Nu8000 امتیاز 7.2/10 را کسب میکند یعنی دقیقا امتیاز کسب شده توسط SK9000/8500 را کسب میکند؛ یهکم رده بالاتر ما پرچمدار SUHD های الجی رو داریم SK9500 که امتیاز 7.8/10 رو داشت و از سامسونگ هم Q7Fn/Cn رو داریم با امتیاز 7.7/10 صدا که عملکردی بسیار خوب هردو سیستم صوتی را نشانگر است …
ولی دیگر وارد اولد ها میشویم در مقایسه با پرچمدار ها و بالارده های سامسونگ؛ ما Q8FN رو شاهد هستیم با نمره 8.2/10 بهتترین سیستم صوتی تلویزیون های بالارده و پرچمدار سامسونگ رو به خود اختصاص میدهد که دقیقا برابر با امتیاز کسب شده توسط سونی X9300e بوده و کمی از پرفورمنس 8.0/10 الجی B8 بهتر است اما رقیب B8 محسوب نمیشود و مستقیم این مدل باید با سری C اولد مقایسه شود که باز هم شاهد پرفورمنس برابری شاهد هستیم چراکه C8 نیز دقیقا امتیاز 8.2/10 را کسب میکند …
اما از این جا به بعد سامسونگ رقیبی برای عرضه ندارد و در Q8fn متوقف میشود در حالی که تازه مدل های ساندبار یهینه داخلی مثل E8 و A8f رو شاهد هستیم با نمره های بسیار عالی 8.8/10 و 8.6/10 و مدل های آکوستیک سری G و W و … ال جی با ساندبار های جدا و بسیار باکیفیت که رقابت با سیستم های صوتی تلویزیون ندارند …
در کمال تعجب سیستم های صوتی سری 9 سامسونگ پرفورمنس ضعیفتری از سری 8 های خود دارند با اینکه ضخامت بیشتری هم دارند که این احتمال وجود دارد سری 9 بهواسطه بهرهمندی ار بکلایت بسیار پیچیده و پیشفرته تمام آرایه نوردهی موضعی با بیش از 480 تا 600 نقطه نوری بسیار باکیفیت که بهترین حال حاضر است نتوانسته فضای خالی ای برای تعبیه سیستم صوتی ایده آل داشته باشد و به سیستم صوتی صرفا خوب اکتفا کرده که امتیازی برابر با 7.8/10 را به خود نسبت میدهد
8.0
4. پاناسونیک | PANASONIC
پاناسونیک در چند مدل بالارده خود سیستم صوتی نسبتا خوبی دارد برای مثال بالارده چند سال قبل خود Dx900/902 و به خصوص اولد های بالارده سری EZ/GZ 950-2000 میتوانند با بالارده های سونی و سامسونگ و الجی رقابت کنند گرچه پرفورمنس کلی ضعیفتری در صدا نسبت به رقبای خود از الجی و سونی دارند اما نکته قابل توجه پایینرده ها و میانرده های این برند خوشنام است که کیفیت صدای خوبی ندارند و دقیقا با نمونه های پایینرده و میانرده سونی قابل مقایسه هستند
8.0
5. فیلیپس | PHILIPS
فیلیپس نیز همانند پاناسونیک بوده ولی با شیب سعودی ملایم تر؛ برای مثال تلویزیون های میانرده اقتصادی Pus7103 فیلیپس نسبت به Dx600 پاناسونیک سیستم صوتی و ظاهر بهتری دارند و این روند با شیب کم تا بالارده های فیلیپس نیز ادامه میابد اما پرچمدار های این دو برند سیستم صوتی برابری با هم ندارند؛ اولد های Pos9002 و Pos8703 سیستم صوتی ای ضعیفتر از نمونه های رقیب Ez950/2000 پاناسونیک دارند و همینطور Pus8804 بالارده ال ای دی فیلیپس در مقابل Gx940 پرفورمنس ضعیفتری دارد
7.5
6. هایسنس | شارپ
هایسنس کیفیت صدای بالایی ارایه نمیکند و سیستم صوتی خوب نیز با قدرت و تفکیک بالا مستلزم هزینه اضافی برند برای محصول باکیفیت خود است که هایسنس از این حیث معاف است و بهترین تلویزیون های هایسنس سری 8 و 9 مدل های H9E, H8C و H8F در بهترین شرایط سیستم صوتی ای برابر با تلویزیون های میانردهی اقتصادی سامسونگ و الجی دارند ماننند Nu7100 و Sk8000 اما از رقبای میانرده پاناسونیک و سونی کیفیت صدای بالاتری دارند که با قیمت پایینتر خوب ارزیابی میشود
6.5
بهترین برند تلویزیون از لحاظ امکانات و قابلیت ها

امکانات و قابلیت هایی که برند های مختلف برای تلویزیون های خود در رقابت با طیف عظیمی از برند ها و تلویزیون های جدید در نظر میگیرند میتواند بسیار مفید بهویژه برای کاربر نهایی باشد چراکه نهایت در این رقابت هر برند موظف است بهترین بازده و کارایی را حداقل در قابلیت های انحصاری محصولات خود ارایه کند …
امکانات و قابلیت تلویزیون های هوشمند امروزی تماما به سهوات استفاده نهایی کاربر منتهی میشود که بسیار حایز اهمیت است؛ هر کدوم از ما قطعا میخوایم وقتی برای یک تلویزیون هزینه ای کردیم، تلویزیون مورد نظر ما بتواند در تمامی ابعادی که حداقل انتظار داریم پاسخگوی ما باشد و این چه بهتر است که برند مذکور امکانات ویژه ای نیز برای سهولت استفاده کاربر در محصولاتش قرار داده باشد که لذت بصری و تجربه کاربری را ارتقا دهد
(قابلیت 3بعدی در تمامی تلویزیون ها و تکنولوژی ها از سال 2016 به بعد منسوخ اعلام شد و به تاریخ پیوست)
1. ال جی | LG

الجی طیف گسترده ای از امکانات کاربردی و هوشمند از جمله اتصالات، ورودی ها، تیونر های وسیع تر، انواع کنترلر های جادویی با بهترین بازده در پلتفرم های باکیفیتش است که جدیدا به هوش مصنوعی AI ThinQ نیز مجهز شده اند تا هرچه بیشتر از گذشته این سیستم هوشمند که پاسخگوی دستور های صوتی کاربر است بتواند پرفورمنس و کارایی داشته باشد …
تمامی محصولات الجی که کد آخر U یا V دارند یا اینکه کد وسطشون این دو حرف است مانند PUA يا PVB از تمامی تیونر ها پشتیبانی میکنند و مجهز به تیونر های DVB-S/S2 نیز هستند که تقریبا مشابه آن در برند های رقیب مشاهده نمیشود و این شما را از یک ریسیور سوا بینیاز میکند
تمامی نمایشگرهای اولد و IPS الجی به ضربه واکنس نمیدهند و رنگ ریزی نمیکنند در عین حال زاویه دید بهتری نسبت به تمام برند های دیگر دارند که VA پنل هستند و به ضربه نیز مقاوم نیستند …
کنترل جادویی با اشاره گر موس مانند تلویزیون های هوشمند الجی با پلتفرم WebOS بهترین تجربه کاربری را میتواند رقم زند که میتوانید در بین تمامی پلتفرم های هوشمند نیز جستجو کنید در عین حال از دستور صوتی نیز با میکروفون تعبیه شده با انبوهی از دستورات بهره میبرد که بسیار کارامد میتونه باشه
9.5
2. سامسونگ | SAMSUNG

تلویزیون های سامسونگ در نمونه های بالارده مجهزه به جعبه اتصالات، VRR، نمایشگر Quantom Dot و بهترین بکلایت FALD هستند؛ پلتفرم هوشمند تلویزیون های سامسونگ نیز سهولت استفاده و امکانات بسیار خوبی دارد و به شکل ویژه ای مناسب گیمینگ طراحی شده اند …
جعبه اتصالات یا ”One Connect Box” باعث میشه تا نمایی بسیار یکپارچه از تلویزیون داشته باشیم با ضخامت بسیار کم، زیبا و اینکه به راحتی میتوان آن را روی دیوار بدون ترس از اتصالات و ورودیخروجی ها نصب کرد این جعبه اتصالات تمامی ورودی های کناری و پشتی تلویزیون را به یک جعبه اتصالات منتقل کرده که با یک سیم قدرتمند همه آنها به تلویزیون منتقل میکند و بسیار شیک و کاربردی هم هست؛ قابیلت نرخفریم متغیر یا VRR باعث میشه تا این تلویزیون ها بتوانند قابلیت FreeSynce AMD رو پشتیبانی کنند و فریم های ورودی مختلف رو بتوانید تجربه کنید یعنی مجبور به تنضیم روی 30، 60 و 120فریم نخواهید بود و با توجه به پرفورمنس گرافیک سیستم یا Xbox ای که دارید این فریم متغیر خواهد بود و VSync کاملا متفاوتی رو تجربه خواهید کرد؛ نمایشگر های کوانتومی سامسونگ صرفا یک تبلیغ نیستن، یک لایه از ذرات نانو سایز از جنس عناصر فلزی برای منشور کردن نور و رنگ های ال سی دی به طیف های بسیار گسترده تری هستند، این ذرات آنقدر ترکیب خوبی با بکلایت تمام آرایه و ال سی دی های VA سامسونگ دارند که میتوانند تا 100٪درصد دامنه DCI p3 را در رنگ ها پوشش دهند که بیشتر از 30درصد بهترین نمایشگر های دیگر است، همچنین یکی دیگر از نقاط قوت اصلی بهکارگیری این ذرات این است که نمایشگر های کوانتومی استعداد عجیبی در حفظ حجم رنگ ها آن هم در آن طیف گسترده خواهند داشت و این یعنی یک Q8FN با بکلایت حرفه ای و نمایشگر کوانتومی میتواند در درجه رونایی 1500 نیت بیش از 88٪ حجم رنگ های عظیمی که تولید و بازنشر کرده را به نمایش گذارد که این پرفورمنس را تا به حال هیچجا نمیشد دید مثلا اولد ها یا SUHD که نهایت 1000نیت روشن میشوند و دامنه DCI p3 را 90درصد پوشش میدهند در روشنایی 1000نیت تنها قادر به حفظ 60درصد از حجم آن رنگ ها هتسند و بیش از 40درصد خاصیت و عمق رنگ از دست میرود؛ بکلایت نمونه های بالارده سامسونگ FALD یا تمام آرایه نوردهی موضعی است یعنی مشکی عمیق در حد اولد، شدت نوری بیش از 4برابر نمونه های اولد و آری از هرگونه نشت نوری با پرفورمنس نوردهی موضعی عالی هستند که ایده آل برای تماشای فیلم و تجربه گیمینگ در شب و اتاق و محیط تاریک است بهتر از تمام رقبای خود …
سامسونگ به راحتی میتوانست بهترین قابلیت و امکانات را داشته باشد اما این ها تماما مختص بالارده های سامسونگ است و مدل های پایینرده تر به نوبت دونه دونه قابلیت های ذکر شده رو محروم میشونند درحالی که الجی در تمامی مدل های هوشمند خود قابلیت هایش را دارد
پیشنهادی : تلویزیون سامسونگ 50tu7000
9.5
3. سونی | S.O.N.Y
سونی هم امکانات متعددی در اختیار کاربران میگذارد؛ پلتفرم تمامی محصولات هوشمند سونی اندروید بوده و با اینکه رابط کاربری سریع و بینقصی ندارد اما دسترسی ها و فراوانی اپلیکیشنی آن موجب میشه تا کاربر ویژگی ای را در تلویزیون هوشمند خود از دست ندهد و مدت ها سرگرم باشید …
سونی نیز در تلویزیون های بالارده خود از سری 9000 به بالا بکلایت های تمام آرایه نوردهی موضعی به کار گرفته است که پرفورمنس بسیار قابل قبولی در روشنایی HDR و نوردهی موضعی دارند که نتیجه آن مشکی عمیق تر و عدم نشت نوری در محتوای پخش سیاه است …
سونی قابلیت جدیدی در تلویزیون های سری 9000 و بالارده تر هایش به کارگرفته است به نام X-Motion Clarity که بسیار پیشرفته تر از Motion Flow XR بوده و در X9000f امتحان خود را پس داده است؛ اسن ویژگی باعث میشه تا موشن بسیار سریع گیم ها و کلیپ ها و فیلم های ورزشی با نهایت وضوح بدون کوچکترین سایه و پرش پخش شوند …
چیپ های X1, X1 eXtreme و X1Ultimate عملکرد بینظیری در پردازش و نمایش تصاویر و محتوای پخش دارند به طوری که تلویزیون های سونی مجهر به چیپ های x1 در UpScaling محتوای شبکه ها و کیفیت های پایین به 4K بهترین بازده رو دارند و این آنقدر محسوس است که قابل مشاهده باشد حتی از سامسونگ که در نوع خود بینظیر است
8.5
4. فیلیپس | PHILIPS
فیلیپس هم مانند سونی از اندروید با تمام ویژگی های یکسان بهره میبرد و در عین فراوانی عملکرد هاو اپلیکیشن ها سهولت استفاده کمی پایین است چراکه پلتفرم شلوغ و پر از لگ و پرش های گاه و بیگاه است …
تلویزیون های بالارده فیلیپس مجهز به چیپست های P هستند که آخرین سری آنها ما شاهد P5 هستیم که به آن ”Pro Processor” میگویند و عملکرد این چیپ قدرتمند دست کمی از X1 های سونی نداشته و بازده بینظیری در بازسازی و نمایش محتوای پخش دارد اما این چیپ تنها در مدل های بالارده فیلیپس استفاده میشه …
تلویزیون های هوشمند بالارده فیلیپس هم اولد ها و هم انواع ال ای دی های سری 7 به بالا از سیستم نوری آمبیلایت “Amblight” بهره میبرند که لذت تماشای فیلم و محتوا و یا تجربه گیمینگ را به نوبه خود بالا میبرد چراکه این لامپ ها شیمحور بوده و بر اساس محتوای پخش رنگ های به نمایش در آمده را شبیهسازی و در لامپ های پشتی بدنه تلویزیون به انتشار در میآورد که نمای دیوار پشتی تلویزیون حال و هوای فضای به نمایش درامده در قالب نمایشگر را به خود خواهد گرفت
مدل های بالارده فیلیپس مثل پرچمدار های ال ای دی و اولد این کمپانی مجهر به آمبیلایت های 3گانه هستند که میتوانند با قدرت و دقت بسیار بیشتری محتوای پخش را شبیهسازی و در دکور پشتی تلویزیون که دیوار پرده یا هرچی که باشد درخواهند آورد و این از زیبایی ها و قابلیت هی انحصاری این برند خوش نام و محبوب میباشد
8.0
5. پاناسونیک | PANASONIC
پاناسونیک خیلی امکانات و قابلیت های اضافی روی نیاورده و ما شاهد تلویزیون هایی نسبتا ساده و صرفا با کیفیت ساخت بالا و تصویری بسیار خوب البته نسبتا گران قیمت قیمت هستیم ..
پاناسونیک حرکتی قشنگی اگر زده باشه آن هم میتوان به کوچ کردن از پلتفرم فایرفاکس خام و پر از باگ و ایراد و محدودیت به فایرفاکس نسخه “My Home Screen” میباشد که خب تمانسته تمامی ایراد های کندی و سهولت اسفتاده کاربر رو به بهترین نحو ممکن سامان دهد
8.0
6. هایسنس | شارپ
هاینس هیچ چیز به نام امکانات و قابلیت های اضافی ندارد ..
پلتفرم اندروید خشک البته در نسخه 8 به لطف تغییرات گوگل بسیار عالی و سریع میباشد؛ هایسنس حتی کنترل هایش را نیز بیشتر شبیه اسباب بازی درست میکند و در اختیار کاربر قرار میدهد که اگر شما ریموت کنترل های هوشمند و بالارده الجی سونی و سامسونگ را با آن مقایسه کنید قطعا نمیتوانید جلوی خندهتان را بگیرید 🙂 الان میگید چقدر این بدبخت و میکوبید ولی باور کنید تا مقایسه نکنید درک نمیکنید عمق فاجعهی بیکیفیتی رو 🙂
7.5
پلتفرم هوشمند | رابط کاربری کدام مارک بهتر است ؟

سیستم عامل هوشمند یک تلویزیون شاید براحتی بعد از نمایشگر آن مهمترین بخش تلویزیون باشد که کاربر و مخاطب تمام وقت با آن سر و کار خواهد داشت. از جمله معیار های یک پلتفرم هوشمند خوب و ارزشمند میتوان به سرعت رابط کاربری و پاسخگویی نرمافزاری، ظاهر رابط کاربری، در دسترس بودن قابلیت ها و دستورات لازم، فراوانی اپلیکیشن ها، عدم وجود باگ نرمافزاری و … اساره کرد. ما اینجا سعی کردیم تا تمام ویژگی های پلتفرم های هوشمند موجود در انواع تلویزیون های هوشمند را نگاهی انداخته و به عملکرد هرکدام امتیاز دهیم و این یک مقایسه اجمالی بین پلتفرم های هوشمند موجود برای شناخت و درک بیشتر از محصول مورد نظر و در نتیجه انتخاب و خرید ارزشمند تر و متناسب تری میشود.
1. ال جی | LG

8.5
عملکرد کلی پلتفرم WebOS
آخرین ورژن عرضه شده: نسخه 4.6
سهولت استفاده: آسان
روون بودن محیط کاربری: متسوط
زمان برای بازکردن اپ یوتیوب: ۲ ثانیه
زمان برای عوض کردن بکلایت: ۸ ثانیه
تنظیمات پیشرفت: بسیار
فراوانی اپلیکیشن ها: بسیار
روون بودن اپلیکیشن ها: متوسط
قابلیت Cast: بله
پشتیبانی از پخش USB Drive: بله
پشتیبانی از پخش HDR از USB Drive: بله
پشتیبانی از HDR در Netflix: بله
پشتیبانی از HDR در Amazon Video: بله
پشتیبانی از HDR در Youtube: بله
نقاط ضعف و قدرت کلی
– ادغام دستیار صوتی هوشمند الکسا و گوگل سرعت کار با پلتفرم را بسیار بیشتر و با سهولت استفاده بالاتری کرده است
– کنترل هوشمند جادویی که نشانگر موسشکل دارد کار با تلویزیون، گشت و گذار و جستجو در رابط کاربری را بسیار لذت بخش و راحت کرده
– پلتفرم سبک و سریع و کارمد
– کمی فراوانی اپلیکیشن های ضعیفی دارد و دیتابیس نرم افزار های وب او اس گسترده نیست
2. پاناسونیک | PANASONIC

8.5
عملکرد کلی پلتفرم MyHomeScreen
سهولت استفاده: بسیار آسان
روون بودن محیط کاربری: بسیار روون
زمان برای بازکردن اپ یوتیوب: ۴ ثانیه
زمان برای عوض کردن بکلایت: ۳ ثانیه
تنظیمات پیشرفت: بسیار
فراوانی اپلیکیشن ها: کم
روون بودن اپلیکیشن ها: بسیار روون
قابلیت Cast: بله
پشتیبانی از پخش USB Drive: بله
پشتیبانی از پخش HDR از USB Drive: بله
پشتیبانی از HDR در Netflix: بله
پشتیبانی از HDR در Amazon Video: بله
پشتیبانی از HDR در Youtube: بله
نقاط ضعف و قدرت کلی
– پلتفرمی با رابط کاربری بسیار سریع و پاسخگو
– اپلیکیشن های پیشفرض کاربردی و منو های عاری از هر گونه گُنگی و شلوغی
– لگ و تاخیر و پرش برعکس پلتفرم سونی در آن دیده نمیشود
– ظاهر بیش از حد ساده رابط کاربری
– تنها در مدل های بالارده و جدید پاناسونیک شاهد این پلتفرم هستیم
3. سامسونگ | SAMSUNG

8.2
عملکرد کلی پلتفرم Tizen
آخرین ورژن عرضه شده: نسحه 5.0
سهولت استفاده: متوسط
روون بودن محیط کاربری: ضعیف
زمان برای بازکردن اپ یوتیوب: ۳ ثانیه
زمان برای عوض کردن بکلایت: ۶ ثانیه
تنظیمات پیشرفت: بسیار
فراوانی اپلیکیشن ها: بیشترین
روون بودن اپلیکیشن ها: متوسط
قابلیت Cast: بله
پشتیبانی از پخش USB Drive: بله
پشتیبانی از پخش HDR از USB Drive: بله
پشتیبانی از HDR در Netflix: بله
پشتیبانی از HDR در Amazon Video: بله
پشتیبانی از HDR در Youtube: خیر
نقاط ضعف و قدرت کلی
– برنامه Tv Plus شبکه ها و برنامه های رایگان و مفیدی ارائه می دهد
– رابط کاربری نسبتا پاسخگو و سریع بوده و اعصابتان را بههم نمیریزد 🙂
– قابلیت جستجو در تایزن زیاد بهینه نبوده و احتمال خطای آن بالا است
– در مدل های سری 6 و 7 جدید قابلیت بلوتوث حتی از منوی سرویس ها نیز فعال نشده و از کارایی و بازده کلی آن میکاهد
4. سونی | S.O.N.Y

8.0
عملکرد کلی پلتفرم Android
آخرین ورژن عرضه شده: نسحه 8.0 (در نسخه 8 اندروید در تلویزیون های جدید سونی با چیپ قدرتمند X1 و به کارگیری 4گیگ رم اجرایی به جای 2گیگ پرفورمنس کاربری بسیار روونتر و بهتری رو شاهد هستیم)
سهولت استفاده: متوسط
روون بودن محیط کاربری: ضعیف
زمان برای بازکردن اپ یوتیوب: ۳ ثانیه
زمان برای عوض کردن بکلایت: ۶ ثانیه
تنظیمات پیشرفت: بسیار
فراوانی اپلیکیشن ها: بیشترین
روون بودن اپلیکیشن ها: متوسط
قابلیت Cast: بله
پشتیبانی از پخش USB Drive: بله
پشتیبانی از پخش HDR از USB Drive: بله
پشتیبانی از HDR در Netflix: بله
پشتیبانی از HDR در Amazon Video: بله
پشتیبانی از HDR در Youtube: خیر
نقاط ضعف و قدرت کلی
– ردیفی از محتوای توصیه شده و کارامد با توجه به سوابق کاربر در مرورگر و اپلیکیشن ها
– رابط کاربری یکپارچه و عاری تبلیغات آزاردهنده
– اکثر منو ها و دسترسی ها در این پلتفرم بسیار لگی و باگی هستند و بسیار مستعد کرش و بیرون پریدن و توقف اجباری هستند.
5. فیلیپس | Hisense
فیلیپس و هایسنس هر دو از پلتفرم اندروید بهرهمند هستند و این پلتفرم در این تلویزیون ها به اندازه کافی توسط توسعه دهنده و شرکت تولید کننده آنها بهینه سازی نشده. اندروید پلتفرمی متن باز بوده و تمامی دیوایس های هوشمند امکان استفاده از اون رو دارند به همین منظور این سیستم عامل بسیار بسیار گسترده بوده و در اکثر دیوایس های هوشمند در سراسر جهان به کار گرفته میشه پس توقع نمیشه داشت تا نهایت بهینه سازی رو روی دیوایس مورد نظر ما داشته بشه اگرکه شرکت توسعه دهنده آن محصول نیز سرمایه ای روی این موضوع نگذاشته باشد پس در این دو پلتفرم نیز کاملا مانند سونی تنها با رابط کاربری کمی متفاوت اما با امکانات قابلیت ها و ویژگی های یکسان پلتفرمی با سرعت پایین و پرش های گاه و بیگاه و مشکل های رایج اندروید تیوی هست اما گستردگی اپلیکیشنی بسیار بالایی با تنضیمات متنوع و مختلف دارا هستند با این حال در حالت کلی سهولت استفاده و راحتی کار با رابط کاربری این پلتفرم به اندازه رقبای دیگر با پلتفرم های انحصاری کاربر پسند نیست
7.8
برای داشتن تجربه ی گیم خوب چه مارک تلویزیونی بخریم ؟

برخلاف باور عموم که انتخاب تلویزیون یا بهترین برند تلویزیون ساز متناسب برای گیم را پیچیده و دشوار میدانند، این انتخاب بسیار ساده است و بهراحتی شما میتوانید متناسب ترین تلویزیون نه تنها برای گیم بلکه وارد جزییات شده و بهترین تلویزیون متناسب با ژانر و سبک گیمری خود را انتخاب کنید که اینجا ما معیار های متنوعی رو در نظر خواهیم گرفت که برای گیمر ها در یک دسته قرار نخواهند گرفت، پس ما گیمر ها را ابتدا به دو دسته کلی تقسیم میکنیم که تفاوت زیادی دارد سبک بازی وتوقعآنها از گیم سادش رو بگم گیمر هایی که برای بهترین تجربه گیم مانیتور IPS فول رینج sRGB با عمق رنگ 10Bit و 4K با تاخیر 5–15میلیثانیه و 60هرتز رو ترجیه میدهند در مقابل گیمر هایی که مانیتور TN با زاویه دید و رنگ ضعیف با رزولوشن 1080p ولی تاخیر 1–5میلیثانیه و 120–240هرتز رو ترجیه میدهند؛ این دو دسته گیمر بسیار متفاوت هستند و دسته اول از گیم لذت میبرند و دسته دوم به رقابت میپردازند و مهارت خود را به چالش میکشند که البته گیم های این دو دسته نیز بسیار متفاوت با هم هستند و یکجورایی هردو لازم و ضروری هستند؛ اگر هنوز نمیدانید دقیقا در کدوم دسته گیمر ها قرار دارید برای اینکه اطلاعات بیشتری از هر دسته گیمر به طور دقیق برای انتخاب تلویزیون و نمایشگری دقیق تر و متناسب تر بهدست بیارید ما هر دو دسته گیمر را توضیح خواهیم داد …
دسته اول | کیفیت – لذت

این دسته از گیمر ها چه پایه های گیمینگ که بالای چند ده ساعت در هفته به بازی مورد علاشون چه تفننی و چه پیگیر به بازی هایی تفریحی-دورهمی، داستانی و باکیفیت از روی لذت و حس خوب واقعی یک گیم میپردازند برای مثال این دسته بازی های سبک RPG داستانی مانند The Last of US، Witcher3، Horizon Zero Dawn، Uncharted 4، Tomb Raider و شاخشون Red Dead Redemption 2 یا بازی های سبک ریسینگ | Racing بینهایت لذت بخش مانند Forza horizon 4 و Driveclub یا نهایت بازی های RPG اما سبک خشن و هیجانیِ هکانداسلش | Hack & Slash مانند Dark Souls، Devil May Cry، God of War و حتی Kombat که بسیار محبوب و جذاب هم هستند در کنار سرعت و هیجان بالا، کیفیت خوبی هم دارند و حتی بازی های دورهمی جذاب که هیچوقت قدیمی نمیشوند مانند Fifa و PES که در تمام این بازی ها 90٪ کیفیت به پاسخگویی آنی ارجهیت دارد یعنی پرفورمنس، استاندارد های تصویر مانند طیف رنگ ها، HDR، کنتراست و روشنایی برای تجربه ای بسیار حایز اهمیت است و البته که تاخیر ورودی و ریسپانس تایم و موشن خوب نیز تکمیل کننده این تجربه عالی هستند؛ برای مثال در حال تجربه بازی The Last of US هستید، در این بازی در مراحل ابتدایی شما در نقش سارا (دختر جوئل) در خانه هستید که فضایی 70٪ درصد تاریک و شب را شامل میشود با جزییات و هایلایت های فراوان در روشنایی های مسبب لامپ ها و یا جزییات سایه ها مانند راهرو ها و غیره هستید، با در نظر گرفتن این ذهنیت بیاید به معیار ها بپردازیم، کنتراست بالای نمایشگر و یکنواختی مشکی آن باعث میشود تا در این فضای 70درصد تاریک شما رنگ مشکی عمیق بدون حالت ابری و بلومینگ بکلایت ببینید (پنل OLED کنتراست بینهایت، پنل VA کنتراست بالا و IPS ضعیف ) بهخصوص اینکه عده کثیری از گیمر ها در تنهایی و شب با یک هدفون اقدام به تجربه این چنین بازی ها میکنند، کنتراست بالای نمایشگر و این یکنواختی و عمق مشکی بینهایت در تجربه لذت بخش و گیرا نقش خواهد داشت؛ روشنایی و HDR هم دقیقا در همینجا به کار خواهند آمد تا شما بتوانید در همان 70٪ فضای تاریک نهایت جزییات رو بدون سوختگی جزئیات تماشا کنید و این مستقیم به روشنایی نمایشگر طیف رنگ قابل درک توسط نمایشگر و در آخر کنتراست آن مربوط میشود تا شما در همان راهروی تاریک خانه داخل گیم نهایت جزییات کار شده روی چوب ها و تکسچر های پنهان و هایلایت ها را مشاهده کنید؛ در ضمن HDR و حداکثر روشنایی در کنار کنتراست بالا و طیف نمایشگ گستردهی رنگ ها در فضا های روشن نیز بسیار کاربرد دارد و به شکلی محسوسی موجب بالابردن کیفیت میشود، برای مثال در گیم Battlefield V هایلایت خورشید در ظهر خشک بیابانی صحرایی آفریقای شمالی که با تانک و تک نفره وارد میشوید هاله های نوری خورشید ممکن است نمایشگر های SDR و 8Bit بسوزند و شما تنها یک نور بسیار یکنواخت برای خورشید و آسمان مشاهده کنید که هیچ جزئیاتی ندارد به جز نور سفید زیاد اما از آنجا که این گیم HDR است در فضای رنگی Bt2020 میتواند در عمق 10بیت آن خورشید را تجزیه به طیفی از رنگ های سفید تا نارنجی غلیظ به شکلی بینهایت درخشان و زیبا دراورد و انگار که یک محتوای دیگر در حال تجربه و تماشا باشید، این موضوع در مورد Forza H4، Horizon Zeron Dawn و دیگر گیم های HDR قدرتمند دیگر در موارد بسیاری شبیه به خورشید و جزییات تاریکی دیده میشود که اصلا نمیتوان آن را نادیده گرفت …
در این قشر که هردو طیف گیمر های تفننی که شاید یک دست فوتبال در روز یا هفته بزنند یا گیمر های پایهی داستان بازیها با بیش از ساعت ها وقت گذاشتن رو شامل میشود، هردو معیار کیفیت و پاسخگویی با هم در نظر گرفته میشود برای بهترین تناسب کیفیت و پاسخگویی چراکه قطعا تجربه بازی ای مانند Forza روی 120هرتز HDR و 4K (بزرگنمایی شده 1440p) با استاندارد های ذکر شده کمی بالاتر با تاخیر ورودی پایین بینظیر به نظر میرسد و قطعا ارزشمند است … رزولوشن و استاندارد پخش پیشنهادی برای این گیم ها 4K@60Fps HDR 10Bit است … این دسته از گیمر ها ممکن است بازی های دستهی دوم حرفه ای را هم بسیار سطح بالا دنبال کنند و هیچ نیازی هم به پرفورمنس 100درصد پاسخگو ندشته باشند و یک تلویزیون گیمینگ به راحتی پاسخگوی آنها خواهد بود شما این را در نظر بگیرید که مانیتور گیمینگ 240Hz@1080P شاید به شما 100درصد پرفرومنس پاسخگویی گیم دهد اما پرفرومنس کیفی آن نزدیک به 0 خواهد بود یعنی نهایت 15٪کیفی از طرف دیگر تلویزیون برتر HDR متنساب گیم را شاهد هستیم که 100٪ پرفرومنس کیفی دارند و تا 50٪ الی 70٪ هم پرفورمنس گیمینگ و پاسخگویی دارند که ارزش آنها را بالا میبرد و علاوه بر گیم های فانی و داستانی میتوان به گیم های حرفه ای، رقابتی و مسابقه نیز پرداخت اما مانیتور های گیمینگ باید بازیهای فانی و باکیفیت و جزییات بالا را آرزوش رو داشته باشید، البته این را هم در نظر بگیرید که تلویزیون های ایدهال برای گیمینگ سایز های زیر 49″ رو شامل نمیشن و بیشتر به دسته اول گیمر ها اختصاص خواهند یافت …
درحالت کلی شاید این ترکیب بهترین برای گیمر های خیلی حرفه ای نباشه ولی قطعا بد نیست حتی خوب هم نیست بلکه در تجربه فانی بینظیر و گیمینگ حرفه ای نیز عالی است و این دسته اکثر گیمر هارا شامل میشود و انتخاب بهترین تلویزیون برای این دسته ارجهیت خواهد داشت
فان و تفریحی | Casual
دسته دوم | پاسخگویی – رقابت

دسته دوم گیمر های حرفه ای را شامل میشود؛ این دسته از گیمر ها به بازیهای رقابتی سرعتی چالشی با استرس و هیجان بسیار میپردازند که بیش از 90٪ آنها بازی های آنلاین هستند برای مثال گیم های سبک Moba مانند League of Legends، Dota 1/2 یا دسته گیم های FPS مانند Call of duty، Counter Strike، Battlefield، Apex Legends، Overwatch، Fortnite و Rainbow Six که شاخص ترین های این دسته هستند و بسیار محبوب هم هستند؛ بازی های مبارزه ای نیز میتوانند به این دسته اضافه شوند مانند Mortal Kombat، Tekken، Street Fighter، Soul Calibur چراکه این طیف گیم ها بسیار گیمپلی و سریع و در عین حال کوتاهی دارند چون بخش داستانی در آنها دیده نمیشود و مسابقه های آن “Match” نسبتا کوتاه بین 5دقیقه تا 1ساعت معمولا اما پیدرپی با تشنگی بسیار بالا است …
گیمر های ساده شاید از این دسته گیم ها لذتی در رقابت آنلاین و حرفه ای نبرند و سریع خسته و ناامید شوند اما گیمر هایی که مدت ها درگیر آن هستند و به درجه ای از مهارت رسیده اند بهشدت نیاز به ابزار های گیمینگ پاسخگو بهویژه نمایشگری با نهایت سرعت پاسخگویی و کمترین میزان تاخیر ورودی با بیشتری میزان FPS هستند معمولا بین 120–144 هرتز؛ در خصوص این گیم ها نکاتی مد نظر است که هیچ یک از گیم های دیگر دیده نمیشود برای مثال در اینجا ما شاهد دو مهارت کمبو “Combo” و اسکیلشات هستیم “Skillshot” و این وقتی جوانه میزند که گیمر به حدی با قهرمان مورد علاقه یا به اصطلاح “Main” خود تمرین داشته و حرفه ای است که میتواند دو مهارت فوق را نشان دهد؛ برای مثال در مورتال کامبت اگر گیمپلی SonicFox بهترین کامبتپلیر جهان و بهترین پلیر Esport 2019 در مراسم TGA را در نظر بگیریم این شخص با قهرمان Erron Black آنچنان مسلط است که شاید تمام آن دست گیم حریف خود را با لند کردن “Land–نشاندن” کمبو های حساب شده و پیدرپی Freez کرده و بدون اینکه حریف خود بتواند واکنشی نشان دهد پیروز میشود؛ یا در بازی LoL که سبک Moba و انحصاری PC هست ما شاهد کمبو های بسیار هستیم که البته به سرعت پینگ شما نیز رابطه مستقیم دارد برای مثال چمپیونی به نام لیسین “Lee Sin” برای نجات یا استارت تیم فایت که با هدف فوکوس روی استراتژیک ترین چمپیون حریف صورت میگیرد کمبویی متشکل از Q + Ward + W + R + FLash + Q که با دقت کم نظیر باید با موس تنظیم شود و در عرض کسری از ثانیه به ترتیب زده میشن یکی از بینظیر ترین اسکیل شات های گیم رخ میدهد و این نیازمند تاخیر ورودی و ریسپانس تایم آنی و رفرش ریت بسیار بالا میباشد مانند 144Hz تا سهل ترین ترکیب مغز و دست برای عملکرد و لند کردن این این کمبو بهوجود آید؛ در گیم های شوتر نیز برای برگشت های آنی و هدشات های میلیثانیه ای باز به ترکیب سریع فوق و هماهنگی دست و مغز نیاز است از این رو این دسته گیمر ها به پرفورمنس پاسخگویی نمایشگر اهمیتی نزدیک به 100٪ درصد میدهند و رزولوشن و رنگ و HDR تقریبا اهمیت 0٪ ای دارد
متاسفانه بهترین تلویزیون های گیمینگ نیز پرفورمنسی برابر با مانیتور های حتی متوسط این سبک را ارایه نمیکنند برای مثال ما مانیتور Asus Pg258q که نمایشگری 25اینچی از نوع TN با رنگ های ضعیف و زاویه دید افقی متوسط و عمودی بسیار بد طرف هستیم که به لطف ایسوس و سنگ تمام گذاشتنش این مانیتور بهشدت پاسخگو و سریع است با رزولوشن 1080p رفرش ریتی برابر با 240Hz دارد ریسپانس تایمی 1میلیثانیه ای با تاخیر ورودی 1میلیثانیه ای که نمونه آن در تلویزیون ها به هیچ وجه یافت نمیشود چراکه رفرش 240هرتز پهنای باند بسیاری طلب میکند گرچه HDMI نسخه 2.0b با پهنای باند 18.4گیگاباتی خود مشکلی و محدودیتی برای اجرای محتوای 1080p@240hz ندارد اما دیسپلی پورت های مانیتور ها و گرافیم های بالارده از نوع 1.4 بوده که پهنای باندی معادل 32.4Gbps دارند و برای تجربه بینقص گیمینگ هیچ محدودیتی برای اعمال ندارند و تا 4k@120hz HDR HLG 12Bit را به راحتی پشتیبانی میکنند ولی تلویزیون ها نیازی به این پهنای باند ندارند و با HDMI2.0b حال حاضر نهایت استاندراد ورودی 4K@60Hz HDR 10Bit خواهد بود که همین هم محتوای بسیار کمی از آن در دسترس هست مگر گیم های بسیار باکیفیت که بتوانند این ورودی ها را به چالش بکشند؛ البته تلویزیون های گیمینگ امروزی تا نهایت 1440P@120hz@8ms@6ms را به راحتی اجرا میکنند آن هم در کنار دقت و HDR و رنگ های کاملا شارپ و پویا و این پرفورمنس برای بیش از 70٪ گیمر هی حرفه نیز کاملا کافی است البته بحث سایز نمایشگر نیز مهم است و تلویزیون هایی با این پرفورمنس بالای 55اینچ هستند و کمِکم زیره 49″ نیستند …
به نظر شخصی گیمر های حرفه ای که صبح و شب در حال تمرین و تقویت مهارت های خود در گیم هایی هستند نیازمند یک مانیتور حرفه ای گیمینگ مانند Pg258Q ایسوس در اندازه 25″ تا نهایت 32اینچ هستند یا حتی مدل های ارزانتر 144Hz@1ms@1ms که پاسخگویی 100٪ را داشته باشد یعنی 240Hz@1ms@1ms که رزولوشن آن هم 1080p خواهد بود و هیچ چیز بیشتر از این معیار ها نیازِ گیمر های هاردکور رقابتی که برای اعزام به مسابقات جهانی تمرین میکنند نخواهد بود اما اگر چنین کسی نیستید و به کیفیت و لذت بردن از گیم نیز توجه میکنید در این صورت تلویزیون های بهینه برای گیمینگ عملکردی بسیار بهتر و رضایت بخش تر خواهند داشت و صد البته ارزش قیمتی بیشتر
Professional | حرفهای

این قدر درباره گیم ها انواع گیمر ها و سلیقه ها صحبت کردیم که دقیقا چه چیز میخواهیم و چه پرفورمنسی را نیاز داریم که خود را درون دسته اول یا دوم ببینند، بعد از اینکه گیمر متوجه شود دقیقا انتظارش از نمایشگر گیمینگ چه هست حالا وارد بحث دیگری میشود که با چه پلتفرمی ؟؟؟ پلی 4 پرو ؟؟؟ ایکس باکس وان ایکس ؟؟؟ یا سیستم گیمینگ ؟؟؟
در نظر داشته باشید هرکدام از این اقشار در هر 3پلتفرم وجود دارند یعنی هر دو دسته پلیر در 3 پلتفرم فعالیت میکنند اما قضیه ای که این بین وجود دارد این است که کدام یک پرفومنس بهتری به من و سلیقه گیمینگ من میدهند ؟؟؟ خب هر 3 رو یه مختصر نکات کلیدی دربارشون ذکر میکنیم تا بهترین انتخاب رو بتونید داشته باشید …

کنسول پلی4 و 4پرو ما با محدودیت سخت افزاری، قابلیت های شخصیسازی و فریم ریت گیم ها روبرو میشویم چراکه این کنسول از قابلیت VRR بهره نبرده و سخت افزار و گرافیکی برای بهرهبرداری از استاندارد HFR هم ندارد که در صورت امکان به گیم رزولوشن و تنضیمات گرافیکی سبک تری دهد تا گیم به فریم ریت بسیار بالایی مانند 120hz برسد؛ این کنسول حتی رزولوشن 1440p را به صورت نیتیو و واقعی پشتیبانی نمیکند و نمیشناسد تا بهترین پرفورمنس را برای هر گیم و نمایشگر بتواند ارایه دهد اما چیزی که تمام این ها را میشوید و میبرد استاندارد اصلی 4K@60Hz HDR میباشد که در اکثر بازی های انحصاری “First Party” و مولتی پلتفرم رعایت شده و اگر سخت افزار آن هم کم بیاورد پلی استیشن به داینامیک رزولوشن روی میآورد یعنی در مواقعی از سکانس های بازی شاهد رزولوشنی 1440p هستیم و در مواقعی دیگر 2160p کامل. برخی از گیم ها نیز 4K@30hz و داینامیک@60hz را باهم در تنضیمات دارند با دو گزینه “Favor Performance” و “Favor Resolution” گزینه و با این پرفورمنس شما گیم هایی مانند The Last of Us، Driveclub، BloodBorne، Horizon ZeroDawn، Detroit، God of War، Uncharted و بسیاری از بازی های انحصاری بینظیر دیگر رو خواهید داشت که کیفیت ساخت فوقالعاده ای دارند و این گیم های بینقص رو نمیتوانید دروی کنسول و پلتفرم دیگری تجربه کنید، پس اگر یک گیمر پایه هستید یک کنسول پلی4 باید جزوی از دکور اتاق یا میز گیمینگ شما بدون چون چرا باشد که تمام استاندارد های کیفی ذکر شده در قسمت بالاتر دسته اول گیمر ها نیز لحاظ میشه و با یک تلویزیون HDR به روز، بهترین گیم های روز را در نهایت کیفیت میتوانید تجربه کنید …

کنسول ایکس باکس وان اس و وان ایکس اوضاع بهتری نسبت به پلی4 در پرفورمنس های گرافیکی دارند، هردوی این کنسول ها از نرخ فریم 120هرتز پشتیبانی میکنند و ورودی 1440p را شناخته و نیتیو اجرا میکنند، از VRR پشتیبانی کرده و Free Synce AMD در این کنسول ها برای هماهنگی بین نمایشگر های FreeSync با کنسول در اجرای بازی ها رفرش بالاتر بدون شکستگی کاربرد فراوان دارد و نکته جالب Force Resolution کردن بازی ها در رزولوشن 1440p@120hz در این کنسول ها هست بهخصوص وان ایکس که تجربه بینظیری و فوقالعاده روونی از بازی هایی مانند Forza Horizon 4 در اختیار بازیباز میگذارد که نزدیک به تجربه پیسی آن هست … ضعف و انتقادی که به کنسول های ایکس باکس وارد است، عدم وجود گیم های انحصاری AAA و سطح یک است و تمام انحصاری های انگشت شما AAA ایکس باکس به واسطهی ماکروسافت بودن به راحتی در PC قابل دریافت و تجربه با کیفیت و تنضیماتی بیش از کنسول است مگر پای سهولت استفاده به میان آید که کنسول سرتر است و یک نکته که راک استار با Red Dead Redemption 2 کفهی ترازو را با قدرت به طرف وان ایکس کشاند و این بازی بینهایت پرجزییات و کم نظیر شاید به جرعت بهترین بازی نسل 8 تا به امروز، بر روی سیستم های خانگی و PC ها عرضه نشده و در انحصار کنسول ها هست و بالاترین کیفیت ممکن در این بازی را ما در Xbox one X شاهد هستیم آن هم با اختلاف کیفی ای محسوس در مقایسه با PS4 Pro که این گیم را در تنضیمات Medium و رزولوشن 1920x2160p تا 3840x2160p واقعی به صورت داینامیک شاهد هستیم درحالی که وان ایکس با 2ترافلاپس قدرت گرافیکی بیشتر میتواند این گیم را 4K واقعی در تنضیمات High اجرا کند، نرخ فریم ای بازی در هردو گیم روون شدهی 30هرتز ثابت است

سیستم های گیمینگ اگرکه بازی های انحصاری بینظیر PS4 و Red Dead R2 که انحصاری زمانی هست را فاکتور بگیریم، پاسخگو ترین و قدرتمند ترین هستند که بدون هیچ محدودیتی قادر به بنمایش گذاشتن نهایت کیفیت یک گیم مولتی پلتفرم هستند که البته بازی های انحصاری بسیار محبوبی همچون سبک های Moba و استراتژیک نیز از نقاط قوت این پلتفرم هست؛ البته همانطور که پیش تر درباره دسته های گیمری گفته شد باید اینجا تفکیک کنیم که دسته اول بیش از 70درصد کنسول باز هستند و دسته دوم بیش از 85٪ سیستمباز هستند چراکه سهولت استفاده و حمل و نقل و جابجایی و گیم های داستانی تماما برتری را به کنسول میدهد و از طرف دیگه گیم های تورنومنتی استراتژیک و موبا فقط مختص PC هستند و گیم های FPS از دقت بسیار بیشتری در PC نسبت به کنسول برخوردار هستند چراکه دقت Aim و حرکت های سریعِ نشستن و پرش با موس در نظر سنجی های تیم های پژوهشی گیمینگ بیش از 50درصد به PC تعلق داشته و حدود 26درصد به Xbox و سپس 20درصد PS4 در دقت هدفگیری و تجربه سریعتر و پاسخگو تر گیمینگ به ثبت رسید و پلتفرم برتر رقابتی و حرفه ای با الاف زیاد همچنان PC در صدر قرار دارد و البته همانطور که پیش تر گفته شد دسته گیمر های حرفه ای تلویزیون های متنساب با شرایطشان میتوانند پیدا کنند مثلا بهترین تلویزیون گیمینگ در خصوص پاسخگویی تا 50درصد یک مانیتور گیمینگ تخصصی خواهد بود چراکه بالاتر از 120هرتز با تاخیر و ریسپانس تایم کمتر از 6میلی ثانیه تلویزیونی وجود نخواهد داشت. اما در خصوص دسته اول که اقلب هم کنسول پلیر هستند تا بیش از 300درصد یک مانیتور تخصصی میتوانید از تلویزیون پرفورمنس کیفیت و کنتراست و HDR بگیرید در حالی که تا 95درصد پاسخگویی مانیتور های گیمینگ متوسط را هم دارا هست که میتوانید با توجه به شرایط و بودجه اقتصادی خود بهترین تجربه گیمینگ را داشته باشید …
ما اینجا برند هایی که بیشترین احترام را به تمامی اقشار گیمر گذاشته اند و بهترین پرفورمنس گیمینگ را دارند رتبه و ترتیب میدهیم (اولویت دسته اول)
1. سامسونگ | SAMSUNG

سامسونگ در این چند سال اخیر علاوه بر توسعهی نمایشگر های کوانتومی و VA پنل خود و استاندارد های تصویری جدیدی مانند HDR10+ به شکل تحسین برانگیزی بر روی پرفورمنس و بازده گیمینگ تلویزیون های خود سرمایه گذاری کرده و نتیجه نیز بینقص و عالی است …
تلویزیون های بالارده سامسونگ میتوانند با اخاتف زیاد بهترین تلویزیون های گیمینگ شناخته بشن چراکه ریسک احتباس تصویر و HDR محدود نمونه های اولد رقبا را ندارند، کنتراست و رنگ روشنایی به علاوه پرفورمنس اتاق تاریک بیش از چند برابر بهتر از بهترین IPS پنل ها را دارند و قابلیت های گیمینگ مانند پشتیبانی از ورودی 1440p@120Hz، پشتیبانی از VRR یا فریم ریت های متغیر با بهرهمندی از FreeSync AMD، قابلیت کاهش دهند تاخیر ورودی و تاخیر پاسخگویی خودکار با دریافت محتوای گیمینگ بدون تنضیمات خاصی، تاخیر ورودی بسیار پایین نزدیک به 6میلی ثانیه در مدل های برتر و ورودی های شاخص، دقت و پوشش باورنکردنی بالای رنگ ها به علاوه بکلایت تمام آرایه نوردهی موشعی با پرفورمنس خلث مشکی نزدیک به اولد ها با این تفاوت که تا 2500نیت میتوانند هایلایت هاینوری مانند جرقه اسلحه ها و تابش خورشید و … رو شیب رنگی روان در HDR به بینظیر ترین شکل ممکن نمایش دهند …
جالبه مدل های میان رده سامسونگ که بسیار خوش قیمت هم هستند این قابلیت هارا کمی اینور آنور تر دارند و فقط بکلایت تمام آرایه رو شامل نمیشوند مانند Q6fn که پیشنهاد ما نیز برای برترین تلویزیون گیمینگ HDR میانرده میباشد که برای فیلم نیز بیرقیب است و تمام ویژگی های برتر ذکر شده در متن فوق را به جز نوردهی موضعی و بکلایت تمام آرایه دارا است …
انتخاب بعدی میتونه همان تلویزیون تصویر فوق یعنی Nu8000 باشه که به جز رنگ ها و روشنایی کمتر هیچ چیزی از Q6fn کمتر ندارد و در رینج قیمتی ملایم تر بهترین برای گیم خواهد بود …
تلویزیون بالارده Q7fn بهترین تلویزیون گیمینگ بدون نوردهی موضعی تمام آرایه و Q8FN/R بهترین تلویزیون گیمینگ بالارده سامسونگ و جهان است که میتوان به آن ها دسترسی داشت البته نه در ایران بلکه در بازار های شاخص جهانی اما خوشبختانه اینجا میتوان به Q6fn با اطمیانان خاطر 100٪ دسترسی داشت که برای گیمر های کشوال و فانیِ دسته اول 100درصد پرفورمنس رو دارا هست و برای حرفه ای ها نیز تا 70٪ برترین های گیمینگ پاسخگو و ایدهآل است که البته به پیسی مربوط میشود و اگر کنسول دارید 100٪ از سری وان و بیش از 100٪ پلی۴ ها بخواهد آمد …
تلویزیون های میانردهی اقتصادی سامسونگ مانند Nu7100 نیز هستند که بیش از 70درصد قابلیت های فوق را محروم هستند اما برای کنسول های گمینگ به ویژه PS4 Pro با قیمتی اقتصادی هیچ چیز کم ندارد و پرفورمنسی 90٪ای روی این کنسول خواهد داشت اما 70٪ سری وان ها رو پوشش میدهد و 50٪ پیسی پلیر ها و 15٪ حرفه ای ها
9.5
3. سونی | S.O.N.Y
سونی مجموع نمره بسیار خوبی در خصوص گیمینگ میگیرد چراکه باید از حق پلیاستیشن هممیهنی و همبرندی خود نیز دفاع کند و با هم هماهنگ باشند …
تلویزیون های میانرده به بالارده سونی که چیپ های X1 را شامل میشوند پرفورمنس HDR بسیار خوب با نمایش طیف گسترده ای از رنگ ها در کنار کنتراست و روشنایی بالا با بکلایت خوب نوردهی موضعی دار در حدود Q8fn با مدل X9000f و X9300e شاهد هستیم …
تلویزیون های سری 9000 سونی قابلیت مهمی در نمایش روون محتوای سریع دارند که بسیار کاربردی خواهد بود بهخصوص در گیم هایی با گیمپلی سریع مانند نمونه های H&S و FPS پرفومنسی بسیار عالی خواهد داشت …
این تلویزیون ها نیز تماما از ورودی 1440p@120hz در سری 9 به بالا پشتیبانی میکنند و تجربه بسیار ایدهالی برای گیمر های هر 3 پلتفرم پلیاستیشن، ایکس باکس و PC رقم میزنند …
سونی در خصوص پایینرده ها پرفرومنس خوبی ارایه نمیدهد در حالت کلی و یک ضعف تقریبا حایز اهمیت این تلویزیون ها بدون استثنا تاخیر ورودی نزدیک به دوبرابری نسبت به رقبای الجی و سامسونگ خودشون است که باید در نظر داشته باشید …
سونی در خصوص پایینرده ها عملکردی متوسط، میانرده های رو به بالا عالی و پرچمدار های بسیار خوب اولد که عمر و پرفورمنس بهتری از نمونه های الجی دارند نیز عالی میباشد فقط نمونه های اولد همچنان ریسک احتباس تصویر را دارند
9.0
2. ال جی | LG
تمامی تلویزیون های الجی دو مولفهی اصلی برای گیم را که تاخیر ورودی پایین و پشتیبانی از نرخ ورودی 120هرتز است دارا هستند اما این ورودی را تنها در 1080p پشتیبانی میکنند. دیگر قبلیت های گیمینگی که در سامسونگ با آن هار روبرو بودهایم در نمونه های ال جی شاهد نیستیم برای مثال حتی پرچمدار های فعلی الجی از ورودی نیتیو 1440p و 1440p پشتیبانی نمیکنند که به نظر بنده بسیار ضروری است چراکه اگر سیستم قدرتمند داشته باشید با ورودی 1440p@120hz انگار دارید بازی را 4K و نرخ فریم 120هرتز بیسابقه تجربه کنید …
پرفورمنس HDR کلی تلویزیون های الجی چه در SUHD ها و چه در نمونه های اولد ضعیف هست و تفکیک و درک درستی از نمایش جزییات و هایلایت های تصویر بهخصوص در گیم ندارند، علاوه بر آن ما شاهد هستیم که اولد ها مشکل احتباس تصویرشون باعث میشه تا اصلا تلویزیون گیمینگ نباشه و نمونه های SUHD که تاخیر ورودی و پاسخگویی عالی دارند، کنتراست ضعیفشون تجربه گیمینگ در محیط های تاریک را تضعیف میکند اما به قدری تاخیر ورودی پایین، سرعت پاسخدهی بالا و تاری حرکت کمی دارند که تمام ضعف های آنها را پوشانده و بسیار انتخاب های مناسبی هم برای مانیتور و هم گیمینگ کنسول و سیستم های خانگی هستند البته اولد ها را بهّیچوجه مانیتور نکنید تا احتباس تصویر نگیرند چراکه در نمایشگر PC المان های بی حرکت و درخشان بسیار زیاد هستند و بینهایت برای پیکسل های یک پنل اولد خطرناک، در رده تلویزیون های پایینردهی FHD و 4K الجی بهترین تجربه گیمینگ را میتواند در اختیار کاربر قرار دهد
9.0
4. فیلیپس | PHILIPS
تلویزیون های فیلیپس نیز مانند نمونه های الجی در خصوص پایینرده ها کنتراستی پایین دارند و البته تاخیر ورودی ضعیفتر و بالاتری نسبت به رقبای الجی خود نیز دارند که در کنار عدم پشتیبانی از قابلیت های جدید گیمینگ تلویزیون های جدید، پرفورمنس گیمینگ میانگین تلویزیون های فیلیپس را در ردهی عالی قرار نمیدهد … تلویزیون های بالارده سری 7803 به بالا پرفورمنس بهتری با تاخیر ورودی کمتری دارند اما قیمت متوسط محصولات فیلیپس نسبت به رقبای خود بالاست و ارزش آن پایین میاید. نمونه های اولد فیلیپس نیز استثنا نیستند و در عین پرفورمنس کیفی خوب با پاسخدهی سریع و تاخیر ورودی کم ریسک بالای احتباس تصویر دانرد که در کنار الجی سری B قرار میگیرند تا نتوانند بهترین تجربه گیمینگ را برای گیمر ها به ارمغان آورند
8.0
5. پاناسونیک | PANASONIC
پاناسونیک نیز شرایط یکسانی با فیلیپس در خصوص قابلیت های گیمینگ دارد و تلویزیون های پایینرده و حتی میانرده آن با کنتراست خوب و کیفیت تصویر مناسب تاخیر ورودی نسبی بالا و موشن نسبتا ضعیفی دارند در عین حال نه قیمت مناسبی دارند و نه از ورودی های 1440@120 هرتز پشتیبانی میکنند ..
تلویزیون های بالاردهی اولد این کمپانی بسیار باکیفیت هستند و شاید با وجود بهرهمندی از HDR10+ و Dolby Vision همزمان کیفیت تصویری بسیار کامل رو از آن شاهد باشیم اما همچنان اولد ها ریسک احتباس تصویر را با قدرت دارا هستند و این موضوع انتخاب تلویزیون های اولد برای گیمینگ یا مانیتور PC را بسیار پر ریسک میکند. در پرفرومنس کلی تلویزیون های پاناسونیک برای گیم متوسط هستند
8.0
6. هایسنس | شارپ
هایسنس تلوزیون های بسیار خوش قیمتی برای گیم دارد که پرفرومنس HDR نبستا خوبی هم با توجه به روشنایی بالا و کنتراست خو.ب دارند؛ برای مثال سری 8 و 9 های هایسنس رقیب Nu7100 و Q6fn هستند که از Nu7100 پرفورمنس گیمینگی بهتر و از Q6fn به وضوح ضعیفتر هستند و اینجا اگر بحث قیمت را به میان نیاوریم هایسنس عملکرد کلی خوبی در گیم ندارد و به جز روشنایی و کنتراست در خصوص پشتیبانی از ورودی ها عملکرد خوبی ندارد و از 120هرتز در هیچ ورودی ای پشتیبانی نمیکنند اما در مدل های جدید تاخیر ورودی نسبتا مناسبی دارند اما مدل های 2017 و 2018 تاخیر ورودی بسیار بالایی دارند و موشن تمامی این مدل ها ضعیف است تا سایه ها و تاری های بسیاری رو شاهد باشید چراکه جزو معدود تولید کننده هایی است که هنوز پنل های 60هرتز عرضه میکند
7.5
بهترین مارک برای تماشای فیلم

یکی دیگر از مهمترین معیار های خرید و انتخاب یک تلویزیون توسط کاربر و یا هر یک ما قطعا بازدهی آن محصول در بهنمایش گذاشتن بینقص یک فیلم سینمایی یا شبکه ای خواهد بود که معیار هایی برای بهترین بازده به خود اختصاص میدهد؛ برای مثال اکثر ما ممکنه بخوایم که شب با یک چیپس و ماست موسیر بعد از خستگیِ کار در شب چراغ ها را خاموش کنیم و با هیجان پای یک فیلم سینمایی روز بشینیم، در این حین مهم ترین مولفه ای که باید در نظر داشت نسبت کنتراست تلویزیون مورد نظر است که بتواند در آن محیط تاریک کاملا محتوای مشکی و تاریک را بدون سفیدی و نشت نوری بکلایت با دقت بالا و حتی نوردهی موضعی عالی که خیلی تاثیر در کنترل نوردهی بکلایت دارد بهنمایش بگذارد که در این خصوص نمایشگر های OLED به دلیل نداشتن بکلایت بهترین خواهند بود و بعد آز آن با اختلاف کم تلویزیون های LED با پنل VA و بالاردهی بهرهمند از بکلایت تمام آرایه نوردهی موصعی میباشد که اگر به اولد ها 10/10 دهیم به این LED های بالارده امتیاز 9/10 تعلق خواهد داشت و نمونه های LED VA با کنتراست بالا اما بدون نوردهی موضعی که میانردهی اقتصادی تا بالارده ها را شامل میشوند نیز بین 8/10 تا 9/10 پرفورمنس خواهند داشت، اما بدترین نوع پنل برای تماشای فیلم در محیط های تاریک پنل های LED IPS هست که کنتراست پایین و حالت نشت نوری و ابری بکلایت در محتوای مشکی بشدت بالا و محسوس دیده میشود و پرفورمنس فیلم در تاریکی شب رو 6/10 خواهند گرفت حتی بهترین IPS TV که در حال حاضر موجود و بکلایتی حتی تمامآرایه نوردهی موضعی دارد یعنی SK5800/9000 نیز به هیچ وجه با یک میانردهی پنل VA حتی بدون نوردهی موضعی نیز مقایسه نمیتواند شود در پخش بینقص فیلم بدون نشت نوری و این ضعف تمام پنل های IPS هست یعنی کنتراست پایین و پرفومنس محیط های تاریک ضعیف بهخصوص فیلم … تصویر زیر را مشاهده کنید برای درک بهتر (برای مشاهده در سایز اصلی روی آن کلیک کنید)

همانطور که بهراحتی میتوانید ببینید اختلاف بسیار زیاد است با اینکه این دو مدل 2018 میانرده های قدرتمندی هستند و اقتصادی نیستند در عین حال رقبای بسیار نزدیکی به هم نیز هستند …
اگر از پرفورمنس Dark Room Movie یا فیلم در اتاق تاریک بگذریم در محیط های روشن پرفورمنس بسیار نزدیکی را شاهد هستیم و همه نمایشگر های OLED, IPS و VA در رده های میانرده به بالا عملکرد بسیار خوبی داشتند گرچه باز هم نمونه های VA با کنتراست بالای خود در کنار حداکثر روشنایی بسیار خوب در کنار OLED ها و حتی بالاتر قرار میگیرند و IPS پنل ها باز هم رده آخر را به خود اختصاص میدهند. ما در این رتبه بندی برند هایی که بیشتری طیف محصولات خود را مختص تماشای فیلم و بهترین پرفورمنس در آن دارند را به ترتیب قرار داده ایم
1. سامسونگ | SAMSUNG

سامسونگ تنها تولید کننده تلویزیون های هوشمند است که با نسبت بسیار بالایی اقدام به تولید تلویزیون های VA پنل کرده است که پایینرده ها و پرچمدار های خود را نیز به این پنل مجهز کرده که مشابه آنرا در هیچ یک از برند های دیگر نمیبینیم؛ سامسونگ در خصوص محصولات پایینرده خود بیش از 85٪درصد پنل های VA استفاده میکند و در خصوص تلویزیون های میانرده و بالارده خود نیز بیش از 95٪ از این پنل باکیفیت با کنتراست بالا نیز پنل های VA به چشم میخورد …
تلویزیون های میان ردهی اقتصادی سامسونگ بسیار خوشقیمت و باکیفیت هستند که سری 7 های سامسونگ را شامل میشوند، این سری ارزشمند به پنل های VA با نسبت کنتراستی برابر با 1به5700 مجهز میباشند و این یعنی مشکی به نمایش درآمده در نمایشگر آنها بسیار عمیق و متناسب برای تماشای فیلم در محیط های تاریک و کم نور خواهد بود در حالی که رقبای این مدل از سایر برند های مطرح مانند سونی مدل X8000 با پنل IPS و کنتراستت 1به900 و از الجی نیز Sk7900/8000 با کنتراست نهایت 1به1100 هستند که در بهتری حالت خود کنتراستی کمتر از 5 برابر رقیب سامسونگ خود و صد البته پرفورمنس “Dark Room” یا همان اتاق تاریک تا 5 برابر ضغیفتر که در خصوص تماشای فیلم بسیار حایز اهمیت است …
در خصوص میانرده های سطح بالای این برند این ما شاهد مدل های بسیار تحسین شده، محبوب و بسیار تکمیل سری 8 Nu8000 و سری 6 Q6fn هستیم که هردو از نمایشگر هایی با پنل VA و بیش از 3برابر روشنایی سری 7 بهرهمیبرند با کنتراستی برابر و البته طراحی و موشنی بسیار بهتر از سری 7 علاوه بر آن در سری Q آن شاهد حجم و طیف رنگ های حدود 20درصد بیشتر از Nu8000 و 50درصد بیشتر از سری 7 هستیم … این سری رقیب هایی از سونی سری 8500 و 9000 دارند که از سری اولی بهتر اما از دومی و سری 9 سونی بهتر نیستند و در بهترین حالت میشه برابر دونستشون چراکه 9000سونی با بکلایت تمام آرایه نوردهی موضعی و پنل VA با کنتراست 1به6700 و چیپ بسیار قدرتمند تصویر X1 eXtreme بسیار رقیب قدرتمندی خواهد بود؛ از طرف دیگه ال جی با سری SK8500/9000 اینجا حاضر است که بکلایت تمام آرایه هم دارد اما پنل آن IPS بوده و کنتراستی معادل 1به1150 دارد پس نمیتواند رقیبی برای سری 8 و 6Q سامسونگ در پرفورمنس فیلم باشد …
در مدل های بالارده سامسونگ تلویزیون های کوانتومی سری 7، 8 و 9 مشاهده میشود که سری 7 در طراحی و دقت و حجم رنگ بیرقیب است و مدل های بالارده تر در کنترل نور بکلایت و شدت روشنایی و HDR عالی هستند در حدی که میتوان سری 8 و 9 کوانتومی های سامسونگ را از لحاظ کنترل نوردهی بکلایت با سری Z سونی و اولد ها مقایسه کرد و این سری رقیب های X9300e, x9400e و Z9 هارو دارند که بسیار نزدیک به هم هستند و از از ال جی نیز تنها اولد های این شرکت رقیب های این چند سری بالارده سامسونگ هستند و پرفورمنسی برابر ارایه میدهند گرچه هرجور هم باشه اولد پرفورمنس اتاق کم نور و تاریک بهتری داره اما این تضین در روز و محتوای HDR نیست … پس سامسونگ با قدرت در تمامی بازه ها در پرفورمنس تماشای فیلم اول ات و اکر اول هم نباشد برابر خواهد بود …
9.5
2. سونی | S.O.N.Y

سونی به راحتی شاید بهترین تلویزیون های متناسب با فیلم رو شامل بشود چراکه تلویزیون های بالارده سونی پنل ها و نمایشگر های بسیار قدرتمندی دارند در حدی که نمیتوان آن ها را به هیچ یک از تلویزیون های دیگر مقایسه کرد؛ یکی از برترین تلویزیون ها برای تماشای فیلم چه در روز روشن و چه در شب تاریک (نور مطلق و تاریکی مطلق) تلویزیون های سری Z سونی بهخصوص Z9d و سری X به خصوص X9400e به بکلایت های بسیار باکیفیت تمام آرایه نوردهی موضعی با بیشترین تعداد ال ای دی های نوری یا همان نقاط نوری هستند که نمونه آن در تلویزیون ای دیگر به ندرت یافت میشود که پرفومنسی بینظیر در خلق کنتراست و یکنواختی مشکی و برعکس روشنایی بسیار بالا در کنار درخشش و پرفورمنس HDR دارند؛ اولد های سونی نیز با اینکه پنل های ال جی را بهکار گرفته اند اما با بهینه سازی های سونی و موتور های پردازش گرافیکی بسیار قدرتمند سونی این تلویزیون ها در نمایش بینقص محتوا بسیار عالی عمل میکنند و بهتر از تمام رقبای الجی و پاناسونیک و فیلیپس اولد خود هستند …
از این ها بگذریم محصولات اقتصادی سونی و پایین رده سونی سری W و R رو در FHD ها شاهد هستیم که در نمونه های W بهخصوص سری 800 کیفیت بالایی رو شاهد هستیم چراکه پنل های VA عالی ای در آن ها به کار گرفته شده است اما کمی بالاتر که اولین نمونه های 4K رو شامل میشن شاهد سری 7000/7500 از کلاس X ها هستیم که علاوه بر اینکه هوشمند نیستن (7000) و هردو چیپ های X1 سونی و طیف رنگ های گسترده سونی رو شامل نمیشوند، پنل نمایشگر این مدل ها نیز IPS با کنتراست پایین میباشد که نه تنها مشکی عمیقی برای تماشای فیلم در شب را ندارند بلکه روشنایی و پرفورمنس اتاق روشن و HDR مناسب برای تماشای محتوای مورد نظر در روز را هم با امتیاز مناسب ندارند گرچه در سری 8000 که میانرده های اقتصادی سونی هستند با چیپ X1 و هوشمندی کامل، رنگ های غنی و روشنایی کافی حداقل به پنل IPS محدود میشیم که فقط در شب پرفورمنس خوبی ندارد …

مدل های میانرده باکیفیت سونی نیز سری 8500 و 9000 رو شامل میشه؛ سری 8500 سونی یکی از پر طرفدار ترین مدل ها به دلیل هوشمندی و چیپ قدرتمند کیفیت تصویر عالی و اینکه در ای مدل و سری به استثنا ما شاهد مدل های IPS و VA هردو با هم هستیم که هر سال سونی یک پنل را ترجیه میدهد گرچه مدل X8500f سال 2018 که با پنل IPS عرضه شد طیف وسیعی از بازه های سایزی نیز شامل میشد ولی در کمال تعجب برای اولین بار شاهد 49اینچ این سری بودیم که از آن مهمتر پنل این مدل بود از نوع VA با کنتراست و کیفیت بسیار بالایی بود برخلاف مدل های سایز بالاتر خود که IPS بودند و بهترین 49اینچ حال حاضر بازار نیز به این مدل سونی تعلق خواهد داشت … تلویزیون های IPS الجی در سری های SK8000/8500 کیفیت و ارزش به مراتب بالاتری نسبت به سری های 7000/7500 و 8000 سونی دارند با پنل IPS ای با کنتراست بالاتر اما تقریبا سطح کلی آنها یکی است و فقط به دلیل ظاهر و امکانات بیشتر الجی درقیمت مشابه و کمتر انتخاب بهتری هستند، پنل های IPS به دلیل آرایش پیکسلی متفاوتشون از انواع VA به ضربه مقاوم تر هستنو و زاویه دید به سبت بهتری هم دارند، از طرف دیگه مدل های پنل VA سری 8500 مانند X8500e و X8500c کیفیت تصویر بسیار خوبی در خصوص تماشای فیلم به ویژه در شب به دلیل کنتراست بالا دارند و چیپ X1 آنها هم این پرفورمنس را هرچه بهتر تسهیل میکند؛ سری 9000 سونی پا را فراتر گذاشته و یک ارتقای کلی محسوب میشود و از اینجا به بعد پادشاهی سونی در خصوص تماشای فیلم آغاز میشود با پنل های VA با نسبت کنتراستی بسیار بالا و نمایشگری مجهز به بکلایت تمام آرایه نوردهی موضعی یعنی با هاله های نوری در محتوای مشکی در اتاق تاریک خدافظی کنید که تمام این ها را مغز هوشمند و بسیار تکامل یافته و قدرتمند X1 eXtreme سامان میدهد و رهبری میکند که عملکردی بینقص دارد، این تلویزیون در سطحی بالاتر از Nu8000 و Q6fn قرار میگیرد …

در خصوص بالارده های سونی که چیپست های X1 eXtreme و بهترین آنها یعنی X1 Ultimate که قویتر از هرچه که در ذهن دارید است را شامل هستند.
سونی دو پرچمدار X940E/X9400E و X930E/X9300E را در کارنامهی بالارده های کلاس X دارد که از هر لحاظی عالی و همه فن حریف هستند امادر سال جدید ما شاهد X950G از سونی بالارده های سری X هستیم و این غول مجهز به چیپ بالارده X1 Ultimate است که بهترین پرفورمنس پردازش تصویر ممکن را به کاربر میدهد که در هیچ تلویزیونی از برند های دیگر وجود ندارد آن هم قدرت Upscaling فوقالعاده این چیپ هست …
در بهترین سکو های سونی پدر جد ال ای دی های بلارده سونی Z9D با اقتدار نشسته و محصولی در پرفورمنس فیلم و بکلایت و کیفیت ساخت نزدیک این محصول 2016 هم نیست و با اختلاف باکیفیت ترین تصویر LED رو میشه در آن تماشا کرد؛ سری های جدید Z9f و Z9g بر روی زاویه دید بیشتر و رزولوشن 8K فوکوس کرده اندو آن دقت و طیف رنگ Z9d رو نمیشه در آنها دید …
اولد های سونی کیفیت تصویری بینظیری دارند و باکیفیت ترین اولد های جهان رو شامل میشوند که هم در طراحی ظاهری، هم در صدا، هم در کیفیت ساخت و تصویر و چیپ منحصر به فرد رقیب ندارند، سونی A9f را در نظر بگیرید که به گفته ال جی پنل اولد C8 به آن تعلق دارد اما در عمل ما میبینیم که سونس با موتور های گرافیکیش و چیپ های تصویر منحصر به فردش در کنار تولید بینهایت با دقت نمایشگر A9f توانایی به نمایش گذاشتن حجم رنگی بیش از 30٪ اولد C8 میباشد و این بینهایت تعجب برانگیز است و قدرت سونی رو در صوت و تصویر میرساند … سونی در خصوص بهترین محصولات و پرفورمنس تماشای فیلم سیر صعودی با شیب تندی دارد و در پایینرده ها و میانرده های اقتصادی کیفیت پایین و در بالارده ها پرچمدار های این کمپانی پرفورمنسی ترسناک خوب را شاهد هستیم حتی شاید با بهترین های دیگر از جمله اولد های الجی و ال ای دی های سامسونگ اختلاف به بیش از 50٪ هم برسد

چیپ X1 از تمامی تلویزیون های میانرده سامسونگ و الجی و غیره قدرت بیشتری در عملکرد موشن و پخش محتوای SD و HD با UpScaling آنها به 4K واقعی تر دارد چیپ X1 eXtreme حدود ۴۰درصد در Upscaling عملکرد بهتری نسبت به X1 دارد و موشن و تاری حرکت کمتر در نتیجه تا ۳۰درصد وضوح محتوای پخش بیشتری هم دارد
چیپ X1 Ultimate تا دوبرابر در تمامی معیار کیفی و کنترلر های بکلایت و پنل تا UpSacling به اصطلاح از نوع شئمحور یا Object Base هست و این یعنی به جای بزرگنمایی کل تصویر و محتوا به صورت خطی با یک الگوی مشخص، در X1 Ultimate ما شاهد بزرگنمایی پیشرفته با درگیری هوش مصنوعی بسیار سریع و قدرتمند هستیم که تمام اجزای نمایش را شناسایی و هرکدام را به اندازه لازم باکیفیت میکند چراکه به دیتابیسی بسیار وسیع با بیش از میلیون ها تصویر و طرح متصل است برای آنالیز و بهکارگیری هوشمند؛ این قابیلت نوین این چیپ را سونی Super Resulotion نامگذاری کرده است و همین پیشرفت در HDR این چیپ نیز با اختلاف محسوسی نسبت به دو چیپ قبلی برتری ایجاد میکند چراکه در شناسای و نمایش جزییات سایه و روشنایی ها نیز علکردی بینظیر دارد.
در حالت کلی چیپ X1 حدود ۲۰درصد نسبت به رقبای سامسونگ و الجی همرده خودش قدرتمند است و کیفیت و عملکرد بهتری دارد، چیپ X1 eXtreme هیچ چیز بیشتر ندارد اما در ۴۰درصد در بالابردن کیفیت پخش محتوا و ۳۰درصد بهبود موشن و تاری حرکت و وضوح محتوا بهتر از X1 هست
و در آخر X1 Ultimate تا ۲ برابر X1 eXtreme در تمامی معیار ها عملکرد بهتری دارد و حتی انقدر قوی هست که هنوز محتوایی که استاندارد و قدرت نهایی آن را در HDR و موشن و جزئیات به چالش بکشد وجود ندارد به علاوه اینکه تمام مبنای این چیپ شئمحور هست که در مدل های پایینتر از این تکنولوژی استفاده نشده و برای همین HDR و UpScaling خیره کننده ای رو در X1 Ultimate شاهد هستیم
تاثیر این چیپ در بزرگنمایی و باکیفیت کردن بافت های محتوای ورودی بیکیفیت رو در تصویر زیر میتوانید ببینید که توسط هوش مصنوعی و Object Base چیپ X1 Ultimate در X950g پردازش و پخش شده …

9.4
3. پاناسونیک | PANASONIC
پاناسونیک هم مانند ساسونگ اکثر محصولاتش پنل های VA بهرهمند هستند و با نسبت کنتراست بالا کیفیت بسیار خوبی در پخش فیلم دارند به ویژه آنکه پاناسونیک از هر دو استاندارد HDR10+ و Dolby Vision همزمان در محصولات بالارده خود بهرهمیبرد و این یک نقطه قوت بسیار مهم در مورد پاناسونیک و محصولاتش میتواند باشد …
دلیل اینه پاناسونیک در رتبه سوم ما قرار گرفت این است که پاناسونیک نه مانند سامسونگ در تمامی بازه ها پنل های VA میکند و نه کیفیت محصولات LED بالارده اش در حد سامسونگ است برا مثال Gx940 پاناسونیک در کنار Q90r عملا یک تلویزیون خاموش به نظر میرسد اما پرفورمنس محیط تاریم بسیار خوبی دارد؛ و نه کیفیت محصولات خیلی بالاردهی اولدش در حد رقابت با بالارده ای سونی هست به همین منظور ما اینجا در پاناسونیک تلفیقی از سونی و سامسونگ داریم یعنی اولد های باکیفیت در کنار میان رده های پنل VA با کنتراست بالا اما هردو طرف نیز از سطح کیفی رقبا کمی بالاتر از پاناسونیک قرار میگیرد
9.2
4. فیلیپس | PHILIPS
فیلیپس دقیقا اوضاع پاناسونیک را دارد و در محصولات خود پنل های مخلوظ زیادی استفاده میکند اما فیلیپس در وایینرده ها و برخی از میانرده های اقتصادی خود از پنل VA استفاده نمیکند و IPS را ترجیه میدهد …
تلویزیون های بالارده فیلیپس از جمله اولد های سری POS973 و ال ای دی های PUS8503 چیپ های قدرتمند P5 داشته بدین سبب کیفیت بالاییدر تصاویر رندر شده و پردازشی دارند و از این رو نزدیک به سونی عملکرد از خود نشان میدهند …
اما در حالت کلی بالاردههای فیلیپس حرفی برای گفتن در مقابل رقبای سونی و سامسونگ خود ندارند و همچنین میانرده ها و پایینرده های فیلیپس همچنان کیفیت و ارزش کمتری نسبت به سامسونگ و پاناسونیک در خصوص پرفورمنس فیلم و محیط های کم نور دارند … اولد های فیلیپس در کنار اولد های سری Gz پاناسونیک قرار میگیرند اما کمی با طراحی سادهتر و امکانات محدود تر و صد البته کیفیت ساخت پایینتر نسبت به رقبای خود در این بازهی رقابتی مانند LG B8
9.0
5. هایسنس | شارپ
خیلی جالبه که میبینیم هایسنس در رتبه 6 دسته بندی نیست و از آن جالب تر اینکه ال جیِ قدرتمند بعد از هایسنس میتونه قرار داشته باشه و چی از این جالب تر که حتما باید به سراغ دلیل اون هم بریم …
هایسنس درسته کیفیت ساخت محصولاتش پایینه و عین محصولات چینی ممکن از همهچیش به خصوص قیمت راضی باشید اما یکدفعه با دیدن محدودیت ها و ضعف هایی شوکه شوید و بگید یا الله مگه میشه بله میشه، کنتراست بیش از 90٪ محصولات هایسنس بالای نسبت 1به5000 هست و پرفورمنس فیلم و محیط تاریم بسیار خوبی دارند اما جالبه بدونید کوچیکترین چیپ گرافیکی ای برای افزایش کیفیت بافت های محتوای پخش SD و HD به 4K ندارند و این یعنی اگر فیلم FHD و 4K تماشا نکنید عملا نمیتونید از شدت تاری و بیکیفیتی محتوا به ادامه تماشای آن بپردازید که این برای شبکه های دیجیتال و شبکه های خانگی بسیار ناخوشایند به نظر میرسد چراکه UpScaling در درجه اهمیت بالایی قرار دارد اما با این حال میتوان پرفرمنس فیلم این برند و محصولاتش را به صورت میانگین بالاتر از الجی دانست
8.0
6. ال جی | LG
دلیل اصلی رتبه پایین الجی در پرفورمنس فیلم بخصوص در درمحیط های کم نور پنل IPS بودن بیش از 90٪ تولیدات الجی با کنتراست پایین و شدت نور به طور میانگین پایین دقیقا معیار های مهم و مورد ارزیابی در پرفورمنس نهایی فیلم که ال جی با سری L، U و S خود که نانوسل ها و 4K ها و SUHD هارا شامل میشوند میانگینی پایینتر از تمام برند های دیگر رو به خود اختصاص میدهند با اینکه چیپ های آلفای الجی UpScaling بسیار خوبی دارند و از این رو با هایسنس مقایسه نمیشوند اما اگر یک فیلم با استاندارد بسیار بالا مانند 4K Blue-ray HDR 10Bit Remux در هر دو نمایشگر پخش شود و چراغ ها رو خاموش کنیم شاید اختلاف کیفی بین بالاترین SUHD الجی و نمونه معمولی هایسنس بیش از چند برابر برتری را به هایسنس بدهد که در بعضی مواقع تماشای فیلم را پنل IPS غیر قابل قبول میکند و هاله های سفید نوری مثل لامپ به چشم میآیند و قطعا نمیشه در قالب بهترین ها ازشون یاد کرد و ماینگین نمره 6.0/10 بهشون اختصاص داده میشود اما مدل های اولد این را جبران و میانگین 8.0/10 به الجی اختصاص میابد
8.0
بهترین برند برای تماشای فوتبال

خیلی از ما هستیم که علاقه ای توصیف نشدنی به تماشای فوتبال و تشویق و تماشای بازی های تیم مورد علاقه خود داریم و از اینرو کیفیت و وضوح و رنگ های نمایشگر ما برای بهترین بازده ورزشی و سریع ممکن میتواند تجربه بصری مارا بسیار لذت بخش تر کند بهخصوص اینکه محتوای ورزشی از حرکات سریع و ریز بسیاری متشکل است که نیازمند معیار های خاصی برای انتخاب نمایشگر مناسب میباشد …
یک نمایشگر برای اینکه محتوای ورزشی و بسیار باکیفیت و سریع ر با نهایت کیفیت و وضوح بتواند نمایش دهد به ترتیب به ریسپانس تایم آنی؛ UpScaling قوی، شیب رنگ و یکنواختی رنگ، زاویه دید بالا و رفلکس پنل با عملکرد خوب را نیازمند خواهد بود که حداکثر روشنایی بالای پنل نیز این تجربه رو بسیار غنی تر و تکمیل تر خواهد کرد که البته این معیار ها بسیار متفاوت هستند اما ریسپانس تایم یا سرعت پاسخگویی برای کوچترین تاری و سایه انداختن در کنار نهایت وضوح محتوای پخش از اهمیت بسیار بالا و ویژه ای برخوردار خواهد بود و ما اینجا بهترین برند هایی که محصولات آنها کمترین زمان پاسخگویی و بهترین بازده موشن در پخش محتوای سریع و اسپورت را دارند رتبه بندی خواهیم کرد …
1. سونی | S.O.N.Y

سونی نمایشگر هایی بسیار پاسخگو با کمترین زمان پاسخدهی بهصورت میانگین را در بین تمامی تلویزیون ها و برند های دیگر شامل میشود …
برای مثال ما در سری های X پایینرده سونی یعنی مدل های x6900, x7000, x7200 و X7500 به ترتیب از مدل پایینتر 14.7میلیثانیه تا 20میلیثانیه مدل آخری 75 شاهد هستیم درحالی که رقیب های این مدل ها حداقل 15درصد و تا 50٪ پرفورمنس ضعیفتری دارند …
تلویزیون های میانرده و پایینرده سونی از الگوی نوری بکلایت و فلیکر به عنوان بهبود دهندهی عملکرد موشن استفاده نمیکنند به همین منظور یک پله از بقیه رقبا موشن ضاف تری دارند …
مدل های میانرده سونی که مجهز به چیپ X1 هم هستند عملکرد بهتری از خود نشان میدهند و به چیپست نیز به کمک پاسخدهی سریع آنها آمده و محتوای پخش هرچه واضح تر و نرم تر نمایش داده میشوند؛ برای مثال X8000e با 13.9میلیثاینه ریسپانس پاسخدهی بسیار سریع و قابل قبولی دارد و عملا میتونیم انتظار داشته باشیم سایه ای اشیا و اجسام متحرک داخل محتوا را دنبال نمیکند و تاری قابل مشاهده ای رو نبینیم. سونی X8500 عملکرد تا 15درصد بهتر از سری های دیگر و قبلی خود دارد بواسطهی نهیات همانگی چیپ X1 با ریپانس تایم 13.8 میلیثانیه ای این سری که برای فوتبال و فیلم های ورزشی سری 85 رو ایدهال میکند …
تلویزیون سونی X9000F رو در میان رده های قدرتمند سونی شاهد هستیم با ریسپانس تایم 10.3میلیثانیه ای به کمک چیپ بسیار قدرتمند X1 eXtreme و قابلیت جدیدی که به X–Motion–Clarity در این مدل دیده میشود شاید بهجرعت نهایت وضوح و پرفورمنس موشن را از یک ال ای دی بالارده شاهد باشیم که کوچکترین تاری حرکت و سایه و ضعفی را شامل نمیشود و X1 eXtreme به خوبی از پس آن برمیامد که در بین رقبای همقیمت و حتی بالاتر از خود یک نتیجهی استثنایی است …
سونی در بالارده های خود در ال ای دی های سنگین مانند Z9d و X9400e خیلی به موشن اهمیت نداده ما در همین سال شاهد X9500g از سونی هستیم با چیپ بینهایت قدرتمند X1 Ultimate که ود ضمانت بهترین خروجی تصویر است میباشد به همراه 9.7 میلیثانیه ریسپانس تایم که در کنار X–motion–Clarity نسل دوم و این چیپ یک ترکیب بینقص را برای بهترین بازده اسپورت تسهیل میکنند …
سونی در مدل های اولد هم که مانند دیگر اولد ها ریسپانس بینظیری داشته و به لطف پنل اولد بسیار پاسخگو است اما فرق سونی در اولد ها با دگر اولد ها مانند ال جی و … چیپ X1 Ultimate و X1 eXtreme آنها است که بسیار پاسخگو است؛ ریسپانس تایم Z9f حدود 8.9میلیثانیه و بسیار خوب است درحال که ریسپانس A9f برادر سری مستر اولد خود از ریسپانس تایم 2.0میلیثانیه ای برخوردار است
9.0
3. سامسونگ | SAMSUNG
تلویزیون های سامسونگ نیز در کنار تلویزیون های الجی از الگوی نوری تنظیم کننده بکلایت برای عملکرد موشن بهتر بهره میبرند که فرکانس بالایی رو میطلبه تا بکلایت ضعفش به چشم غیر مسلح انسان نیاید، خوشبختانه در تلویزیون های پایین رده سامسونگ 120هرتز ولی میانرده های اقتصادی به بالای سامسونگ همگی نرخ تطابقی بالای 240هرتز رو بهره میبرند و این فلیکر تصویر تاثیرش به چشم تقریبا صفر میشه اما باز هم هست اما مدل Nu7100 درکنار داشتن نرخ تطبیق نوری بکلایت 240هرتز ریسپانس کمی بالایی دارد و 24.1میلیثانیه تاخیر برای آن ثبت میشود و این نرخ نسبتا بالا و قابل توجه است اما در حالت کلی در کنار مدل Sj800 و Sk7900 قرار میگیرد که نرخ تطبیق بالاتری (240 در مقابل 120هرتز های الجی) در بی اثر کردن بصری فلیکر بکلایت دارد اما از طرف دیگه ریسپانس تایمی حدود 50درصد بالاتر و ضعیفتری نسبت به رقبای خود دارد …
تلویزیون های میانرده سامسونگ موشن بسیار خوبی دارند و درکنار ریسپانس تایم 12.5میلیثانیه ای و نرخ تطبیق 240هرتزی و بکلایت 120هرتزی واقعی بسیار سریع و پاشخگو هشتند و فقط قابلیت های انحصاری و فوقالعاده سونی نمیذاره سامسونگ خیای خودنمایی کند وایلا میانرده های سامسونگ عالی هستن برای مثال Nu8000 و Q6fn …
در مدل های بالارده سامسونگ ما Q90r رو داریم که از ایم الگوی نوری بکلایت نیز استفاده میکند اما با فرکانس تطبیقی بسیار بالا و واقعی به میزان 960hz که بینظیر است در کنار 9.6ms ریپانس تایم موشن و پرفورمنسی خاطره انگیز رقم میزند
8.8
2. ال جی | LG
الجی در تمام تولیداتش ریسپانس تایم نسبی مناسب و زمان کمی را رعایت کرده است گرچه الگوی کنترل نوری بکلایت با فرکانس های ضعیفی و قابل روئیتی در این مدل ها به کار گرفته شده برای مثال PWM 120hz که در مدلهای سونی شاهد این ضعف در مدل های ال ای دی نبودیم در مدل های میان رده سونی از الگوی نوری بکلایت استفاده نمیکنه و چیپ ویدیویی تمام بار آنرا میکشد و این بینقص است پ در مدل های بالارده سونی مجبور به استفاده از این الگوی نوری شده به خصوص بالارده های چیپ X1 سونی مانند X9000 ها که نرخ فرکانس تطابق نوری برای ثبات موشن 720hz بوده و اصلا قابل روئیت نیست و این یعنی موشن عالی درحالی که ال ای های الجی ریسئانس تایم بسیار خوبی دارند باز هم تصویر انگار لرزش دارد اما در اصل لرزش ندارد و انقدر الگوی نوری با نرخ 120hz اقدام به تغییر وضعیت نوری بکلایت در قالب نوار های عموی و یا افقی است که به چشم ما به نظر کمی لرزان میاید …
سری Sk8000/8500 و Sk9500 هم ریسئانس تایمی برابر با 13.0میلی ثانیه تا 11.4میلی ثانیه دارند اما باز هم الگوی تطابق نوری آن ها فعال بوده و بکلایت به کمک مشون میاد اما با فرکانس ضعیف 120هرتزی که کمی تاثیر منفی در موشن آن ها میگذارد…
تنها اولد های این برند از فلیکر یا لرزش نوری رنج نمیبرند و ریسپانسی برابر 1.7میلیثانیه دارند که ایدهال هست اما محدود به پرچمدار های الجی هست و از این نظر هرچقدر ال ای های بالارده عالی باشن به اولد ها نخواهند رسید
8.2
4. پاناسونیک | PANASONIC
تلویزیون های پاناسونیک در کنار تلویزیون های ال جی و سامسونگ نرخ تطبیق مشخصی استفاده میکنند ولی ریسپانس تایم متوسط تلویزیون های سامسونگ بیش از میانگین مدل های برتر است و روی 20میلی ثانیه قرار میگیرد و با در نظر گرفتن نرخ تطبیق فلیکر نوری پرفورمنس آنها متوسط میباشد، مدل های مورد بررسی قرار گرفته Dx600 با تطبیق 240هرتز و موشن 28میلیثانیه ای در رده نسبتا ضعیف قرار میگیرد و این پرفورمنس از nu7100 سامسونگ نیز ضغیفتر است در حالی که دوباربر قیمت سری 7 سامسونگ را دارد …
مدل بالارده تر Dx900 با نرخ تطابق 720هرتز تست شده که عالیه اما ریسپانس تایم آن 18.9 میلی ثاینه است که در مقابل رقیب سونی X950g همقیمت خود ریسپانس دوبرابر ضعیفتری دارد علاوه بر اینکه قابلیت های انحصاری موشن نیز ندارد …
تلویزیون های اولد پاناسونیک پرفرومنسی برابر با اولد های الجی دارند یعنی میانگین 2.0میلیثانیه ریسپانس و فلیکر فری (بدون الگوی نوری با امتیاز 10/10)
8.0
5. فیلیپس | PHILIPS
فیلیپس نیز پیرو تلویزیون های پاناسونیک بوده و عملکرد نسبتا ثابتی دارد و شیب صعودی و نزولی زیادی ندارد؛ مدل های پایینردهی فیلیپس دقیقا عین مدل های ال جی نرخ تطبیق 120هرتز را داشته و ریسپانس تایمی حدود 12 الی 25میلی ثاینه ای در سری های 4 تا 7 دارا هستند …
سری 7 های پنل VA فیلیپس نرخ تطابقی برابر با 720هرتز مانند Dx900 پاناسونیک و سونی X9000 ها دارا هستند اما این نرخ تطبیق بیش همراه با ریسپانس بینظیری نیست و در خصوص ریسپانس تایم ما شاهد 18.1میلی ثانیه تاخیر در مدل Pos8403 هستیم که از رقبای همقیمت خود پرفورمنس ضعیفتری دارد بهخصوص سری 9 های سونی و QLed های بالارده سامسونگ که نرخ تطابق بسیار بالاتری در کنار ریسپانس تایم نسبی با پرفورمنس دوبرابری بهتر …
اولد های فیلیپس نیز سطح نسبی پایینتری به نمونه های GZ پاناسونیک دارند و از این حیث میتوان با اولد های سری B ال جی مقایسهشون کرد که البته بهترین فیلیپس نیز هستند
8.0
6. هایسنس | شارپ
هایسنس در محصولات خود در خصوص موشن در ظاهر سعی کرده رقبا را کنار زند و با تطبیق های 960hz و 480hz با ریسپانس تایم های 13.0 تا 25.0میلیثانیه ای اما اینها فقط ظاهر ماجرا هست و اصل عملکرد این ارقام موشن در بازده های ارتقای روونی محتوای 24فریم به 30 و 60 هست که هایسنس ها ارتقای به 60رو به صورت موشن اینتپولیشن ندارند و عجیبتر اینکه حتی الگوی الگوی BFI که تکمیل کننده کار تطبیق نوری بکلایت هست عملا کار نمیکند و تطبیق نوری صرفا جنبه ای تبلیغاتی خواهد داشت با عکلمردی ضعیف در خصوص کنترل موشن ها …
هایسنس بنابه سیاست ارزون فروشیش نمیتواند به شکلی شگفت انگیزی اقدام به تولید و عرضه تلویزیون های همچی تمام و بالارده کند، به همین سبب به سنگ تمام گذاشتن در یک فاکتور کیفی در خصوص محصولات بالارده و میانرده خود اکتفا میکند …
این تلویزیون های هایسنس اکثرا بکلایت های تمام آرایه و پنل VA با کنتراست و دقت خوبی دارند (H8F – H8C – H9C)
7.5
بهترین پرفورمنس HDR مربوط به چه مارکی بهتر است ؟

پرفورمنس HDR امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته و در انتخاب تلویزیون برتر و ارزشمند قطعا یک فاکتور و معیار اساسی خواهد بود چراکه HDR به معنی فضای داینامیکی گسترده در پردازش و نمایش محتوا میباشد و بر خلاف SDR که پایه ای 8بیتی داشت محتوای HDR پایه ای 10بیتی دارد (عمق رنگ ها در نتیجه متادیتایی مملو تر از جزییات پخش بخ خصوص سایه ها)، این یعنی یک محتوای HDR معمول حجم و بندویچی که برمبنای متادیتای بسیار پیشرفته تر و حجیم تر دامنه های استاندارد هست میباشد و این حجم و فضای اضافی به جزییات و دقت های رنگی و توانایی کنترل نوری محتوا با درجات روشنایی مختلف از پیش تعیین شده میباشد، همانطور که در بخش گیمینگ مختصر اشاره ای به تاثیرات HDR شد، نمایشگر های HDR محتوای HDR را به گونه ای نمایش میدهند که همان محتوا در قالب SDR ممکن است تا 70٪ با کهش جدید درخشندگی و کاهش جزئیات همراه باشد؛ حال آنکه استاندارد های جدید Dolby Vision و HDR10 و حتی HDR10Plus نیز وارد شده شده که DV و HDR10+ بر پایهی 12بیتی بوده و بینهایت جزییات در قالب یک تصویر را بهنمایش میگذارند…
معیار های مهم در انتخاب یک تلویزیون HDR خوب اول از همه حداکثر روشنایی میباشد که باید به استاندارد های HDR نزدیک باشد برای مثال HDR روشنایی حداکثر 700نیت را میطلبد در حالی که HDR10 روشنایی 1000نیت و HDR10+ روشنایی تا 4000نیز را میپذیرد؛ بعد از حداکثر روشنایی کنتراست نقش مهم بعدی را دارد که در تفکیک جزییات بسیار به کار میاید و نمایشگر قدرتش را نشان خواهد داد؛ در درجهی بعدی طیف رنگ های به نمایش درامد به پشتیبانی از طیف گسترده رنگ های sRGB و aRGB میباشد که به تلویزیون واجد حداقل پوشش های رنگی تلویزیون WCG یا (Wide Color Gamut) میگویند …
تلویزیون های بسیار هستند که HDR دارند و تقریبا تبدیل به تبلیغات شده اما واقعیت چیست ؟؟؟ چه تلویزیون هایی HDR واقعی را به ما میدهند و چه برند هایی نهایت تمرکزشون روی ارایهی بهترین تجربهی HDR بوده است که هم در فیلم و هم در گیم بسیار کاربرد دارد و تاثیر آن هم بسیار محسوس است
1. سونی | S.O.N.Y

سونی در خصوص HDR یکجورایی صاحب سبک بوده و در میانرده های خوب آن و بخصوص پرچمدار های سری Z و X این برند محبوب شاهد پرفورمنسی بینهایت عالی در HDR هستیم چراکه کنتراست و روشنایی و بکلایت بینهایت دقت داشته و درخشندگی ای تکرار نشدنی و به یاد ماندنی ایجاد میکنند؛ برای مثال تلویزیون سونی X9300e با چیپ X1 eXtreme و بکلایت اسلیم درایو از نوع Edge–lit خود تا 2000نیت روشنایی ایجاد میکند و چیپ و بکلایت آن شدت نور را بهدقت کنترل میکنند و در محتوای پخش در اندازه های هایلایت های مختلف به نمایش درمیآورند در کنار این پرچمدار Z9D رو شاهد هستیم که بکلایتی رو بهرهمیبرد که کمتر از یک اثر هنری نمیتوان به آن گفت، بکلایتی بینهایت دقیق از نوع تمام آرایه نوردهی موضعی با بیش از 600نقطه نوری که ال ای دی های نوری نمایشگر هستند پرفورمنسی از نظر کنتراست نزدیک اولد میدهند (تا نسبت 1به20000 با نوردهی موضعی فعال) و در عوض تا چند برابر نمونه های اولد روشن و درخشندگی دارند و با اختلاف هر ساله سری X و سری Z سونی پرفورمنس HDR را با نسبت کنتراست و روشنایی حداکثری با بیشتری بهرهوری از استاندارد دالبی ویژن 12بیتی در پخش به حد سقف میرسانند و بی رقیب هستند …
در مدل های میانرده و بالاردهی معمول ما شاهد سری X9000F/E هستیم که سری E با چیپ X1 تا 700نیت روشنایی میتواند محتوای HDR را پخش کند، سری F آن که جدیدتر است با چیپ قویتر X1 eXtreme و بکلایت بهروز تر قادر است تا 1000نیت را نیز به راحتی پخش کند که طیف وسیعی از استاندارد های HDR رو شامل میشود، سری آخر آن X9500g هست که چیپ افسانه ای X1 Ultimate را مجهز هست و تا 1300نیت روشن میشود و بهترین پرفورمنس HDR تلویزیون های میانرده و بالاردهی غیر پرچمدار را به خود اختصاص میدهد (کنتراست این 3 سری با توجه به بکلایت تام آرایه خوبشون بین 1به5000 تا 1به7000 است )؛ از دلایلی که میتوان سونی را برترین برند در خصوص عملکرد HDR دانست ال ای دی های بالارده بینظیر مانند Z9D, X930e. x940e و حتی X950g با سری جدید های Z9f و Z9g که 8K بوده و بینهایت باکیفیت است در کنار نمونه های بینهایت باکیفیت اولد های پرچمدار سری A9 و A8 میباشد، برای مثال A9f اولین اولد جهان است که پایاپای QLED ها در حجم رنگ ها میاید و این برای یک اولد بینظیر است …
تلویزیون های پایینرده و میانردهی اقتصادی سونی نیز حرف هایی برای گفتن دارند اما نه در حد بالارده تر ها، ما شاهد سری 8500 قدرتمند سونی در سایز های 49” تا 85” هستیم که تا 500نیت روشنایی هم به واسطهی چیپ قدرتمند X1 دارا هستند ک کنتراست بالای مدل های VA پنل ان هم حدود 1به 4500 میباشد …
تلویزیون های سری 8000 و پایینتر روشنایی ای معادل 250نیت تا 380نیت دارند و عملکردی رضایت بخش دارند تقریبا بهتر از تمام رقبای همقیمت خود
9.5
2. سامسونگ | SAMSUNG
سامسونگ با قدرت بسیار زیاد پا به پای سونی در پرفورمنس برتر HDR جلو میآید و بسیار رقابت تنگاتنگی با هم دارند که یکی درمیون برند ها انتخاب میشوند اما پرفورمنس HDR در پایینرده ها و حتی میانرده های اقتصادی در کمال تعجب سونی برتر خواهد بود و سری 7 سامسونگ طیف رنگ های کمتری از سری 8 سونی را پوشش میدهد؛ سری 8 های سامسونگ رقابت نزدیکی با 850 های سونی دارند و سلیقه میگوید که کدام بهتر است چراککه بسیار نزدیکند از نطر طیف رنگ و کنتراست و روشنایی، اما سری Q6 سامسونگ به یکدفع رقیبی سر سخت از سری 9 میابد که روشنایی کمتر و کنتراست بومی کمتری نسبت به سری 9000F سونی خواهد داشت از طرف دیگه طیف رنگ ها و پوشش رنگی نمایشگر کوانتومی Q6fn تا 30درصد بیشتر است یعنی 30درصد نور کمتر و کنتراست کمتر اما رنگ بیشتر با حجم بالاتر، اما برتری با X9000f سونی هست و در بالارده تر ما غول های سامسونگ را میبینیم از سری Q80R و Q90R که سری 9000 و 9500 سونی را به خاک و خون میکشند با رنگ، کنتراست و نوری تا دوبرابر بیشتر به علاوه نوردهی موضعی قویتر اما هنوز نمیوان این پرچمداران سامسونگ را برتر از غول های سونی سری Z دانشت و حتی نمیتوان برتر از X940e/x930e نیز دانست با اینکه بینهایت عالی هستند …
تا اینجا رقابتی با امتیاز برابر است اما اولد های بینقص سونی کفه طرازو را به سوی سونی سنگینی میدهند تا سال 2019 نیز سامسونگ نتواند بهترین HDR رو از آن خود کند …
سامسونگ هیچجوره با دالبی ویژن رقیب کنار نیامده و وقتی متوجه شد که دالبی ویژن تمام دنیا را در بر گرفته و استاندارد پایهی محتوای پخش رو گرفته، استاندارد جدیدی در رقابت با دالبی ویژن معرفی کرد
(حجم رنگ تلویزیون های سامسونگ که بسیار بالا هست به دلیل پنل های کوانتومی انحصاری آنها، باعث میشه تا رنگ هایی با پوشش بسیار بالایی از دامنه های DCI p3 و REC2020 در آن ها با روشنایی بالای 1500نیت، رنگ رفتگی نداشته باشد و شاهد روشنایی نور افکن وار آن رنگ ها باشیم که بینهایت زیبا و عالی است با همت های سامسونگ و سنگ تمام گذاشتنش در حوضهی نمایشگر های LED و تصویر)
9.4
3. پاناسونیک | PANASONIC
پاناسونیک تلویزیون های HDR قدرتمندی دارد که البته در خصوص پایینرده ها و میانرده های آن صدق نمیکند …
مهمترین عامل قرارگیری پاناسونیک در این رده بهرهمندی از اولد های باکیفیت در کنار ال ای دی های بالارده و پنل VA با کنتراست فوقالعاده است که از ان هم مهمتر همه این بالارده ها تمام استاندارد های HDR از جمله HDR10+ و Dolby Vision را در کنار هم پشتیبانی و نمایش میدهند که نمونه آن در مدل های سونی، سامسونگ و ال جی دیده نمیشود …
پاناسونیک Gx940 یکی از همان ال ای های تمام آرایه نوردهی موضعی قدرتمند پاناسونیک است که پرفورمنس بسیار خوبی در HDR دارد چراکه حداکثر روشنایی و کنتراست آن در کنار طیف وسیعی از پشتیبانی های محتوای HDR این مدل و چند مدل بالاردهی دیگر پاناسونیک را بینهایت جذاب و عالی کرده است …
اما نمونه های پایین رده و میان رده های سری 4 تا 7 آن از این ویژگی های HDR مدل های بالارده مبرا بوده و نمیتوانند با آنها مقایسه شوند اما در کنار سامسونگ عملکرد نسبتا رضایت بخشی خواهند داشت …
بزرگترین مشکل تلویزیون های HDR بالارده پاناسونیک به خصوص ال ای دی های پرچمدار آن این است که مانند تلویزیون های سونی، پوشش رنگی از دامنه های RGB استاندارد و آدوبی آنها متناسب نیست و در حد رقبای دیگر پوشش رنگی ندارند به خصوص مدل های سامسونگ و از طرف دیگر چیپ قدرتمندی برای پردازش ایدهآل شیمحور محتوای پخش با دقیقترین جزییات و هایلایت ها را مانند چیپ های سری بالاردهی X1 را ندارند …
اما به واسطهی پشتیبانی از HDR10+ و Dolby Vision در کنار هم میتوانند طیف وسیعی از محتوای پخش HDR پوشش دهند که بسیار هیجان انگیز خواهد بود چراکه هردوی این فناوری های HDR در واقع رقیب هستند و بهرهمندی از هردوی آنها در عین واحد تا قبل از پاناسونیک غیر ممکن بود.
اولد های بالاردهی سری GZ2000 پاناسونیک پرفورمنسی نزدیک به ایدهآل را در عملکرد HDR میدهند و میتوان آنها را از هر نظر بالاتر از نمونه های الجی دانست برای مثال C8 که در نمایش جزییات هایلایت ها در حد Gz2000 موفق نیست
9.2
4. فیلیپس | PHILIPS
فیلیپس دقیقا مانند پاناسونیک بوده با کمی اوضاع ضعیفتر در خصوص میانرده های پنل IPS با کنتراست محدود و روشنایی نسبتا کم …
در میان نمونه های فیلیپس بالارده های VA پنل قدرتمند با پرفورمنس HDR خوب و قابل قبولی هستند که حداکثر روشنایی 1000 تا 1500 نیت را خواهند داشت و بکلایت تمام آرایه یا مستقیم (Direct) را بهرهمند هستند مانند مدل بالاردهی PUS8503/12 که از تمام SUHD های الجی پرفورمنس بهتری در خصوص HDR دارد اما از پاناسونیک ضعیفتر خواهد بود …
اولد های فیلیپس در حد اولد های الجی سری B و C پرفرومنس خواهند داشت
8.5
4. ال جی | LG
الجی اولد های بالاردهی مجهز به HDR Dolby Vision را در کارنامهی خود دارد که بسیار قدرتمند نیز ظاهر شده اند و در رقابت بهترین ها جایگاه محفوظی دارند …
مشکل اصلی محصولات الجی مدل های SUHD آن است که در عین HDR بودن از حداقلهای این استاندارد عبور نکردند و بهترین آنها در سری 9000/9500 در بعضی مواقع میتواند هایلایت های 1000نیتی یا 700نیتی نمایش دهد که آنها هم پایدار نیستند و مممن است نمایش داده نشوند؛ تلویزیون های SUHD ال جی که بهرهمند از پنل های IPS هستند روشنایی نسبی کم و پرفورمنس HDR متوسط دارند …
8.2
6. هایسنس | شارپ
عمدهی محصولات فیلیپس پرفورمنس HDR ضعیفی دارند چراکه حداکثر روشنایی مدل های پایینرده و میانرده آنها متسوط رو به پایین است در کنار اینکه پوشش طیف رنگی و حجم رنگی در آنها به معنی واقعی کلمه افتضاح هست برای مثال مدل خوش قیمت H8C را بررسی کردیم که در روشنایی 500نیت بیش از 50درصد از حجم و دقت واقعی رنگ ها را از بین برده بود و رنگ های سردو بی روح نمایش داده میشدند …
در بین تلویزیون های هایسنس تنها مدل 2019 سری H8F نسبتا عمکرد خوبی داشته و با نمونه های سامسونگ سری 8 قابل مقایسه است
7.0
جمع بندی
– تمام 16 معیار اصلی انتخاب تلویزیون وابسته به هر سلیقه ای بین برند های مطرح با درصد محبوبیت و سهم بالا مورد بررسی قرار گرفته و بهترین های هر دسته با ذکر دلایل مربوطه اعلام شدند …
– در کل پنل های اولد باکیفیت ترین، پنل های VA بهترین (از لحاظ فراوانی مدل ها و سایز ها، قیمت و پرفرومنس) و نمونه های IPS سلیقه ای و برای موارد خاص انتخاب ایدهآلی خواهند بود …
– سامسونگ امسال در محصولات خود المان ها بسیاری برای بهترین بازده گیمینگ به کار برده، اولد ها با اینکه تاخیز ورودی پایین و ریسپانس عالی و کیفیتی بینقص با کنتراست بینهایت دارند اما ریسک احتباس تصویر و سوختگی آن بیش از حد برای استفاده به عنوان مانیتور و نمایشگر گیمینگ خطرناک است …
– تلویزیون های سونی نسبت بسیار خوبی از تمامی انتخاب های کیفی دارند یعنی اگرکه هر سلیقه ای داشته باشید میتوانید در بین مدل های سونی بهترین را بیابید با تضمین اسم برند سونی به عنوان کیفیت برتر به مدت طولانی با سابقه ای بسیار زیاد و بسیار موفق …
– سیستم های صوتی سونی در بالارده ها بهترین و الجی در تمامی رده ها عالی است …
– پلتفرم هوشمند الجی سهولت استفاده بسیار بالا با کنترل جادویی موس مانند دارد که المان ها و دستورات رابط کاربری به بهترین نحو ممکن جایگذاری شده اند که سرعت بالایی ه دارد به خصوص مدل های بالارده و بعد آن سونی و سامسونگ هستند البته پاناسونیک با پلتفرم My Home Screen میتواند از الجی هم جلو زند اما فعلا در دسترس همگان نیست و تولیدات و عرضه محصولات پاناسونیک محدود و بسیار گران خواهد بود …
– تلویزیون های اسنوا، ایکسویژن، توشیبا، تی سی ال و دوو در رتبه بندی و مقایسه های ما جایی نداشتند و این به منظور بد بودن آنها نیست اما تنها TCL بین مدل های ذکر شده توان رقابت با بهترین ها را دارد و میتواند مقایسه جدی شود …
– سه برند سونی، الجی و سامسونگ بیش از 70درصد بازار را دارند و بیش از حد هر ساله موفق و دست پر تر ظاهر میشوند و نسبت قیمت به کارایی آنها نیز بالاتر از بقیه رقبای خودشون بوده و صاحب سبک در تولیدات خود هستند …
امیدواریم مطلب بهترین مارک و برند تلویزیون 2019 برای شما عزیزان که وقت مطالعه گذاشتید مفید واقع شده باشه و در نظر داشته باشید که هیچ بررسی ای نمیتونه دقیقترین و بدون اشتباه باشه؛ لطفا انتقادات و پیشنهادات خود را با ما در بخش نظرات درمیان بگذارید و خواهشا از هیچ سوالی برای انتخاب تلویزیون مورد نظر خودتون که شک دارید دریغ نکنید و شبانه روز 24/7 منتظر دیدگاه و سوالات و پیشنهادات شما هستیم
سلام وقتتون بخیر
تو محدوده ۲۰ میلیون و اندازه ۵۵ اینچ کدوم رو پیشنهاد میدید؟ کیفیت تصویر تو حالت های مختلف روشنایی و استهلاک کمتر با توجه به تایم زیاد روشن بودن تلویزیون برام بیشتر مهم تره
سامسونگ Q60T
ال جی SM9000
سونی X8000H
خیلی ممنونم بابت راهنماییتون
سلام و احترام
“پوزش بابت تاخیر پیش اومده در پاسخگویی به سبب تغییر سایت و روند فعالیت”
در این بین sm9000 گزینهی کاملا برتری هست و الان هم nano 90 اومده با قیمت کمتر و پرفورمنس کلی بهتر که میتونید کاملا روش حساب کنید
پیروز باشید
سلام خسته نباشید
کدام تلویزیون 43 اینچ 4k مخصوص بازی ru7100 یا um7340 عالیه؟
آیا ru7100 دارای روشنایی بالایی در hdr میباشد؟
چون بر اساس سایت rtings تمام برتری های به جز پنل va با um میباشد نظر شما چیه؟
سلام و احترام
تلویزیون Ru7100 و Tu7000 مدل های بهتر و مناسب تری هستن برای فیلم و تماشای محتوا در شب به واسطهی کنتراست و مشکی بسیار بهتر اما در مجموع بله مدل um7340 تلویزیون خوبی هست و برای هرگونه محتوای دیگر عملکرد بهتری داره و 120هرتز هم پشتیبانی میکنه
روشنایی این تلویزیون ها کافیه اما بالا نمیشه گفت بهشون با اینکه در رینج متوسط تلویزیون ها هستن و خوب محسوب میشن اما نصف استاندارد اصلی HDR روشنایی دارن
مدل Un7340 پیشنهاد نمیشه به واسطهی آرایش پیکسلی ضعیف نسبت به Um7340 این مدل پسرفت داشته
پیروز باشید
ممنون از پاسخ سریعتون
در کل برای گیم تلویزیون um 7340 بهتر است؟
چون با توجه به اطلاعات موجود در سایت ها تمام امکانات lg بهتر است به غیر از رفرش ریت صد ru7100 و رنگ مشکی؟
سلام و احترام
بله برای گیم مدل Lg انتخاب بهتری هست هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ بصری در اکثر مشخصات
پیروز باشید
سلام خسته نباشید ببخشید با بودجه 9500000 تومان توی مدلهای 50 اینچ و البته 4k چه پشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر از سایت خوبتون
سلام و احترام
در این رینج قیمت Mi 4s پیشنهاد میشه از شیاومی بسیار خوش قیمت و باکیفیت هست این مدل
پیروز باشید
با سلام و احترام
ممنون از اطلاعات کاملتون
تا بودجه 10 ملیون یا یکم بالا پایین بین 49 تا 55 اینچ کدوم تلویزیون رو از چه مارکی پیشنهاد دارین؟
سلام و احترام دوست عزیز
در این رینج قیمتی Mi 4s شیاومی پیشنهاد میشه دوست عزیز
پیروز باشید
با سلام.در حدود قیمتی 12 تا 15 میلیون و برای تماشای فیلم بیشتر در روز و روزانه 10و12 ساعت برای سایز49 و 55
چه مدلی رو پیشنهاد می کنید.
سلام و احترام
در این رینج قیمت شیاومی Mi 4s و سامسونگ Tu8000 و Nano86 و Nano80 پیشنهاد میشن
اگر قصد شما تماشای فیلم هست Tu8000 بهترین انتخاب هست
پیروز باشید
با بودجه ای حدود 25 میلیون چه پیشنهادی دارین..البته بین سه برنده ال جی سونی وسامسونگ و اینکه فیلم رو از اینترنت میخوام ببینم و بازی هم نمیخوام بکنم
و البته طول عمرش برام مهمه چون دوست دارم وسایلم سالیان دراز بمونن برام
سلام و احترام
در این رینج قیمتی به شما Q70R سامسونگ پیشنهاد میشه که بازخورد های مثبت اون از دیگر مدل های رقیب از سایر برند ها بیشتر بوده و بسیار هم باکیفیت و پیشرفته هست
عمر مفید و کیفیت ساخت دستگاه نیز تا الان بسیار عالی بوده و جزو بهترین ها هست
پیروز باشید
خیلی ممنون بابت پاسخگویی
سلام و وقت بخیر من با برسی قیمت های سایت و مدل های 2019، 2020 نیاز به تجربه فروشگاه دارم و میخواستم بدانم تا مبلغ 40 میلیون بهترین بازار در برند سونی چی هست؟
تلویزیون زمان زیادی روشن است.
در سایز 55 اینج
پشتیبانی از 4k واقعی
ممنون میشوم من را راهنمایی کنید.
سلام و احترام
این رینج قیمتی فعلا بهترین تلویزیون میشه X9500G سونی و تازگیا هم X9500H قرار هست موجود بشه و پیشنهاد میشه از سامسونگ هم Q80R و Q80T بشدت توصیه میشن حتی بیشتر از مدل های سونی
پیروز باشید
ممنونم از راهنمایی شما.
ولی سوالی که هست من از خیلی افراد که سوال میکنم و خودم برسی کرده ام سامسونگ خیلی تصاویر را مصنوعی میکند و از حالت واقعی خود شارپ تر نمایش میدهد آیا از نظر شما هم همین گونه است یا سامسونگ / سونی در تلویزیون هایش هم مثل گوشی هایش مدل اقتصادی و لوکس دارد اگر دارد امکان دارد سری های لوکس را نمادش را بهم بگید لطفا؟
سلام و احترام
سری های لوکس خاصی نیستن ولی سامسونگ ها سری های کوانتومی بالای سری 7 8 و سونی های کلاس X بالای 9000 و سری مستر فوقالعادهی Z از لوکس های این برند ها به حساب میان و تصاویر اون ها حرف نداره هم اشباع میشه تنضمیش کرد و هم فوق العاده طبیعی چراکه پوشش رنگی و استاندارد های پخش اون ها بسیار کامل و بینقص هست
پیروز باشید
با سلام به شما و تشکر از پاسخ دهی دقیقتون توضیحاتی که داده بودید هر برند تخصص اصلی خودش رو گذاشته رو یه بخش یا بهتر بگم این که یک برند به معنای واقعی برتر وجود نداره و همین باعث گیجی میشه
در میان رده تلویزیون سامسونگ بهتره یا ال جی با کیفیت ۴k و در اندازه های ۴۳ یا۴۹ با توجه به کارایی و کیفیت روشنایی و عمر مفید؟
در مدل هایی مانند سری RU یا سری UM
سلام و احترام
بله دقیقا همینطوره و این مورد هم بستگی داره به سلیقهی شما اما مدل های میان ردهی الجی نمایشگر های 4K واقعی استفاده نمیکنن و همین باعث میشه تا کمی رقابت غیر عادلانه بشه که آرایش پیکسلی ٌWRGB این مدل ها مسبب اون هست به همین سبب مدل های سامسونگ بیشتر توصیه میشن
پیروز باشید
سامسونگ ru 7100 43 سامسونگ اصلیه یا ساخت شرکت سام سرویس؟ بعد نظرتون راجب lg 43lj52100gl چیه؟
سلام و احترام
این مدل اصلی هست و برای نمایندگی داخلی نیست
مدل های پایین رده الجی زیاد پیشنهاد نمیشن مدل Lj52100Gl خیلی پایینرده تر از سری 7 سامسونگ Ru7100 محسوب میشه
پیروز باشید
با سلام خدمت شما و سایت خوبتون میخواستم بدونم با بودجه ۷.۵ میلیون چه مارکی بخرم بهتر باشه از لحاظ عمر و کیفیت ممنون
سلام و احترام
با این بودجه کمی قبل تر گزینههای بهتری بود اما واقعا ناراحتم که الان باید یگم متاسفانه خیلی انتخاب های شاخی ندارید
بهترین و مطمئن ترین انتخاب شما میتونه Ru7100 سایز 43اینچ باشه ولی هایسنس هم هست A5700 یا B7100 که در سایز 49-50 اینچ ارزونتر از 43اینچ سامسونگ هم هستن و تلویزیون های نسبتا باکیفیتی هم هستن اما به عمر مفیدشون نمیشه اطمینانی داشت و کیفیت ساختشون کمی ضعیفتر از برند های مطرح هست
پیروز باشید
سلام و خسته نباشید من میخواستم تلویزیون 55 اینچ بگیرم میخواستم بپرسم آیا دو مدل سامسونگ tu 8000 , tu7100 چطوری هستش و تو این نرخ قیمت مدل دیگه ای که کیفت بهتر داشته باشه و عمر بیشتر چه مدلی پیشنهاد میکنید ممنون
سلام و احترام
سامسونگ Tu8000 گزینهی خوبی هست اما شما ابتدا بگید عمدهی مصرف و استفاده شما جی هست و اینکه در روز بیشتر تلویزیون میبینید یا شب ؟
سلام خسته نباشد…من میخواستم سامسونگ Q80R بگیرم ولی از چند تعمیر کار تلویزیون سوال کردم گفتند سامسونگ خرابی زیاد داره و سونی x9500G بگیر آیا درسته سامسونگ عمرش کمه؟
سلام و احترام خیر مدل های پایین ردهی سامسونگ هم حالا بر اساس تجربهی چندسالهی کاری ما خرابی آنچنانی نداشتن و همش هم دلیل داره که خوب کاربر خوب مراقبت نمیکنه و همچنین مدل های بالارده ای مثل Q80R دیگه بهترین و تکامل یافته ترین تکنولوژی ها رو هم دارن این مدل میتونست از X9500G بهتر باشه اما خب شاهد موجودی این تلویزیون در بازار داخلی نیستیم و بعضی دلال ها تک و توک وارد میکنن به قیمت خیلی بالاتر از ارزش محصول میفروشن که خب در این صورت خیلی ارزش خرید X9500G بالاتر میره شما با X9500G باکیفیت ترین… Read more »
سلام خسته نباشید. بهترین تلویزیون های موجود که کاملا مناسب Ps5 (البته میدونم هنوز عرضه نشده) باشه چیه؟ میخوام روان،باکیفیت و بادوام برای چند ساعت بازی بی وقفه در طول روزها باشه. قیمتش واسم مهم نیست فقط میخوام یه چیزی باشه که بترکونه. 55 اینچ باشه. لطفا فقط بهترینِ ال جی، سامسونگ و سونی رو بگین و نهایتا از بین سه مورد هم یکی رو پیشنهاد کنین سردرگم نشم.ممنون
سلام و احترام در حال حاضر تلویزیون هایی که پوشش 100 درصدی از ولی 5 رو داشته باشن بسیار کم یافت میشن چرا که این کنسول از استاندارد های بسیاری بهرهمیبره و همینطور سری ایکس در مطلب پلی5 بنده پیشنهاداتی رو نوشتم و روی ویدیوی اون کار میکنم اما اینجاهم لازمه عنوانش کنم تلویزیون های متناسب برای پلی استیشن ۵ چند دسته هستند و با توجه به اطلاعات و تجربه های که از کنسول های نسل گذشته بدست آوردیم معیار های یک تلویزیون ایدهآل برای کنسول و تجربهی بینقص گیمینگ کاملا مشخص هستند و بر اساس ارزیابی این معیار ها… Read more »
ممنون از پاسختون.پس صبر کنم cx بیاد بهتره😉
خواهش میکنم
سلام و خسته نباشید
آخر تلویزیونی برای گیم در سایز 43 اینچ Ru7100 بهتر است یا um7340؟
کدام رفرش ریت بالاتری دارن و تو بازی های آنلاین و خیلی روون هستند و لگ ندارند؟
آیا تلویزیون Ru7100 از hdr و رنگ های روشنتری نسبت به um7340 برخورداره؟
سلام و احترام ببینید مدل Um7340 تلویزیون کاملتری محسوب میشه ولی برای محتوای پخش فیلم مانند یا بازی های داستانی به خصوص در شب عملکرد Ru7100 بهتر هست اما اگر در روز و یا حتی شب لامپ روشن بازی میکنید و همه نوع محتوایی هم تماشا میکنید به طور کلی Um7340 ریسپانس تایم سریعتری داره، رفرش ریت بالاتری داره خیر مدل Um7340 روشن تر هست و جزییات HDR کمی روشنتری به شما میده، دقت رنگ بالاتری داره و تنضیمات بیشتری در اختیارتون مگذاره اما مدل Ru7100 و Tu7000 مدل های هستند که بسیار بسیار کمتر گذارش خرابی بکلایت پنلشون نسبت… Read more »
ببخشید من این یه جمله م جا موند نتونستم ادیت کنم
اگر تا سقف 20 تومن 55 اینچ، خودتون به جز اینها که گفتم مدلی مد نظرتون هست بگید
ممنون
سلام خسته نباشید می خواستم تلویزیون بگیرم و کامنت ها رو خوندم ولی هنوز مردد هستم بینشون بین برند های سونی، الجی و سامسونگ شاید به ترتیب اولویت ها: روزمره، فیلم، فوتبال، مستند و در آخر هم گیم باشه کیفیت تصویر و وضوح اون هم مهمه، یه جوری باشه نور تو تصویر می افته به خوبی تصویر قابل دیدن باشه و مشکلی نداشته باشه از مدل سونی خب X9500 رو میشه گفت کاملا تایید کردین ولی احتمالا بودجه اون رو ندارم (اگه بودجه ش باشه در رنج قیمت اون حتما پیشنهاد همینه؟) بودجه تا سقف 20 تومن سونی مدل X9000… Read more »
سلام و احترام در حال حاضر شفاف ترین و روشن ترین تصویر رو در تلویزیون های LED سونی X9500 داره که خب بله در بازهی قیمتی خودش هنوز سرتر از بقیه هست تا سری های 2020 بررسی شن مدل های SM بسیار ارزشمندن بخصوص اینکه نهایت استاندارد های تصویر و اتصالات و پورت ها در اون ها به کار گرفته شده مانند HDMI 2.1 و ALLM و HGIG و eARC و رفرش ریت های متغیر و … یعنی مدل SM9000 و اگر هنوز موجود باشه بهترین پنل IPS فعلی یعنی SM9500 که قیمت مقبولی هم دارن و کیفیتشونم بسیار عالیه… Read more »
سلام خسته نباشد ممنون از سایت عالیتون. پیشنهاد شما در 3 برند ال جی ، سامسونگ و سونی سایز 55 اینچ تا رنج قیمت 25 ملیون چی هستش؟ پیشترین استفاده هم فیلم دیدن هست . مدل های ال جی که دوست داشتم مثلا B9. C8. C9 سامسونگ سونی زیاد اطلاعاتی ندارم. ممنون میشم کمک کنید
سلام و احترام عذرخواهی میکنم بابت تاخیر در پاسخگویی اگر تلویزیونی میخواید که شفاف ترین و بهترین تصویر رو به شما و در ازاش عم مفید بالایی هم داشته باشه انتخاب فوق العاده ای هم میتونه باشه X9500G سونی هست که رقیبی از نظر تصویر و به خصوص تماشای فیلم نداره و پیشنهاد میشه اگر قصد تهیه این مدل خاص رو دارید سریعتر اقدام کنید که روی نردبون افزایش قیمت هست مدل های بعدی Sm9000 الجی و Q70R سامسونگ هستن که بازده تصویری X9500G سونی رو ندارن و انتخاب های بعدی شما میتونن باشن، طرف اولد نرید که مشکل نوری… Read more »
سلام خسته نباشید من میخوام یه ۵۵ اینچ بگیرم و موضوعیام که هست بیشتر استفادم سینماییه و واسه فیلم دیدن کیفیت صدا حتی از کیفیت تصویر هم خیلی برام مهم تر هست صدای بلند و واضح میخوام با بیس و… درکل یه صدای لایو و هیجانی از اونطرف کیفیت تصویری میخوام که از نظر ترکیب و رنگ و شفافیت و مهم تر از همه اینکه وقتی نور داخل نلویزیون میفته تغیری در کیفیت نداشته باشم و تصوییرم واضح و یجورایی بقول خودمون طبیعی باشه دنبال یه طراحی فوق العاده تک و خاصم هستم چون خودمونیم الان اکثر تلویزیون ها اگه… Read more »
سلامی دوباره ببینید قبل تر گفتم X9500G باکیفیت ترین تلویزیون این رینج قیمتی محسوب میشه اگر شما صدا و طراحی براتون ارجهیت داره Sm9500 الجی میتونه به شدت شما رو راضی نگه داره و عالی هست و رفلکس نوری بسیار خوبی هم داره به علاوه اینکه تلویزیون Sm9500 نسل بعدی اتصالات رو شامل میشه و بعد تر هیچ مشکلی نخواهید داشت بابت استفاده از دیوایس های جدید مثل HDMI2.1 و eARC صوتی و رفرش ریت های متغیر و کاهش تاخیر ورودی خودکار و … اما تصویر و پرفورمنس تماشای فیلم اگر براتون ارجهیت داره X9500G باز هم میگم بی رقیب… Read more »
سلام و درود و تشکر بابت مطالب بسیارمفیدی که ارائه دادید. من قصد خرید تلویزیون دارم و ممنون میشم راهنماییم کنید: میزان بودجه: 16 تا 20 میلیون. میزان استفاده در روز: 12 تا 14 ساعت تماشای برنامه و فیلم و سریال با فیلیمو ( بدون گیم). گزینه های انتخابی خودم سونی X 8000 G و X 8500 G هست. این رو اضافه کنم که از برند سامسونگ خاطره خوشی ندارم، پنلش در سال دوم 2 تا لکه سیاه گرفت و بیشتر و بیشتر شد. در مورد ال جی هم از دوستان این مشکل رو شنیدم به همین خاطر بیشتر به… Read more »
سلام و احترام عذر خواهی میکنم بابت تاخیر در پاسخگویی شما احتمالا مدل های میان رده و پایینرده سامسونگ و ال جی رو دیدید که بکلایت های ساده Edge داشتن یعنی دقیقا همین بکلایتی که سونی های مذکور شما دارن در این رینج قیمت بهترین تلویزیونی که شما میتونید تهیه کنید به جرعت Q70R سامسونگ و بعد Sm9000 ال جی که هردو بکلایت فوق پیشرفته FALD دارن و تلویزیون بالارده هستن و شاید یک دونه فیدبک مشکل از اونا شنیده نشده و کیفیت تصویر و ساخت و امکانات این دو شاید در حد چند برابری تلویزیون های سونی مذکور باشه… Read more »
سلام
خسته نباشید
تلویزیون 49 تا 55 اینچی میخوام که فن آوری کیفیت تصویر 4k رو داشته باشه قیمتش هم تا 12 میلیون باشه مشکلی نیست
کدوم برند از لحاظ کیفیت بهتره و همچنین فن آوری OLED داشته باشه
برند lg _Samsung _Sony
پیشنهاد بدین ممنون میشم
سلام دوست عزیز اول دو نکته مهم : 1- تمام تلویزیون های استاندارد امروزی 4K هستن پس FHD در هیچ پیشنهادی به جر مدل های ارزون 32اینچی نیست 2- تلویزیون های پنل OLED تکنولوژی بسیار پیشرفته ای رو مجهز هستند و سایز 55 هم فعلا پایینتر نیومدن به جز CX 2020 که هنوز هم نیومده و بسیار هم گران هستند برای مثال مدل 49اینچی CX جدید حدود 25 میلیون هزینه در کمترین حالت خواهد داشت ارزونترین اولد هم 55B7 هست که 19 میلیون قیمت داره شما برای اینکه بهترین انتخاب رو داشته باشید لازمه که بفرمایید عمدهی استفاده شما از… Read more »
سلام با بودجه ی۱۰ملیون چی بگیریم استاد بازار خیلی گیج کنندست از لحاظ دوام کیفیت ممنون
سلام و احترام
این رینج قیمت خیلی کلی میشه اگر پیشنهادی بشه پس؛
لطفا بفریمایید سایز مد نظرتون چه سایزی هست (پیشنهادی این رینح 49اینچ)
و اینکه عمدهی استفاده شما و اولویت هاتون چیه ؟ گیم (رایانه قدرتمند – کسنول بازی PS4/4 Pro – Xbox One S/X) – فیلم – عموم محتوای پخش شبکه ها ـ بیشتر شب – بیشتر روز و …
درود بر شما من مسحور پاسخگویی بسیار عالی شما شدم و امیدوارم اینگونه رفتارها در این کشور باب بشه تا افراد جایگاه واقعی خودشون رو پیدا کنن. در مورد خرید تلوزیون تحقیق میکردم که با محتوای شما برخورد کردم و به این نتیجه رسیدم که هرچی بیشتر تحقیق میکنم ، دارم سردرگم تر میشم. استفاده های من از تلوزیون : دیدن فیلم در روز و شب ، دیدن فوتبال و ورزشی ها ، نشنال جئوگرافی ، وصل شدن دستگاهها از راه دور (مثلا کانکت لبتاب با وای فای به تلوزیون ، تماشای یوتوب ، نماوا و… ، ) ،… Read more »
سلام و احترام خواهش میکنم دوست عزیز نظر لطف شماس 1 – دیدن فیلم (نبود تیک و لگ و روونی پخش محتوای 24p بدون لرزش یا Judder) در شب (کنتراست بالا، یکنواختی مشکی، بکلایت تمام آرایه با حداکثر دقت نوری نتیجش نشت نوری بشدت کم و مشکی بشدت قوی و تصویر زنده) و در روز (رفلکس پنل با تلق مدرن که کم ترین بازتاب نور رو داشته باشه و بیشترین جذب نور اضافی – حداکثر روشنایی بالایی داشته باشه بالای 700نیت و میتونه HDR و رنگ های خوبی هم داشته باشه). (فیلم ها اکثرا 1080p هستن یا 4K که لزوم… Read more »
سایز مورد نظرم ۶۵ اینچ هست و بحث بازی رو صرف نظر میکنیم پس.
نظرتون رو در مورد سامسونگ 65q80t که QLED هست هم دوست دارم بدونم ؟
و مقایسه اون با x9500g و x9500h ?
به نظرتون A8G و A9G هم مناسب شرایط من هست.
پایدار باشید
سامسونگ Q80T هم انتخاب فوقالعاده ای میتونه باشه ولی خب تایم موجود شدنش معلوم نیس و همینطور قیمت اون و اینکه طبق تجربه موجودی سری 8 های کوانتومی سامسونگ رو به سختی شاهد هستیم به طوری که هیچ تضمینی بر موجود شدن این مدل در بازار داخلی نیست تقریبا میشه گفت X9500H نسخهی کامل شده تر و بی نقص تر X9500G هست که به زودی هم ممکنه موجود بشه و قطعا میتونه ارزشش رو داشته باشه البته بیشتر در خصوص امکانات جانبی و تکمیل شدن پورت ها وایلا در خصوص تصویر نمیتونه اختلاف زیادی داشته و در بهترین شرایط میتونه… Read more »
روونی پلتفرم
پشتیبانی نرم افزاری
فراوانی اپلیکیشن
زیبایی و ساخت و طراحی تلوزیون رو هم در کنار کیفیت تصویر میپسندم ، ولی کیفیت تصویر ارجحیت داره.
در این صورت اگر که استفادهی شما از تلویزیون همونطور که گفته شد بیشتر از روی6 ساعت هست بهترین تلویزیونی که میشه در بازار یافت کرد در حال حاضر X9500G سونی هست که بسیار روون شده رابط کاربریش نسبت به نسل قبل با رم بیشتر و چیپست قویتر و نسخهی جدید اندروید همچنین پشتیبانی نرم افزاری فوقالعاده ای داره به همراه فراوونی اپلیکیشن ها که در این خصوص بی رقیب هست و شما به دیتابیسی از ارزشمند ترین برنامه ها دسترسی خواهید داشت رای مثال پخش کننده و مدیریت فایل بسیار قدرتمند Kodi که به جرعت به تنهایی پشخ کنندهای… Read more »
عاقبتت بخیر عزیز
و سوال آخر ، بین 65Q80T و x9500g&h باتوجه به شرایط من ، کدوم رو پیشنهاد میدید؟
طبق بررسی ها و مشخصاتی که تا الان در دست هست سامسونگ Q80T میتونه گزینهی همه فن حریفی باشه و کمی مجهز تر از X9500H اما هردو بسیار نزدیک هستن به هم
بهتره که صبر کنید برای این دو مدل با بررسی دقیق تر اطلاعات دقیقتری هم بشه دربارشون داد به خصوص اینکه دقت نمایشگر ها از فواصل و نزدیک باید چک و بررسی بشن حتما و نظر دقیق تری بشه داد
به محض اینکه این مدل ها موجود بشن همینجا خیلی کاملتر بهشون میپردازیم
پیروز باشید
با سلام ووقت به خیر خدمت استاد عزیز وگرامی ببخشید بنده چندباری مزاحم وقتتون شدم والان هم برای تصمیم گیری نهایی مزاحم شدم راستش روبخاید با توضیحاتی که ارائه دادید خیلی دلم میخاد سامسونگ کیو 70 بخرم ولی با این اوضاع گرانی دلار و…… هم بودجه م نمیرسه وهم زورم میاد که 18 تومن هزینه کنم رای یه تلویزیون حال سوالم اینه البته به ناچار تنها گزینه ای که میتونم تهیه کنم ال جی اس ام 9000 هستش البته انهم با هزار بدبختی ، میشه بفرمایید هم قیمت این ال جی در سونی که کمی کمی با سامسونگ کیو 70… Read more »
سلام و احترام خواهش میکنم راحت باشید 1- سامسونگ Q70R تلویزیون فوقالعاده ای هست اما خوب انتخاب های دیگه ای هم میتونید داشته باشید اگر که نمیخواید زیاد هزینه کنید متاسفانه تلویزیون سونی که قیمتش پایینتر باشه X8500رو فقط داریم که خب حتی Sm9000 هم یک سرو گردن بالاتر از اون هست با بکلایت و صدا و روشنایی و طراحی و کیفیت ساخت و تصویر بهتر و حتی ارزونتر و اینکه شما نمیتونید با این بودجه سراغ X9500G پرچمدار هم برید 2- روشنایی Sm9000 عالیه و تلق ضد رفلکس پنل بالارده ای هم داره به علاوهی زاویه دید عالی –… Read more »
بسیار بسیار ممنونم با توضیحات کامل وجامعتون شک وتردید بنده رو برطرف کردید حال با این اوصاف نظر شما بیشتر روی ال جی هست یا سامسونگ مدل 2016 در ضمن 60هرتز در تصاویر سریع مشکلی نداره وروان هست یانه ، والان در ممتازکالا هر دواین مدلها موجود هستنوبنده با کدام یک از عزیزان صحبت کنم وسفارش بدم با زهم ممنونم که سریع پاسخ میدید
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفس ببینید توجه داشته باشید که 60هرتز حداکثر فریم ریت و روون بودن یک محتوای سریع امروزی محسوب میشه و ما عملا شاهد هیچ محتوای پخشی نیستیم که Native 120hz باشه و اگر هم باشه باز نمایشگر های ما چون HDMI 2.1 نیستن در رزولوشن 1080P اون رو 120هرتز میتونن نمایش بدن مثل ورودی های گیمینگ کامپیوتر با یک گرافیک قوی وایلا 4K@60hz که مهم ترین هست همشون 4K@60hz هستند البته پنل نمایشگر Ks9500 از نوع 120hz هست اما چیپ اون این ورودی رو نمیشناسه و واقعا هم زیاد مهم نیست این مدل بسیار بالارده و… Read more »
بسیار بسیار ممنونم واقعا آدم لذت میبره ازین همه لطف ومحبت جنابعالی وراهنمایی بی دریغ وبی منت
فقط شرمنده یه سوال برام پیش اومد full array diamming با edge چه تفاوتی داره و تاثیرشون در کیفیت تصویر تلویزیون چی هست
خواهش میکنم آقای حسین زاده لطفا بیش از این شرمنده نکنید سوال خیلی خوبی پرسیدید که میتونه سوالِ ذهن خیلی ها هم باشه که سعی میکنم کامل توضیحش بدم؛ ببینید این دو به بکلایت نمایشگر یعنی اصلی ترین منبع نوری نمایشگر های LCD/LED برمیگردن که وظیف دارن تا صفحهی کریستالی نمایشگر شما رو روشن کنند تلویزیون های LCD قدیم بکلایت CCFL داشتند و دیگه منقضی شده و تلویزیون های LED جدید چه پنل VA چه پنل IPS همان نمایشگر کریستالی LCD رو دارند اما با بکلایتی کاملا ممتفاوت تحت نام LED که نور رو به این صفحه تغذیه میکنه حالا… Read more »
سلام.خسته نباشید.به نظرتون بین سونی x9500g و a8 کدام بهتر است.در ضمن به نظرتون تلویزیون سونی oled میسوزه
سلام و احترام از نظر تکنولوژی نمایشگر A8G تلویزیون بالارده تری هست نسبت به X9500G که تکنولوژی نمایشگ های LED رو استفاده میکنه و همچنین طراحی لوکس تر و بسیار نازکتری هم داره اما در واقع X9500G تلویزیون بالارده تری نسبت به A8G در صورت کلی محسوب میشه … سونی X9500G جدیدترین و قدرتمند ترین چیپ تصویر سونی رو استفاده میکنه فقط برای پرچمدار های سونی هست و به استثنا اولین سری از کلاس X ها رو شاهد هستیم که از این چیپ یعنی X1 Ultimate بهرهمند هست همچنین پلتفرم این سیستم ورژن کاملا بهینه شدهی Android هستش با چیپ… Read more »
خیلی ممنونم لطف کردید .فقط اینکه عالی ترین تلویزیون سونی از همه لحاظ تا رنج 30 میلیون چه پیشنهادی میدین؟
خواهش میکنم
در حال حاضر بهترین تلویزیون سونی که میتوانید تهیه کنید با اختلاف X9500G هست که تصویر متفاوتی با سایر مدل ها و حتی رقیب های در اختیار شما میگذارد این مدل بالارده ترین تلویزیون LED 4K هست که تا به حال تولید شده در سری X ها که برتری های بسیاری هم به انواع رقیب های اولد خودش داره
پیروز باشید
ایا X9500G سونی نسبت به مدل های Q80R وQ90R سامسونگ بهتر است؟
میتونم تضمین بدم که شفافیت و زنده بودن تصویر سونی X9500G از مدل های Q80R و Q90R هم بیشتر هست اما در باقی موارد خیر این تلویزیون های سامسونگ موارد بسیاری رو در خصوص استاندارد های حداکثری رعایت کردند و سونی X9500G فقط میتونه در زنده بودن و شفافیت پنل اون ها رو شکست بده آنهم بسیار نزدیک و مهمتر اینکه X9500G نسبت به این دو مدل صرفهی قیمتی بسیار بیشتری داره و شما دارید سونی برمیدارید به شخصه میتونم حتی بگم که سونی X9500G میتونه تلویزیون بهتر و ارزشمند تری حتی نسبت به Q80R باشه ولی در خصوص Q90R… Read more »
سلام به نظر شما برای مبلغ ۱۰ میلیون الان سامسونگ و الجی چه تلویزیون هایی دارن که خوب باشن حداقل اینج ۴۹
سلام و احترام
دوست عزیزی قبل از شما جنین سوالی داشتن و بر اساس تجربهی مدل هایی که داشتیم در این رینج قیمتی تلویزیون ال جی SK8000 سایز 49 بی رقیب هست از نظر استاندارد هایی که در این مدل به کار گرفته شده و کیفیت نهایی اون
پیروز باشید
ممنون از پاسخگوبی اتون….بین این تلویزیونی که فرمودید با تلویزیون nu7900 سامسونگ کدام بهترن فارغ از قیمت…..
خواهش میکنم … ببینید اگر شما تلویزیون رو برای تماشای فیلم های سینمایی و همدتا در تاریکی شب میخواید تلویزیون سامسونگ که مجهز به پنل VA هست کنتراست بسیار بالایی داره و به راحتی از پس نمایش در محیط های کاملا تاریک و محتوای تیره برمیاد اما شاید پرفورمنس پخش Sk8000 در خصوص فیلم در تاریکی مطلق شب به واسطهی کنتراست کمتر نمایشگر IPS اونطور نباشه و این تنها برتری Nu7900 هست ال جی SK8000 پلتفرم هوشمند WebOS رو داره که بهترین و ساده ترین و در عین حال پر امکانات ترین سیستم عامل تلویزیون های هوشمند هست … در… Read more »
ممنون میشم اگر به سوالاتم پاسخ بدید
۱_نظرتون راجع به تلویزیون ru7300 و 7100سامسونگ چیه؟
۲_این دومدل بهترن یا sk8000 الجی؟
۳_کنترل هوشمند هم دارن ؟
سلام و احترام 1- تلویزیون های سامسونگ Ru7100 (تخت) و Ru7300 (منحنی) تقریبا میشه گفت بهترین تلویزوین های پنل VA رینج قیمت متوسط بازار هستند در سایز های 59-55 2- از نظر کنتراست و یکنواختی مشکی مدل های سامسونگ بهتر هستند اما در باقی مشخصات ال جی Sk8000 تلویزیون هوشمند تر – باکیفیت تر – پر امکانات تر – خوش صدا تر و زیباتری هست 3- Sk8000 ریموت هوشمند ال جی رو همراهش داره اما Ru های سری 7100-7300 ریموت هوشمند سامسونگ رو همراه خودشون ندارن اما پشتیبانی میکنند در کل باید اول سایز و قیمت مد نظرتون رو عنوان… Read more »
سلام مرسی از پاسخگوییتون
خواهش میکنم
یه چیز دیگه هم که میخاستم بدونم اینه ک از کجا بفهمیم محصولی مونتاژ ایرانه یا خود اون شرکت های خارجی؟اخه من متوجه شدم گویا nu7900مونتاژ ایرانه درسته؟؟؟اینم تو مشخصاتش ندیدم تو نظرات خوندم .درسته یا خیر؟
ساده ترین راهش اینه که اسم مدل رو گوگل سرچ کنید اگر فقط نمایندگی ایران بالا اومد منتاژ ایران هست و اگر مدل های زبان خارجی با سایت هاای نقد و بررسی و فروشگاهیی خارجی اون هم بالا اومدن در کنار سایت مرجع میدونید اون مدل جهانیه
مهمترین تفاوت اونها این هست که مدل هایی که جهانی نباشن استاندارد های اون کشور رو دارن و در ایران این استاندارد ها متاسفانه فقط کیفیت ضعیف اسمبل و منتاژش برای مشتری هست
پیروز باشید
با عرض سلام و خسته نباشید بابت سایت خیلی خفنتون 🙂 چند روزی هست قصد خرید تلوزیون دارم بودجه ای که در نظر گرفتم 8-10 هست چندتا سئوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید. 1-قبل از اینکه سایت شما رو پیدا کنم داشتم دیوار رو نگاه میکردم که سونی بخرم چون با این پول نو که نمیشه خرید…مورد های خوبی پیدا کردم تو همین رنج 8-10 حالا شما خرید دسته دو رو پیشنهاد میدید یا نه کلا ؟ با توجه به اینکه کیفیت ساخت سونی بالا هست…منظورم اینه حتی ریسک خرید دسته دوش هم پایین تر هست نسبت به برندهای دیگه.… Read more »
سلام و احترام دوست عزیز 1- ببینید اصلا اینطور نیست که به برند نگاه کنید این مطلب سعی شده کامل توضیح بده اما باز هم همهچیز رو در بر نمیگیره؛ سونی در خصوص محصولات بالارده و پرچمدار های خودش واقعا غولیه و نمیشه براش رقیب دندون تیزی واقعا پیدا کرد حتی غول های سامسونگ و ال جی و پاناسونیک رو این شیر پیر از پا درمیاره اما در خصوص محصولات میانرده و پایینردهی سونی شاهد یک افت کیفی بشدت واضحی چه در تصویر چه در کارایی چه در پشتیبانی و چه اصلا کیفیت ساخت هستیم درحالی قیمت باز هم بالایی… Read more »
واقعا با این حجم از نمدونم چی بزارم اسمشو (دلسوزی-مسئولیت پذیری-حرفه ای بودن) نمدونم چی بگم فقط واقعا نارحتم که سایت هایی مثل دیجیکالا قیافه آدمای خوبو به خودشون میگیرن…کاش میشد که جای شما و اونا عوض شه.راستی اینو گفتم یه سئوالی یادم اومد…سایت شما فروشگاه نداره ؟ یا داشته ؟ چون یجا دیدم جواب یه نفری رو داده بودید که برای خرید میشه از همین سایت خودتون (ممتاز کالا) میشه خرید کرد…ولی من گشتم چیزی پیدا نکردم! 1-راهنماییتون خیلی کامل بود و انصافا حرفی برای گفتن نمیمونه ولی یه نکته ای رو باید بگم دور بر من خیلیا از… Read more »
خواهش میکنم دوست عزیز نظر لطف شما هستش ممنونم از توجه شما که متوجه میشید و با ارزشتون، روحیه به ما هم میدید … و اینکه برای بنده وظیفس بله چطور شما متوجهش نشدید در خیلی از محصولات پر فروش حتی لینک اول هستیم … مانند تلویزیون سونی X9500g و در صفحهی هر محصول هم سوالات بدون تعصب روی برندی سعی شده صادقانه و کامل داده بشه … لینک فروشگاه بسیار مشخص هست https://momtazkala.org/ یه کم کار داره و جوون تریم از سایت های دیگه 🙂 اما خیالتون راحت باشه بابت خرید تسویه درب منزل هم هستن همهی ارسال ها… Read more »
واقعا احساس آلیس در سرزمین عجایب رو دارم! فقط خلاصه بگم نابودم کردی تو 2 تا پیام ! 1-واقعا ناراحت شدم سایت شما مدل SK8000 رو موجود نداشت الان انقدر جوگیر شدم که دوس دارم 10 تومن رو به حسابتون فقط به خاطر همین 2 تا پیام بریزم و هیچ کالایی تحویل نگیرم😂🤦♂️ یعنی کل بازاریاب های دنیا باید بیان پیش شما درس یاد بگیرن از 2 تا کامنت 10 تومن پول نقد کردی فقط حیف که تو سایت موجود نیس.نکته جالبش اینه این مدل رو سرچ زدم تو اولین سایتی که پیدا کردم قیمتش حتی 1 هزارتومن هم از… Read more »
خواهش میکنم دوست من این حرفا چیه من و شما فرقی نداریم من اینجا 4تا امکان دستمه وظیفم میدونم تمامش رو در اختیار بقیه بذارم امیدوارم نظری که لهش رسیدیم نظر شما هم باشه و شما که راحت هستید منم راحت تر هستم 1- ما خودمون بله پیگیری نداشتیم اما خودم پیگیر شدم 9.800 داریم + ضمانت + هزینهی ارسال و تحویل درب منزل شما درمیاد 10200 قیمت و موجودی امروز خودمون هم هست با شماره تماس فروشگاه امیدی هماهنگ باشید اگر که میخواید مشتری خود ما باشید که راحت تر هم در خدمت شما باشیم یه گروه تلگرامی کوچیک… Read more »
با سلام و خدا قوت خدمت شما دوست عزیز و مهربان تشکر و قدردانی میکنم از شما که اینقدر با حوصله و دقیق سوالات کاربران رو پاسخ میدهید خدا خیرتان دهد تقریبا یک هفته ای هست که به دنبال خرید تلوزیون هستم و با مطالب زیاد و گیج کننده ای رو به رو شدم در بازار که گشت میزدم فروشندگان برند های قیمت مناسب تی سی ال – هایسنس -جی پلاس- ایکس ویژن رو معرفی میکردن اما وقتی در اینترنت نظرات کاربران رو میخونم میبینم این برندها اصلا راضی کننده نیستن و بعد از مدتی دوباره باید برای تلوزیون هزینه… Read more »
سلام و وقت به خیر خدممت شما عزیز گرامی عید شما هم مبارک باشه و طاعات و عباداتتون هم انشا… مورد قبول حق اول اینکه بنده رو ببخشید این چندروز فرصت پاسخگویی پیدا نکردم و اینکه خواهش میکنم دوست عزیز نظر لطف شماس ببینید برند های مطرح بیشتر به واسطهی تکنولوژی هایی که در دست دارند و محصولاتی را روانهی بازار کرده اند که تعادل را بر هم زده بیشتر دیده شده اند و تقریبا هیچ معیاری وجود نداره که بگیم برند مطرح به خصوص سامسونگ و ال جی که باز ال جی ساده تر از سامسونگ عمل میکنه …… Read more »
با سلام و خسته نباشید
ممنون بابت اطلاعات جامعی که قرار می دید
خواستم بپرسم در رنج هزینه 15 م که میخوام تی وی 55 اینچ بخرم..کدوم مدل سامسونگ یا پاناسونیک بهتره از لحاظ کیفیت و وضوح تصویر و گیمینیگ و تماشای فیلم؟
با تشکر
سلام و احترام ببینید پاناسونیک رو که قیدش رو بزنید سامسونگ مدل هایی از سری ۷ و Ru هستند تا ۱۱ الی ۱۲ تومن اما اگر دنبال تلویزیون فوقالعاده هستید کمی باید بیشتر هزینه کنید مدل استثنایی 55KS9500 سری ۹ پرچمدار سامسونگ که نماد کیفیت تصویر و طراحی این برند هم هست موجوده به صورت بسیار محدود اونم با قیمت استثنایی ۱۷تومن اما مدل ۲۰۱۹ هم Q60R هست که ۱۷ تومن هست این مدل هم اما قابل مقایسه نیست با KS9500 و همچنین Q70R رو داریم که ۱۹ تومن هست و بهترین مدلی هم از سامسونگ هست که موجوده پیروز… Read more »
سلام مطالب رو که بالا خوندم برای ورزش وبه خصوص فوتبال بیشتر تلویزیون ال جی پیشنهاد شده بود تا سامسونگ وسونی ، در حالیکه شمار برای ورزش وفیلم سامسونگ کیو70 رو پیشنهاد دادید آیا واقعا ال جی اس ام 9000برای ورزش وفیلم مناسب نیست واز مدلهای sk8000, sm8100پایین تره ، وآیا در محیط های تاریک sm9000 ضعفهای مدلهای 2016 و2017 ال جی رو همچنان داره مانند نشت نور و عدم سیاهی تصویر وکنتراست پایین ، در حالیکه در مطالب زیادی خوندم که در sm9000تا حد زیادی این مشکلات برطرف شده وحتی سیاهی نزدیک به اولد رسیده وآیا سیاهی sm9000 خیلی… Read more »
سلام و احترام ببینید ورزش و اسپورت معیار هایی داره که زاویه دید و سرعت پاسخدهی نمایشگر جزو اصلی ترین اون ها هست که خب ال جی ها بسیار خوب هستند به خصوص نمونه های اولد که در این دو معیار به علاوهی کنتراست بی نظیر هستند و این از دلایل برتری دادن ما محسوب میشه وایلا تلویزیون سامسونگ Q70R تنها ضعفش نسبت به SM9000 اینکه از HDMI 2.1 نسل بعدی پشتیبانی نمیکنه و زاویه دید معمولی تری داره اما در تمامی ابعاد دیگر کیفی تلویزیونی بسیار بالارده تر محسوب مشیه که ایدهال هست برای تمامی انواع استفاده های کاربری… Read more »
با سلام ووقت به خیر بنده مدتیست دچار سردرگمی شدیدی در انتخاب تلویزیون شدم ومطالب شمار رو مطالعه کردم وچیزهای خوبی دستگیم شد . الان سوال اولم این هست که مشکلاتی که در مطالب عنوان شده بود در خصوص تلویزیون های ال جی ، آیا در مدلهای 2019 که با پنل ipsبا فناوری نانو سل تولید شده اند همچنان موجوده وقابل رقابت با qledسامسونگ هستن یانه وآیا در کیفیت تصویر ، دقت وحجم رنگ وکنتراست ورنگ مشکی تفاوت زیادی با هم دارند وسوال دومم الان با این اوصاف از سه مدل سونی x9000g ، سامسونگ Q70R وال جی SM9000 کدوم… Read more »
سلام و احترام مشکل کنتراست در تمامی نمونه های IPS نسبت به VA و OLED دیده میشه اما واقعا آنچنان هم محسوس نیست فقط برای قشر حساس پیشنهاد میشه که به این موضوع نهایت دقت رو کنن مدل Sm9000 بسیار ارزشمنده هم از نطر تکنولوژی های روز و هم از نظر کیفیت ساخت و تصویر بسیار تلویریون بالارده ای محسوب میشه چراکه تنها مدل بهرهمند از HDMI 2.1 در بین مدل های ذکر شده است و این یعنی نسل آیندهی کنسول ها و انتقال مولتیمدیا همچنین رفرش ریت متغیر با تمام پهنای باند رو اینجا شاهد هستیم گرچه این ها… Read more »
ممنونم از پاسخ خوب وکاملتون فقط یه سوال الان تفاوت قیمت ال جی SM9000با SAMSONG q70rحدود 3 میلیون تومن میباشد، آیا تفاوت تصویراینقدزیاد هست که 3 تومن بیشتر هزینه کنم
خواهش میکنم
سامسونگ Q70R حدودا ۶ برابر کنتراست داره و دقت و حجم رنگ اون هم تا ۳۰درصد بیشتر هست که تماما ایدهآل برای تماشای فیلم هست و ارزشش رو فطعا داره
سلام
با بودجه حداکثر 10 میلیون، برای کسی که اکثر اوقات میخواد تلویزیون ببینه چی پیشنهاد میکنید؟ بیشتر صدا و سیما میبینه و فکر نمیکنم فیلم ببینه ولی اگرم خواست ببینه یه مدل خوب باشه که کیفیت خوبی داشته باشه. هم برند و هم مدل رو ذکر کنید. اگر از چند برند مختلف هم بگید ممنون میشم. اگر برند ایرانی هم چیزی هست بگید.
فقط طوری باشه که حالا حالاها خراب نشه و طول عمر بالایی داشته باشه؛ ضمناً کسی که میخوام براش بخرم، روی گارانتی و خدمات پس از فروش هم حساس هست.
ممنون از مطلب خوبتان.
سلام و احترام ببینید 10 میلیون تومن رینج نسبتا متوسط رو به پایینرده برای تلویزیون های روز هست در این رینج برای تماشای فیلم Ru7100 سامسونگ گزینهی بسیار مناسبی محسوب میشه که برای عموم محتوای پخش نیز بسیار رضایت پخش هست حتی گیمینگ به علاوه اینکه قیمتی خوبی هم داره اما اگر بیشتر محتوای پخش شما ورزشی و سریع و اکشن هستن تلویزیون ال جی SK8000 و SM8100 هم گزینه های بسیار خوبی محسوب میشن به خصوص Sk8000 که حتی به Ru7100 هم ارجهیت داده میشه برند های ایرانی هم دوو و جیپلاس بد نیستن و TCL هم مدل های… Read more »